maandag 12 oktober 2015

Monday manicure: Fall


Herfstkleuren! ..Ik vind ze in de natuur echt prachtig mooi. De laatste weken heb ik een aantal malen een kleur nagellak gekocht die wel dicht bij de kleuren van afgevallen bladeren lag. Voor mij best wel apart, juist omdat ik meestal dol ben op de echte knalkleuren...Sommige van de kleuren die dicht bij de natuur liggen, heb ik al eens een dagje gedragen . Ik vind ze erg mooi, maar moet er wel nog erg aan wennen om dit soort natuurlijk tinten te dragen.Sinds een tijdje maak ik altijd op maandag een nail- art voor mijn blog. Ik heb daar erg veel plezier in en had wel een beetje een idee over welke ik deze week zou gaan maken..Ik besloot een nail art te gaan maken, met de creme kleurige lak van Color Club als basis. Ook besloot ik een lak te gebruiken uit het mini setje van Max & More. Ergens achter in mijn laatje vond ik een oranje-achtig mini flesje van OPI. Ik kocht dit flesje in de OPI stand op de Libelleweek.  Helaas heb ik geen idee welk nummer de lak heeft. Ook pakte ik de prachtige vuurrode lak van L'Oreal, Scarlet vamp.


Hmmm, bij het idee wat ik in gedachten had, had ik striping tape nodig. Een klein schaartje, een pincet en een gel sponsje.


1. Ik lakte mijn nagels helemaal egaal crème kleurig.

2. Ik pakte een stukje striping tape in de volledige lengte op mijn nagel.

3. Dit deed ik 5 maal, alleen eindigde het uiteinde allemaal op het zelfde punt. Je krijgt dus een soort waaiertje om te zien met striping tape. Ik adviseer je om als je dit doet bij al je nagels in dezelfde volgorde te doen. Deze " vaste" volgorde is makkelijk om te onthouden , voor als je het weer moet verwijderen.

4. Met een puntje van het gel sponsje, depte ik aan de bovenzijde langs de nagelriem een randje oranje- achtige nagellak.

5. Het volgende kleurtje breng je ookdeppend  aan met het sponsje.

6. Het laatste stukje depte ik met de donkerste lak, totdat de hele nagel gekleurd was.

Vervolgens verwijderde ik met het pincet de striping tap. Het is het handigste om dit te doen in de omgekeerde volgorde van hoe je het aanbracht. Ik pakte de stukjes striping tape aan de bovenkant vast. ( niet waar ze samen gekomen waren )

Voila, het eindresultaat....
Deze nail art is niet heel erg moeilijk maar vereist wel een klein beetje geduld vanwege het lospulken van de striping tape van het rolletje en het opplakken van de tape op je nagels...

Heb jij nog genoten van het najaarzonnetje gisteren?


17 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit weer leuk gedaan, ik houd van die herfstkleuren! Ik heb gister heerlijk door het bosgewandeld en foto's gemaakt voor mijn blog. Daar was het weer perfect voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie nail art heb je gemaakt, ik vind de kleuren erg leuk bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie nailart.... Love it! Dat tape wil ik ook nog kopen. misschien :P, aangezien ik zo ongeduldig ben hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo wat mooi Petra! Past perfect bij de herfst :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren combi! En leuke nailart ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een geweldige nailart heb je gemaakt!!! Was erg lekker gisteren! Heerlijk fietsweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze vind ik erg mooi, heerlijk, die herfstkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Deze kleurencombi doet t bij mij altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gedaan! Mooie herfstkleuren heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je nagels lijken net op blaadjes! Echt leuk geworden deze nailart ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk gedaan! De herfst combineren met een soort van spinnenweb vanuit de halloween! Ik vind hem echt helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke nail-art met mooie kleuren ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, hoe leuk! Ik krijg spontaan zin om nog eens een nail art te maken, het is al veel te lang geleden! Misschien moet ik al eens beginnen denken wat ik voor Halloween ga doen, heb jij al een leuk ideetje daarvoor? (:

  BeantwoordenVerwijderen