donderdag 24 december 2015

Verrassend apart....No 7 gel polish, nail colour


Misschien weten sommige van jullie het nog ! 14 dagen terug ontving een pakketje van Boots health & beauty. Ik was heel erg blij met de inhoud van dit pakketje met diverse No 7 cosmetica producten. Ook zat er een roze flesje nagellak van No.7 en een transparante top coat in. Beide producten hebben een Gel finish. Echt heel erg leuk! Ik was nog volledig onbekend met dit merk...en zodoende natuurlijk ook razend nieuwsgierig ernaar...



 De vormgeving van de flesjes vind ik echt erg bijzonder, Ze zijn wat slanker van vorm en de dop loopt wat breder aan de bovenzijde uit....Best apart, door zijn eenvoud om te zien...


Op de achterzijde van de flesjes staat met zilveren lettertjes een korte product omschrijving en contact gegevens van Boots Health & Beauty


 De kwastjes zelf zijn plat en best wel breed. Zij zijn rond afgesneden en heel erg soepel tijdens het aan brengen. De breder uitlopende doppen liggen tijdens het lakken erg prettig in de hand..




De lak brengt prettig aan , is niet te dik en niet te dun, ook droogt hij best wel lekker snel, terwijl hij niet sneldrogend is..Ook dekt hij goed, in 2 laagjes...Terwijl ik lekker bezig ben, bedenk ik mij ineens dat ik nog een kerstig velletje waterdecals heb liggen wat best wel bij deze kleur lak past...Als ik ze nu niet gebruik, moet ik weer een heel jaar wachten en dat is toch eigenlijk best wel zonde....Dus hoppa,.... aan de slag met de decals..
...
en dan het eindresultaat..



 Het zijn vrij onopvallende nagels geworden die toch wel een een kerst-achtig detail hebben..Toch hebben zij mij verrast en zijn ze apart.....Zonder dat de glitters je direct van alle kanten om je oren vliegen...


 Over de nagellak en de top coat van No 7 ben ik erg te spreken, en na 2 dagen slepen met boodschappen, schrobben en dweilen in huis, ontwaar ik een heel klein voorzichtig chippie...Hmmm,  dat is meer dan acceptabel, denk ik...

De nagellakken en top coat van No 7 is te verkrijgen bij Boots Health & beauty en kosten 8, 95 per stuk.

Heb jij alles al gekocht wat je wilde gaan kopen voor Kerstmis?




22 opmerkingen:

  1. Leuk kleur met extra toevoeging op je nagel. Aangezien je zoveel doet met je nagel is het zeker te vergeven dat hij een kleine beetje chip is. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat ziet er inderdaad prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oo wat leuk, ik hou van roze ❤️
    Mooi gedaan Petra! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleur en lieve naiart. 1 vraag, is de roze lak gepigmenteerd zodat je na het verwijderen alsnog roze nagels hebt? Heb een andere van No 7 en enorm pigment.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een heel lieve kleur, mooi gedaan met die decals. Ik heb eigenlijk geen idee waar je die kan kopen en wat het precies is... weer wat te Googelen vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattige resultaat zeg! Heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een geweldige kleur!!! <3 en Ja haha wij hebben alles al in huis gehaald vor de kerst...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waaaauwwwwww wat een mooie nagellak!!!! Het ziet er enorm mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ja, heeeel mooi, de basiskleur vind ik echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben echt dol op zo roze kleurtjes! Dit lakje is dan ook helemaal iets voor mij! En leuk dat je er waterdecals opplakte, wat passen ze er leuk bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooi kleurtje! Ik heb hier ook een lakje van ontvangen maar vind de houdbaarheid wel te wensen over laten. Ik had na één dag al chips. Mooie nailart heb je ermee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kleur! Bij mij blijft nagellak echt nooit lang zitten, vreselijk :p

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Woww, de perfecte kleur roze! Erg leuk dit en mooi merk ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijn mooi lakje, en wat is het mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Roze is sowieso altijd goed (zegt een groot roze fan haha) ken het merk zelf nog niet zo goed x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het kleurtje vind ik erg mooi! Fijn dat de lak zo snel droogt! Het wachten vind ik vaak het lastigste aan nagels lakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ahhhw met die decals! Super cute! Heerlijk roze kleurtje ook!

    BeantwoordenVerwijderen