dinsdag 16 juni 2015

LOOkX...Wekelijkse verzorging.

Soms ben je gewoon knalnieuwsgierig naar producten van een bepaald merk. Ik tenminste soms wel, Ik had dat ook bij de producten van LOOkX. Soms zag ik wel eens cosmetica voorbijkomen van dit merk, maar echt bekend ben ik er zelf helaas nog niet mee...Als je dan buitenkansje om eens daadwerkelijk een 2 tal producten uit het uitgebreide assortiment voor wekelijkse verzorging van dit merk te testen krijgt en het met jullie te delen, grijp ik die echt met beiden handen aan....Ook ik had nu eenmaal ergens toch wel een verborgen wishlistje liggen, bleek nu wel weer!

Het zijn glazen verpakkingen, met prachtige matte zilverkleurige schroefdraad deksels..De dekseltjes zijn afgewerkt met een smal glimmend zilverkleurig randje. Op depotjes staat met eveneens zilverkleurige letters het merk vermeld..Ze hebben een inhoud van 15 ml.


 Het H20 lift Face mask is geschikt voor de vermoeide, grauwe vochtarme huid die kast heeft van verslapping of rimpelvorming.Huidverslapping en doogtelijntjes zijn vaak het gevolg van een  verstoorde vochthuishouding. Niet leuk, maar wel iets waar je vaak mee te maken kunt krijgen. 

Dit masker bevat vitamine E uit bessen en druiven, en deze vitamines helpen om deze probleempjes aan te pakken...Het is de bedoeling dat je het 2 x per week aanbrengt op een gereinigde huid, 15 tot 20 minuten inlaten trekken en het verwijdert met een tissue of een zachte doek. Om je huid extra intens te verzorgen hoef je het niet af te spoelen, en kun je zelfs een dag of dag en nacht crème erover heen aanbrengen. Dat is superhandig eigenlijk....Wowwww!

Voor de liefhebsters heb ik de ingrediënten van dit product even opgezocht, Die staan hier onder vermeld...

Aqua (water), Glycerin, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Butylene Glycol, Squalane, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Betaine, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polysorbate 60, Chlorphenesin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Mel (honey), Parfum (fragrance), Tocopherol, Sorbitan Isostearate, Alcohol. Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Cinnamic Acid, Levulinic Acid, Propolis Extract, Pectin, Sodium Levulinate, Sodium Phytate, Bee Venom, CI 15985 (Yellow 6), Pollen Extract, Royal Jelly Extract, Rubus Idaeus Leaf Cell Culture - 


Dit masker heeft een heel licht zalmroze kleur. Het ruikt licht zoetig, zonder echt overdreven aromatisch te zijn.. De structuur van dit product is romig maar heel erg zacht, een soort van streling voor je huid. Het smeert ook echt makkelijk uit. Ik heb het masker niet erg dik aan gebracht ( net iets meer als een dag of nachtcreme) Dit bleek ook niet echt nodig te zijn...Als ik het van mijn gezicht gehaald hebt met een tissue zit er eigenlijk niet zo veel product op de tissue, zo is het in mijn huid getrokken en voelt mijn huid echt heerlijk prettig aan....Top!



Het LOOkX O2 Relax Eye & Face Mask kalmeert en verzacht de huid . Het gel masker is heel geschikt voor een gevoelige, vochtarme of gestreste huid. Ook als je wat last hebt van couperose of rosacea, of een beschadigde huid (door bijvoorbeeld zon en/of roken) is dit product heel erg geschikt. . Hmmm dat klinkt interessant voor een grote groep dames.

Je kunt het gebruiken als oog en gezichtsmasker. De aanbevolen manier om het te gebruiken is hetzelfde als die van het LOOkX H20 lift Face mask. Het is dus ook de bedoeling dat je het 2 x per week aanbrengt op een gereinigde huid, 15 tot 20 minuten in laat trekken en het verwijdert met een tissue of een zachte doek. Ook hier kun je om je huid extra intens te verzorgen het niet af  spoelen, en kun je er ook een dag of dag en nacht crème erover heen aanbrengen...Ik vind het wel iets hebben, dat het niet hoeft, gemak dient tenslotte de mens!

