vrijdag 4 juli 2014

Liquid Eyeliner Blue en Purple, H & M, review

Afgelopen week kocht ik in de Sale bij H & M, twee vrolijk gekleurde Liquid eyeliners. Een lichtblauwe en een lia kleurige, voor 1 euro per stuk. Beiden eyeliners hebben een beetje een metallic- achtige gloed over zich heen, Leuk! Persoonlijk houd ik daar wel van een beetje opvallende make-up....Niet heel allerdaags en ik weet dat een hoop dames dit niet durven te dragen...Ik vond het vrolijke zomerse kleuren dus voor die prijs besloot ik ze mee naar huis te nemen.




Het zijn vrij smalle Eyeliners, met een schroefsluiting.. De kwastjes van beide eyeliners hebben behoorlijk lange, soepele haartjes. Zelf vind ik dat wel prettig, maar als je niet een heel vaste hand hebt kan dit behoorlijk lastig zijn. het gedeelte wat er in je hand ligt van de eyeliner bij het gebruiken is het langere gedeelte. Dit ligt hierdoor zeer fijn in de hand.







Het aanbrengen van de Eyeliner gaat soepel en voelt goed aan. De substantie vind ik prettig in gebruik, niet te dik en niet te dun. Jammer genoeg dekken de eyeliners niet al te best . Hierdoor moest ik er nog een laagje overheen aanbrengen, om het voor mij gewenste kleureffect te krijgen...Dit had een ietswat dikker lijntje tot gevolg...Eigenlijk ben ik daar niet zo blij mee.



Toch was er nog iets waar ik niet echt vrolijk van werd, en dat was de kleine letterjes op de verpakking, en nadat ik er een loep bij gepakt had, kwam ik tot de conclusie dat er op de sticker op de dop in een heleboel talen, liqued eyeliner op vermeld stond.Op het andere gedeelte van de Eyeliner staat het adres van H& M in Stockholm...hihi ...Dat is mooi, dan kunnen we op de koffie als we in de buurt zijn...





Eigenlijk vind ik het een hele leuke Liquid eyeliner, maar niet echt heel geschikt voor dagelijks gebruik, dit omdat deze niet direct dekt en je hierdoor wel echt de tijd moet nemen voor je make up...Ook is het mij niet duidelijk of deze nu waterproof is...de afwas overleefde hij in elke geval niet nadat ik hem voor de swatch op mijn hand had gedaan...





Ik heb er in elk geval geen spijt van dat ik ze aangeschaft heb in de sale...



Wat vind jij van deze eyeliner?

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

  1. De kleurtjes zijn ontzettend leuk en lekker zomers. Ik heb inderdaad ook een eyeliner van de H&M die niet lekker dekt. Daardoor ben je echt wel een tijdje bezig met je make-up!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, de kleurtjes zijn inderdaad erg leuk en daarom ben ik er ook erg blij mee ...dank je voor je reactie...

      Verwijderen
  2. Heel leuk!

    http://www.fuckhighclass.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw, wat een prachtige eyeliners ♥ (stiekem heel jaloers op jou) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, dat hoeft toch helemaal niet, jij hebt ook van die mooie....XX

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. dank je wel, ik ben er toch wel ondanks dat ze niet helemaal super dekken wel blij mee...

      Verwijderen