maandag 6 oktober 2014

Nivea Conditioner hydro care... ( Review)



Zelf ben ik een echte Nivea liefhebster, Het is een ietswat ouder merk wat zich eigenlijk in de loop der jaren ingesleten en genesteld heeft in mijn dagelijkse verzorgingsritueel. Wel is het merk met de tijd mee gegaan en heeft een heel uitgebreid assortiment. Een tijdje terug kwam ik deze  Nivea Hydro care conditioner tegen bij de drogisterij en ik besloot dat ik deze maar eens moest gaan proberen.



De fles heeft een overduidelijke Nivea uitstraling door zijn knalblauwe logo. De fles heeft een inhoud van 200 ml en omdat dit niet heel erg veel is, is de fles erg geschikt bv voor in een sporttas. Handig!

Nivea verteld er zelf over dat het een Complete haarverzorging is , die zorgt voor diep hydraterende zorg. Het maakt het haar soepeler en zachter en makkelijker te kammen, zonder het zwaarder te maken Hij is geschikt voor normaal en droog haar...Dit zijn wel dingen die krullenbollen zoals ik graag zien van een conditioner...



Het is de bedoeling dat je het zachtjes in masseert op nat haar en zorgvuldig uitspoelt....Jammer genoeg staat er niet op vermeld hoe lang je het in zou moeten laten trekken, dus dat is wel een beetje lastig...vind ik!


Ook staat er op de achterzijde een duidelijk leesbare lijst met ingredienten.


De fles heeft een handige klikdop, die vanaf het eerste gebruik , tot de laatste druppel, echt klik blijft zeggen bij het openen..Hij sluit erg goed af!..Dat is wel prettig want tenslotte staat deze flacon onderste boven op het plankje van de douche!


De conditioner komt na het knijpen in de fles makkelijk naar buiten glijden en voelt zacht aan op je hand. Hij ruikt erg lekker en als waterlelies zo ruiken, dan is dat geen verkeerde geur...niet te zoet, gewoon lekker....Klinkt allemaal prima, nu nog even kijken of deze conditioner zijn werk echt goed doet..



Ga ik deze nog een keertje kopen of heb ik zoiets van nou... nee?

De conditioner is niet slecht, maar voldoet niet aan de verwachtingen die ik had van deze conditioner.
Hij maakte mijn haar wel iets zachter, maar het voelde niet erg soepeler aan. Dit vind ik niet prettig. Het rook wel erg lekker., dat is wel een klein plusje. Omdat ik de bon niet meer had ben ik op gaan zoeken wat deze conditioner koste in de gemiddelde drogisterij...Dat bleek tussen de € 3,00 en € 3,45 te liggen...Dit vind ik het product niet echt waard...jammer!

Heb jij wel eens gehad dat je meestal erg tevreden was over een merk en ineens viel het product van dat merk een beetje tegen?







32 opmerkingen:

  1. oh jammer dat het niet de soepelheid gaf die je zoekt! Op naar de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies, daar doen we helemaal niet moeilijk over,,,Ik ben al een andere aan het testen....

      Verwijderen
  2. Jammer dat voor die prijs de conditioner niet echt werkt x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik inderdaad jammer, maar het zegt niet dat het een slecht product is hoor, het werkt niet bij mijn haar...

      Verwijderen
  3. Wat spijtig... Hij ruikt wel goed, dat is wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, niets aan te doen, zulke dingen gebeuren nu eenmaal...hij ruikt inderdaad lekker!

      Verwijderen
  4. Wat jammer van dit product, meestal heeft Nivea goede en fijn haar producten en gebruik dit bijna altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het product werkt niet zo best bij mijn haar, maar dat kan natuurlijk bij iedereen verschillend zijn...Ik had ook echt zoiets van Huh??/...wat is dit?...dit ben ik niet gewend!

      Verwijderen
  5. Jammer zeg dat het voor jou niet zo goed werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, zulke dingen gebeuren nu eenmaal, niet leuk, maar niet onoverkomelijk!

      Verwijderen
  6. Jammer dat de werking toch niet zo fijn blijkt te zijn. Je hebt inderdaad soms even een tegenvaller met een merk waar je in het algemeen erg tevreden over bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goede conditioner is lastig te vinden voor krullebollen hè :( jammer, want ik ben ook best een Nivea gebruiker verder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. die krullenbollen hebben het gewoon zwaar, ....altijd dat gezannik met die lastige krullen, die elke kant opvliegen behalve de goede....haha

      Verwijderen
  8. Jammer dat het toch niet helemaal werkt! Hopelijk vind je gauw iets waar je blij van word :) Ik heb je trouwens genomineerd voor de 5 reasons why I smile tag :) Op mijn blog vind je de 5 reasons why I smile, en de verdere info! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, en eventueel de tag overneemt. (Hoeft niet natuurlijk!) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er komt vast wel iets waar ik weer blij van word, ik ben een heel geduldig mens op dat gebied....nogmaals dank je, voor de nominatie..

      Verwijderen
  9. balen dat het niet helemaal werkt ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmm de geur van waterlelies klinkt zo heerlijk, jammer dat ie dan niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Ik vind een goede conditioner echt een MUST, zonder overleeft mijn haar echt niet haha, dus deze sla ik over!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geur is inderdaad heel erg lekker.....Ook voor mijn haar is conditioner een must, anders word het een soort van kabeltouw op mijn hoofd en daar word ik helemaal niet vrolijk van....

      Verwijderen
  11. Oo jammer dat het tegenvalt, maar heb dat ook soms hoor van mij is Yves rocher me favoriete merk & ik heb ook eens een product gehad die tegenvalt :)
    Fijne artikel!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach zulke dingen gebeuren en er zijn echt vervelendere dingen hoor....yves rocher is ook zo een heerlijk merk, daar ben ik ook erg dol op!

      Verwijderen
  12. Jammer dat ie toch wat tegenvalt! Weten wij dat ook weer. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha, ja we zetten hem op de lange lijst met Nayyyy tjes... :-)

      Verwijderen
  13. Jammer dat hij wat tegenvalt! Fijn review

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Altijd maar afwachten of het ook doet wat het beloofd. Balen dat ie niet naar je tevredenheid is! De geur lijkt me dan wel weer heel lekker :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geur was ook echt heerlijk, maar ja daar kam je je haren helaas niet mee door....het is inderdaad balen, maar wel een reden om weer een andere te gaan testen...

      Verwijderen