woensdag 29 april 2015

Opgebruikt in April..



 Het klinkt een beetje als een uitgekauwd cliche, maar de tijd gaat echt heel hard. Tot mijn verbazing zat ons opgebruikt mandje best wel behoorlijk vol. Nu kan dit natuurlijk ook optisch bedrog zijn omdat de lege verpakkingen groter zijn, dan vorige maand..

Kijk je even mee wat er in ons mandje te vinden was? En ben je ook benieuwd of ik ze nog eens aan wil gaan schaffen?




Als eerste hengelde ik de verpakking van de permanente haarkleuring eruit. Zelf heb ik deze voor het eerste gebruikt en ik ben verbaasd over de houdbaarheid van de kleur in mijn haar...Dit product ga ik zeker nog vaker aan schaffen, Hij is erg fijn en ook erg budget..Je kunt de review hiervan HIER lezen.

Als 2e hengelde ik deze  Revlon, All in One shampoo en conditioner eruit...Een geweldig product, wat er zuinig in gebruik is en zijn werk heel erg goed doet. Men heeft geen woord overdreven maar dit product is heerlijk en bevat voor mij veel goede eigenschappen. Het heeft maar een reden waarom ik het niet meer zou aanschaffen, dat is de prijs...Je kunt de review HIER teruglezen...



De douchegel van Yves Rocher is erg apart van geur, Hij heeft namelijk een echte koffiegeur. Zelf vond ik het geen onaangename geur, maar deze douchegel was op het gebied van geur niet zo geschikt voor dagelijks gebruik..Omdat ik erg lang met de douchegel heb gedaan ben ik niet van plan deze nog ooit eens aan te schaffen. je kunt de review HIER vinden.
Het balea doucheproduct, was heerlijk. echt prettig in gebruik en Wauuwww wat rook hij lekker! Helaas kan je bij mij in de buurt nergens Balea producten kopen , anders zou ik deze zeker weer aanschaffen.
Forbidden Love, een parfum wat mij echt verbaasd heeft, Buiten de geur die wel lekker is , heeft deze parfum nog een aantal eigenschappen die mij aangesproken en verbaasd hebben. Je kunt in dit Artikel lezen welke verassing ik nu eigenlijk kreeg. Ik zou dit geurtje zeker nog eens aanschaffen.


Klungel als ik ben heb ik dit flesje omgestoten, Je kunt het artikel wat ik er ooit over schreef  HIER terug vinden . Ondertussen heb ik al een nieuwe aangeschaft.

De nagellakremover was een heel klein flesje, Dit is niet te verkrijgen in Nederland, jammer..Hij beviel echt prima! Ik zou deze dus zeker opnieuw aanschaffen.


De handcreme van Yves Rocher, was echt heel erg fijn in gebruik, Helaas was het een LE voor de kerstdagen. Even =als de lipbalsem die je op de foto hier onder kunt zien...Beiden bevielen echt prima, hadden een heerlijke geur en ook de prijs was een topper. Eventueel kun je de  Review terug lezen..Ik zou deze graag op nieuw aangeschaft hebben,,,,Maar helaas! Snif snif snotterde snotter!

Deze Odorex deo, doet zijn werk echt prima, niets op aan te merken..Een prima product, als je net als ik een beetje gevoelige huid onder de oksel hebt...Hij is zeker de moeite waard om nog eens aan te schaffen..

Het masker van Montagne jeunesse vond ik niet zo prettig omdat het prikte op mijn huid...Natuurlijk heb ik het kritisch onder de loop genomen in dit Artikel. Doordat ik het behoorlijk prikte op mijn huid heb ik besloten het niet meer aan te schaffen...jammer!

Mondverzorging is een onderdeel wat vaak vergeten word, Ook heb ik in het afgelopen jaar een aantal merken kritisch bekeken en deze tandpasta doet zijn werk best goed. Jammer genoeg heb ik een aantal blauwe tandpastavlekken in mijn kleding opgelopen die ik er niet meer uit krijg in de was...Ik heb besloten deze toch maar niet meer aan te schaffen hierom...Zonde!


Deze maand heb ik een aantal fijne producten opgebruikt. 
Ook zaten er een aantal mindere producten tussen...
Mijn mandje is weer leeg en er staan nieuwe producten te wachten om het mandje te vullen in de aankomende maand...

Heb jij ook weer veel opgebruikt?



35 opmerkingen:

  1. Ik heb deze maand zoveel producten gebruikt! Mijn favo dove deo is helaas op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super interessant artikel! Vind het altijd fijn om te horen welke producten je zeker opnieuw zou kopen. Die deo zou ik zeker eens willen testen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De deo is echt heel erg fijn in gebruik....een echte aanrader...

      Verwijderen
  3. Leuk dat je de producten zo goed bespreekt! En van die like- en dislikebutton ben ik ook een groot fan :D Spijtig van die vlekken op je kledij, dat is echt zo stom :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja die vlekken, dat is heel erg vervelend....en echt een reden , voor mij om iets niet meer te kopen...

      Verwijderen
  4. Het lukt mij gewoon nooit om zoveel producten op te krijgen! Ik wissel daarvoor te vaak af! Ja tandpasta en dag en nachtcreme en mijn andere gezichtsverzorgingsproducten. Maar die zijn standaard ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, als ik dat doe gaat er ook nooit iets op, vandaar dat ik probeer iets op te maken en dan pan een nieuwe te openen, dat lukt niet altijd, maar we blijven het proberen...

      Verwijderen
  5. Wow, wat heb je veel full size verpakkingen opgemaakt! Wat fijn dat het product van Essence zijn werk doet. Bij mij hielp het helaas niet :-( Mijn vinger werden er vet van, de nagellak verkleurde ietwat en qua droogtijd scheelde het ook niets, helaas. Ik ben nu al nieuwsgierig wat je komende maand gaat opmaken. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik stond er zelf ook verbaasd van dat er zo veel full size op zijn gegaan,maar sommige stonden natuurlijk al een ruime tijd in gebruik op de douche...Er ligt al weer iets in het mandje sinds gisteren...haha

      Verwijderen
  6. Ik verbaas me er regelmatig over hoeveel er op gaat. Dat zie ik pas nu ik alles bewaar om opgemaakt video's te maken hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik was er ook echt verbaasd over in het begin, nu niet zo mee.....maar het is wel leuk om te zien..

      Verwijderen
  7. Je hebt weer je best gedaan! Handige recap.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De quick dry drops zijn wel prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om dit te lezen en helemaal die like en dislike plaatjes erbij:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik vond de plaatjes erbij ook wel grappig om te zien!

      Verwijderen
  10. Wat apart, douchen met een koffiegeur. En Haagse hopjes vind ik heerlijk. Ik heb geen idee wat ik allemaal opgemaakt heb, veel in ieder geval. Zal het ook eens bijhouden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De koffiegeur onder de douche is inderdaad heel apart vond ik, niet onaangenaam, maar voor hier thuis niet voor herhaling vatbaar....

      Verwijderen
  11. Wat heb je veel opgemaakt zeg! Leuk ook dat je erbij zet of je het een like of dislike vond! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Veel likes deze maand zo te zien! Forbidden love lijkt me echt een heerlijk parfum! Wat jammer dat je dat flesje van Essence hebt omgestoten, het is zo'n fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja zulke dingen gebeuren nu eenmaal natuurlijk ook en dan is het gewoon op....Ik ehb al een nieuwe gekocht vorige week!

      Verwijderen
  13. Veel producten zeg en allemaal lekker budget! Fijn dat je erbij zet wat je wel fijn vond en welke producten niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Als je het opspaart dan schrik je toch van wat je op een maand vpgrbruikt/verbruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf sta ik er soms ook echt verbaasd van....het maakt je in elk geval wel bewust van je gebruik!

      Verwijderen
  15. de balea douchegel en de deodorant van odorex lijken me fijn ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow veel gebruikt! haha maar mooi artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ooooh ik heb hier nog een flesje staan van de nagellak remover. En ik ben er vrij zunnig op! Het is echt een heerlijke geur, niet overheersend en ik wil een mega fles!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De nagellak remover is zeker aangenaam, echt jammer dat hij op is, ....maar helaas!....

      Verwijderen
  18. Wat fijn om je gebruikte producten te zien! :) en of ze wel fijn zijn of niet! En haha ik heb echt nog veel opgemaakte producten ! :(

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat heb je lekker veel producten opgemaakt, super leuk ook met de like en dislike stickers foto's erbij! De balea douchegels vind ik ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De balea douchegel is echt amazing lekker.....heerlijk en zo zonde dat hij op is....sniksnik!

      Verwijderen
  20. Douchegel met koffiegeur? Hmm, dat wil ik toch niet denk ik haha. Leuke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De douchegel rook wel lekker, maar ik heb er echt heel lang meegedaan,en toch was hij niet vies ofzo...

      Verwijderen
  21. Wauww Petra je hebt weer fijne producten opgemaakt, vind ik altijd leuk voor te zien :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik heb ook een aantal producten van revlon. Ze zijn inderdaad heel duur. Wauw wat heb je veel opgemaakt zeg ;)

    BeantwoordenVerwijderen