donderdag 23 april 2015

Pink Tease , nail stamping art


Een tijdje terug zag ik bij Big Bazar een aantal  Pink Tease verpakkingen liggen om je nagels te stempelen. Volgens mij had ik er nog niets over gelezen of ik kon het mij niet meer herinneren. Dus ik besloot er eentje mee naar huis te nemen. Tenslotte hoefde ik het voor de prijs niet te laten. De verpakking kostte 99 cent, dus daar kan je je niet echt een buil aan vallen, als het niets is..


Ik koos een stempel uit met een 6 tal patroontjes die geschikt zijn voor je "Tips". een kind kan de was doen dacht ik bij het lezen van de beschrijving. 

Wil je weten of dit kind inderdaad de was kon doen of dat het een behoorlijke stevige schrobbeurt werd ?                Als eerste is het de bedoeling dat je een basiskleurtje nagellak op doet...
                Dan een beetje Nagellak die geschikt is voor stempelen op het gewenste plaatje smeren
                Vervolgens de onnodige nagellak van het stempel verwijderen...
                De stempel op je nagel plaatsen om voorzichtig te stempelen
                Aflakken met een topcoat....


  Schattig ik ben wel behoorlijk verliefd op de patroontjes van het stempel...

Als ik de verpakking open maak zie ik direct dat de patroontjes van de afbeelding  en het stempel"kussen " niet overeenkomen. het zit namelijk niet op dezelfde plek, maar ach voor die ene euro....Een kniesoor die daar op let!

Voorzichtig smeer ik het zo gewenste patroontje in met de stempel lak...
En vraag mij terwijl ik dat doe,... hoe ga ik die resterende lak er af krijgen?Ik besloot voorzichtig een aantal lichte stempeltje op een velletje blanco papier te zetten. Je moet de overtollige lak toch ergens laten! Ja dat wekt eigenlijk best wel prima....

Na een behoorlijke tijd proberen en een kleine 35 keer opnieuw beginnen, zag het resultaat er uit als op de foto hieronder...Op de tips van mijn nagels zag het er heel veel keer uit als een soort roze vlekken...De aanhouder wint wel altijd, zeker bij een vinger....en een mega aanslag op mijn geduld kliertje omdat het " geen gevalletje van een kind kan de was doen bleek te zijn"


Geen succes!. Helemaal omdat ik al eerder een andere ervaring had met een leuk Budget nail stempel setje.
Deze stempel vind ik niet handig en zeker niet fijn, voor mij, om mee aan de slag te gaan...
Jammer ...

Heb jij al eens zo een stempel, als deze geprobeerd?

14 opmerkingen:

 1. Ik krijg het stempelen maar niet onder de knie! Heb nu inmiddels een "goed" stempel en echte stempellakken nu alleen nog goede plates! Ik wil zo graag goed kunnen stempelen. Watermarble en alle andere dingen lukken masr dit dan weer niet! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh Petra. Jammer! Ik zou er geen geduld voor hebben. Goed dat je het toch geprobeerd hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer zeg dat deze niet goed werkte want op zich vind ik de afbeeldingen wel leuk. Ik kan je wel de stempel plate van Konad aanraden nooit problemen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het geen succes was.. Het idee vind ik wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het ook eens geprobeerd van de Action en het werkte ook niet, spijtig dat deze stempels ook niet werken van de BigBazar :)
  X fijne review

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het niet goed werkte! Ik vond het wel een super leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik heb de Enas plates. VOrig jaar geprobeerd, heb de post nog steeds niet online hoor want ook ik kreeg met 35 pogingen niks fatsoenlijks op mn nagels! Troep noem ik t haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, hier heb je dus ook niks aan. Wat zonde! Zou gewone stempelspulletjes aanschaffen en dit lekker terug in de kast gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer zeg dat deze tegen viel..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die stempels werken bij mij ook eigenlijk nooit.. Helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 11. meestal zit er een schraper bij waarmee je de overtollige nagellak kunt wegschrapen.! desondanks vind ik je stempel erg goed gelukt ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer zeg! Het idee is wel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen