woensdag 25 juni 2014

Review: Boho Cosmetics, mascara 01 Black ...

Soms kom je het geluk gewoon tegen op je pad en dan probeer ik er ook echt 100 % van te genieten...Zo ook in dit geval... Want sinds begin maart, dit jaar is er in Nederland een nieuw natuurlijk cosmeticamerk op de markt,.... Het Franse merk bestaat nog niet zo heel lang , ....sinds 2012 en heeft een supermooie collectie make-up voor de liefhebster van natuurlijke cosmetica en niet al te opvallende tinten en kleuren. En ik had het geluk dat ik een mascara van dit merk mocht testen......Lucky me, want ik ben een onwijs grote liefhebster van zwarte mascara.



Verbaasd zat ik naar de mascara te kijken toen hij voor mij lag, wat een kleine verpakking, dacht ik bij mijzelf,... Hij is namelijk 8 centimer hoog en heeft een inhoud van 6 mililiter. De Boho verpakkingen zien er apart uit, ze zijn een beetje grijs gemelleerd, en hebben een wit logo en grijs groene heldere letters,...De verpakkingen zijn gemaakt van plastic en gerecycled papier en milieuwvriendelijk en recyclebaar en mileiuvriendelijk....Ik zelf vind de verpakking erg mooi en passend bij het product.......En wat ik ook altijd wel prettig vind om te weten is dat de producten van Boho niet getest zijn op dieren en geen parabenen bevatten ....



Als ik de mascara open draai zie ik dat het steeltje en het borsteltje wel iets kleiner zijn, en dat is even een vreemd gezicht als je dat ziet. Ergens natuurlijk wel logisch de verpakking is namelijk ook wat kleiner.En snuffelaar als ik ben moet ik er natuurlijk ook even aan ruiken en hij ruikt heel natuurlijk en dat vind ik zelf prettig...



Het borsteltje is dan wel iets kleiner, maar is behoorlijk vol met haartjes..Ik vind dat altijd erg prettig omdat ik het fijner vind met het spreiden van mijn wimperharen.en terijl ik de masacara aan het opbrengen ben bedenk ik dat het even wennen is met het kleine borsteltje, maar dat ik het eerlijk gezegd ook wel prettig vind omdat ik alle haartjes, vooral aan de uiteindes van mijn winpers hierdoor goed kan raken. De mascara klonter niet , en dat ondanks ik toch altijd wel behoorlijk masacara draag.Dus zowiezo altijd meer als een laagje...Ook geeft hij niet af aan de bovenkant op mijn oogleden en dat vind ik helemaat top.



Deze mascara is wat mij betreft een blijvertje in mijn toilettasje..en valt wat mij betreft voor mij persoonlijk onder mijn favoriete cosmeticaproducten door mijn goede ervaring met dit product . Hij is te koop bij Big Green Smile voor 8 euro 90 en is verkrijgbaar is de tinten, ....Black, Brown en Blue.


Heb jij wel eens producten van Boho Cosmetics gebruikt?
Wat is jouw favoriete mascara?

Petra

3 opmerkingen:

  1. Mooi! Heb hier zelf nog niks van gebruikt maar daar gaat verandering in komen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve mascara! Ik ga dit jaar op vakantie en deze mag zeker niet ontbreken in mijn toilettas!
    X
    vanilles-x.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt een aanrader, ik gebruik hem zelf zo onwijs graag....
      Dank je wel voor je reactie...

      Verwijderen