Ook van dit masker heb ik de ingredienten opgezoch. Dat zijn:
Aqua (water), Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Panthenol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Parfum (fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Caramel, Vitis Vinifera (grape) Fruit Extract, Boerhavia Diffusa Root Extract, CI 17200 (Red 33), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 42090 (Blue1), Tartaric Acid, Citric Acid 



Het product zelf heeft een heerlijke fruitige geur. Al kan ik het niet echt helemaal plaatsen waar het naar geurt. Het eerste vleugje had een vage grapefruit geur,heel erg licht aanwezig, niet hinderlijk of scherp..Het heeft een heel roodachtige tint en voelt een beetje gel~achtig aan.Ook dit gelmasker bracht ik niet overdreven dik aan...dat bleek ook bij dit product niet nodig te zijn!....Nadat ik het masker eraf gehaald hebt voelt mijn huid erg zacht aan en volgens mij is hij ook iets minder rood...Echt heel lekker!



Beiden producten zijn echt superfijn in gebruik..En heel eerlijk gezegd had ik eigenlijk niets anders verwacht toen ik de prijs van de full size verpakkingen van 50 ml zag staan...Deze kosten namelijk 39 euro per stuk...De een vind het erg prijzig, de ander vind het wel meevallen..Tenslotte is niet iedereen zijn portemonnee even breed of even gevuld...De producten zijn wel erg zuinig in gebruik, je doet dus wel erg langmet een verpakking en dat is wel iets om mee te nemen in de overweging,,...

Je kunt de producten aanschaffen via LOOkX ...Op de website kun je ook eventueel een verkoopadres bij jou in de buurt vinden....

Ben jij al bekend met LOOkX producten?





17 opmerkingen:

  1. Vooral dat laatste masker klinkt heel erg lekker. De naam Lookx heb ik wel vaker gezien, maar ook nog nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb van dit merk een oogpotlood. Best fijn product.
    Lijken me heerlijke maskers, maar tja mijn knip is erg dun de laatste tijd, dus ik moet het overslaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog nooit gebruikt. Wel ooit vaag van dit merk gehoord! Het ziet er heerlijk uit, maar als low budgetlover vind ik het een beetje te duur :-/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met dit merk ben ik wel bekend alleen deze producten zelf nog niet ze lijken mij wel heel fijn om te gebruiken x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende het merk nog niet, maar leuk dat je er ons kennis mee laat maken! Het klinkt super goed, helaas vind ik €39,00 per stuk toch iets te veel...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beetje duur. Het merk ken ik wel , alleen heb er helemaal niks van!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vrij duur, maar de formules zien er wel goed uit, en de texturen en geuren lijken me erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. OEF die prijs! Wat jammer! Als ik het zo lees dan kan ik dit zeker gebruiken, vooral die eerste lijkt me super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hier ben ik wel benieuwd naar! Maar die prijs..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt goed! Kende deze producten niet! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. lijken me fijne producten, maar persoonlijk zou ik het geld er niet voor over hebben ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ken dit merk persoonlijk niet en vind het zeker wel prijzig, maar als het werkt en zuinig in gebruik is vind ik het wel interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wel van het merk gehoord maar zelf ken ik het niet. Klinken als fijne producten! Maar inderdaad aan de prijzige kant! Me loves low budget...;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt erg fijn!! Deze ga ik onthouden ben er nieuwsgierig naar geworden :)
    Fijne review Petra :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat lijken me fijne crèmepjes! Ik heb er een eyeliner van. En dat is een hele fijne. Mooie potjes zijn het ook! Want ja, het oog wil ook wat natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen