woensdag 15 april 2015

Miss Sporty Peel off Base coat..

Sinds ik een flink aantal jaren terug ben gestopt met nagelbijten, en het mogelijk was ben ik mijn nagels gaan lakken. Heerlijk vind ik het, al die opvallende felle kleuren. iedereen die mij maar een heel klein beetje kent, weet dat ik ook gek ben op alles wat blinkt. Dus ook glitternagelllak vind ik erg leuk, om te dragen, maar ook om naar te kijken. Iedere nagellak liefhebbende dame weet dat er een heel groot nadeel kleeft aan die glitterlakken..Je krijgt ze heel moeilijk van je nagels af.....



Enige tijd terug heeft Miss Sporty, een Peel- off base coat op de markt gebracht  Natuurlijk was ik hier na het lezen van een aantal blogs ook heel nieuwsgierig naar. Tenslotte zou deze peel- off base coat de oplossing kunnen zijn voor het verwijderen van lastige nagellakken, zoals Glitters en Sand lakken...

Met de peel off base coat zou je  moeilijk verwijderbare nagellaken er zonder gebruik van waatenschijfjes of nagellakremover makkelijk af kunnen halen. Je zou het er zo van af kunnen trekken....Ja natuurlijk! Eerst zien dan pas geloven, dacht ik bij mijzelf...

Ben je net als ik was,  hier erg benieuwd naar?


Het flesje heeft niet de typische Miss Sporty vorm. Hij heeft een inhoud van 8.ml. het heeft een transparant stickertje op de voorzijde. Op de achterzijde zit een stickertje met de bestandsdelen van het product. 


Als je het flesje opendraait merk je dat de peel off base coat geen aangenaam geurtje heeft. Het kwastje, heeft een normale breedte.Het  is recht afgesneden en soepel. Het product zelf is wit.



Als je het product opbrengt, zie je dat het wit is en naarmate het meer droogt, zie je dat het transparant word op je nagels...Dit is niet 1, 2, 3, opgedroogd, Er gaat echt wel 6-7 minuten overheen, eer het helemaal droog is. Ik vind dat best lang,maar als ik niet dadelijk hoef te schrobben en lang hoeft te weken met mijn nagels in watjes met aceton...dan vind ik het prima!

Ik lak mijn nagel met 2 laagjes glitternagellak, laat ze erg goed drogen en uitharden....




Als dit gebeurd is peuter ik voorzichtig een hoekje los...en ja hoor, Ik haal het er inderdaad super makkelijk van af...het werkt dus inderdaad...Top, helemaal mijn ding, kan ik dus ook elke dag een andere glitter of Sand nagellak opdoen...


Ik ben erg blij met dit product, Ik heb over dit product natuurlijk ook andere dingen gelezen zoals loslaten na de afwas of het douchen, Deze ervaring heb ik niet maar ik moet er dan wel bijvertellen , ik draag meestal iedere dag een andere een andere nagellak...Het is in mijn geval een fijn product om juist, dan te gebruiken..

Deze Miss Sporty peel off base coat, kun je kopen voor   2,49 bij de Etos en een groot aantal DA drogisterijen

Was jij al bekend met dit product?

19 opmerkingen:

  1. Wauww dit is handig!
    Deze gaat meteen op mijn wishlist :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf de peel off van essence van heeeeel lang geleden en van NYC was er niet echt tevreden over. Maar kwam misschien omdat ik het langer dan een dag heb laten zitten. Kreeg het er niet afgepullekt. Nu heb ik een ander wonder middeltje. Liquid latex o.a geschikt als peel off. Toch deze anders ook maar eens proberen. Voor dat geld! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die van Miss Sporty ken ik nog niet, maar die van NYC heb ik wel. Maar ja, met mijn neiging om nagellak eraf te peuteren... het werkte in elk geval erg goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja ik ken deze! M'n nagellak is er soms al af voordat ik er eindelijk van kan genieten. Voor mij werkt het te goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat handig! Ik wist niet dat dit bestond!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nyc, essence en opi hebben m ook. Hoor zoveel wisselende dingen. Glitter blijft n crime maar idd met 1 dag dragen zou ik me niet kunnen storen dat t niet lang blijft zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het ideaal voor het vele swatchen wat ik doe! Gebruik altijd een peel off. Maak 'm wel zelf ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, zo handig! Heel erg leuk product, dit moet ik ook hebben! Spijtig wel dat de droogtijd nogal lang is, maar voor zoiets heb ik het er zeker voor over.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Handig voor die ellendige glitterlakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijne review ik gebruik er zelf eentje van NYC en die vind ik ook wel fijn
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit klinkt wel erg handig zeg! Ik doe vaak glitterlak op voor naar een feestje of met uitgaan en gedurende de avond krijg ik soms al een chip en als er eenmaal één chip is begin ik de lak eraf te krabben en met glitterlak beschadigt dat mijn nagels zo en er blijven altijd restjes zitten.. Als je het met deze peel off base er zo in één keer af kunt trekken lijkt mij dat een stuk handiger!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Kijk dit klinkt als een handig en fijn product! Ik gebruik bijna nooit glitter nagellak maar met dit product kan dat nu weer wel x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, ondanks dat het erg lang duurt om het te laten drogen.. denk ik dat het t wel waard is .. Die glitters eraf schrobben is inderdaad ook geen pretje. Ga zeker eens kijken bij de drogist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat fijn zeg dat het makkelijker los gaat met deze miss sporty!!! :) nog nooit van gehoord... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die ziet er fijn uit! Had in het verleden die vanEssence maar die werkte bij mij voor geen meter. Ga deze binnenkort eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb deze meteen gekocht toen ik die in de winkel zag. Gebruik het ook als hulpje bij nailarts!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik had nooit gedacht dat zo'n producten zouden werken, maar het tegendeel is bewezen! Inderdaad erg fijn als je met glitternagellak werkt. Maar is het op lange termijn niet schadelijk voor je nagels?

    BeantwoordenVerwijderen