vrijdag 15 augustus 2014

Max &More: Bright Nude and Candy Floss...(Try out)





Stap jij wel eens uit je comfort zone?...Ik wel, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik dat niet altijd even makkelijk vind..Ik probeer het wel te doen, maar het gaat soms stapje voor stapje. Een aantal dagen geleden was ik bij Action. Alweer?? Inderdaad dat klopt, alweer! Ik woon nu eenmaal achter achter een grote winkelstraat .... Lucky me!

Al een ruime tijd lees ik heel erg lovende artikelen over de lipsticks van Max & More. Dit wekt toch wel mijn interesse op, in de producten. Zodoende kijk ik regelmatig in de schappen . Deze keer zag ik een product wat erg ver uit mijn comfort zone lag. En hierdoor besloot ik ze direct aan te schaffen.

Ik heb het over de Max & more lipsticks in de tinten Candy floss en Bright Nude. Ik ben geen geweldige fan van nude tinten. Maar onbekend blijkt soms ook wel eens onbemind te zijn en andersom . Dus vandaar mijn keuze voor deze beide tintjes...

Kijk je even mee naar mijn tripje naar het onbekende, dus voor mij ( knipoog ) onbeminde? en of ik mijn menig over Nude tintjes lipstick bijstel?


De beide lipsticks zitten in de, o zo bekende zwarte, zwarte verpakking. Natuurlijk kennen wij allemaal het voordeel wel van deze verpakking..Door deze manier van verpakken, kan er natuurlijk niemand met zijn handen aan de lipsticks zitten en dat is heerlijk hygiënisch!

Op de achterzijde , staat een duidelijke productomschrijving in het Nederlands. Ook het lijstje met ingrediënten is weer zo als gewoonlijk erg duidelijk..de lipsticks zijn gemaakt dmv een formule met bijenwas, bevatten vitamine E en Aloë Vera.

Wederom zoals Max more gewoon is, zijn deze lipsticks niet getest op dieren....Het merk beloofd ook, dat de lipstick niet uitdroogt en lang mooi blijft.....



 De hulzen zijn van doorzichtig plastic, met witte lettertjes erop gedrukt, simpel...maar ik heb er geen probleem mee, de huls zelf is helemaal zwart. De lipsticks zelf hebben een aangename geur....Gelukkig maar, soms hangt er een geur aan lipsticks waar je niet vrolijk van word. Dat is bij deze niet het geval! ze ruiken echt lekker!


Ow, tjeetje wat zijn deze 2 tinten ontzettend licht van kleur! Dit is wennen, echt heel anders dan dat ik gewend ben om te dragen. Is dit een normaal pigment? Ik heb geen idee met deze tinten.


 De tint, Bright Nude vind ik maar een vreemde tint, Ik vind hem ietswat stug met opbrengen, niet dramatisch, dat niet! Een piepklein beetje! Hij dekt goed nadat ik hem opgebracht heb ...Wel overleefd hij het drinken van een kop koffie met gemak....Heb ik wel (ergens) een bovenlip? vraag ik mij af als ik de foto's bekijk....Tjonge, wat vreemd!




Candy Floss daarin tegen vliegt, als ik haar aanbreng over mijn lippen heen. Deze heeft echt een veel romigere structuur dan de eerste lipstick. Deze brengt veel makkelijker aan. Zij dekt prima. Ook deze tint lipstick overleefd een kop koffie. En als ik iets later de foto's bekijk ben ik best wel een beetje tevreden over deze tint...Het blijft wennen, zo een Nude tintje!

Tja en dan het eindresultaat natuurlijk van dit uitstapje uit mijn eigen comfort zone..

Mogen deze lipsticks blijven of verdienen ze allebei een enkele reis, prullenbak?

Kijk maar mee, dan weet je het eigenlijk wel als je de foto's van het eindresultaat bekijkt...



Zelf sta ik verbaasd over het eindresultaat, ik vind ze allebei eigenlijk best wel heel goed staan. Het zijn prima lipsticks. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de tint Candy Floss, maar ook de tint Bright Nude vind ik wel een blijvertje...Ik denk dat ik er gewoon aan moet wennen dat deze lipsticks niet zo onwijs fel zijn..

Natuurlijk heb ik net als ieder ander € 0,89 cent voor deze 2 lipsticks betaald...Dat is echt een leuke prijs voor deze prima lipsticks. Ik heb nog wel geprobeerd af te dingen op de prijs , maar toen ben ik de Action uitgezet door de bedrijfsleider....hihi!



Stap jij wel een compleet uit je cosmetica comfort zone?






30 opmerkingen:

  1. Ik vind de candy floss je vooral heel mooi staan, ik word nu ook steeds nieuwschieriger naar deze lipsticks! Zelf durf ik meestal niet zo uit mijn comfortzone te stappen, ik zou bijvoorbeeld nooit een zichtbare oogschaduw naar school dragen. Tja, misschien zou ik het toch gewoon eens moeten proberen, als ik het niet probeer zal ik ook nooit weten hoe het uitpakt. ;p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je complimentje, soms moet je dingen op het gebied van cosmetica gewoon wel uitproberen...meestal vallen de reacties best wel mee...Ik zelf draag meestal wel behoorlijk fel gekleurde oogmake up, en de reacties zijn eigenlijk altijd best wel leuk....en anders kan je misschien eens aan echte vriendinnen vragen of ze het raar bij je vinden staan....

      Verwijderen
  2. Candy Floss vind ik wel een mooie tint!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie lipsticks! Vooral de Candy Floss staat je erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de lipsticks vallen zeker niet tegen...verre van zelfs.

      Verwijderen
  4. Mooi lipsticks! Staan je erg goed!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De Action heeft soms best fijne producten voor heel weinig geld!:D Ze staan je allebei mooi! Grappig dat die roze Candy Floss heet, Ik heb m'n haar op dit moment pastel roze en ik houd het bij met Crazycolors (die heet ook Candy Floss :D Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. inderdaad de action heeft zeker leuke producten voor een leuke prijs....de kleur van je haar ziet er inderdaad superleuk uit op de foto...Is dat de Candy floss?

      Verwijderen
  6. Ik vind ze allebei je erg mooi staan!
    Ik ben dol op roze tinten dat ik zeker 20 roze lipsticks hebt :)
    Ik ga mezelf toch eens moeten overtuigen om een rode kleur aan te schaffen haha :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beide kleurtjes zien er leuk uit en staan je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik moest er wel behoorlijk aan wennen hoor...hihi een vastgeroeste muts ben ik gewoon!

      Verwijderen
  8. We staan echt supergoed Petra, dus goed gedaan, uit die comfortzone gestapt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, Tja, durf is het probleem bij mij nooit, het is meer een kwestie van wennen aan....vandaag had ik heel vrolijk Candy Floss op....

      Verwijderen
  9. Candy Floss staat je vooral erg mooi!
    Misschien toch eventjes naar de Action dit weekend :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, voor de prijs hoef je het niet te laten...zou ik zo zeggen!

      Verwijderen
  10. Ik vind het leuke kleurtjes en ze staan je beide vrolijk! De Action uitgezet... hoe moet het nu met hun omzet? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, nou ik ben er ook niet blij mee, heb gewoon ontwenningsverschijnselen, zit te klappertanden, heb hoofdpijn en een behoorlijk volle portemonnee...zou ik bij het Kruidvat nog binnen mogen?...of zal ik de bedrijfleider een bosje paardenbloempjes brengen?
      xx

      Verwijderen
  11. Ohhh heel erg mooi zeg! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Reacties
    1. Ik ben er nu een beetje aan gewend en ik ben er nu ook blij mee ...

      Verwijderen
  13. Reacties
    1. leuk dat iedereen deze zo "pretty"vind...ik vind hem zelf ook de leukste van de 2

      Verwijderen
  14. ondanks dat je de lipsticks zo licht vindt, vind ik ze wel ontzettend mooi staan ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moest er gewoon een beetje aan wennen, maar ze staan inderdaad wel goed...en bv de tint bright Nude, die vind ik van dichtbij helemaal niet geweldig maar in het geheel gezien toch wel mooi....heel vreemd is dat!

      Verwijderen
  15. Die Candy Floss is echt prachtig en staat je heel erg mooi :)!

    BeantwoordenVerwijderen