woensdag 20 juli 2016

Wegdromen bij mijn toekomst...

Tjonge, het is echt zo…Tenminste in mijn geval wel. Jammer genoeg zit ik niet echt in een heel leuke periode van mijn leven, maar ik voel mij niet meer zo hopeloos als het een tijdje terug . Voorzichtig durf ik alweer een beetje vooruit te kijken, Ik ga zogezegd opnieuw beginnen, een ander leventje opbouwen.In mijn geval ligt in de vrij nabije toekomst verhuizen in het verschiet. Iets wat meestal toch heel erg stressvol is. Ik ben echt geen uitzondering daarop. Ik kan niet zo best met veranderingen omgaan en verhuizen is wel een verandering die je volgens mij wel met een hoofdletter in een mensenleventje kunt opschrijven.  


Jammergenoeg weet echt nog niet precies wanneer dat daadwerkelijk gaat gebeuren. Maar ik weet wel dat dit zeker geen heel  jaar meer gaat duren. Onzekerheid op dat vlak is er nog steeds en die onzekerheid geeft best wel nog een beetje extra stress.


                                                                                   bron

Toch zie ik er ook wel het fijne ervan in en voorzichtig fantaseer ik ook wel een beetje over een lichte woonkamer en fijne meubels.  In gedachten  wit ik de plafonds, verf de kozijnen en plak  rollen met behang weg… Ik sta op een trap om de lampen op te hangen en ben druk in de weer met de boormachine en rolmaat. Een woonfantasie die gebaseerd is op de Scandinavische woonstijl, maar die ook geinspireerd is op botanisch wonen.  bron


 Ik verzamel heerlijk plaatjes op Pinterest van leuke interieurs en DIY’S. Regelmatig ga ik even naar een woonwinkel zoals Leen Bakker , Kwantum of het tuincentrum. Heerlijk kijken naar meubels, decoraties en diverse planten.                                                                                           bron
Heel soms schaf ik al iets kleins aan voor in mijn toekomstige huisje en ik kan daar heerlijk van genieten.  Dan verlaat ik “fluitend “de winkel met in een tasje mijn allernieuwste aanwinst. Voorlopig is het allemaal nog een soort van toekomstmuziek, en heb ik voordat ik daadwerkelijk kan gaan verhuizen nog wel het een en ander te doen. Maar ik vind het wel heerlijk om daar allemaal over te fantaseren.


Ga jij wel eens "zomaar voor de leuk" bij een woonwinkel kijken?


De foto bovenaan dit artikel kwam ik tegen op, decoholic.org

9 opmerkingen:

 1. Ja ik kijk regelmatig haha kan het niet laten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kan zo leuk zijn om te kijken naar spulletjes die je in huis zou willen hebben, zelf kijk ik vooral online, maar als ik in een woonwinkel kom wil ik het liefst ook meteen alles rustig bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om te kijken in zulke winkels en vooral ook bij pinterest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien krijg jij een fijne toekomst al zal dat eerst nog even z'n nodige "ups & downs" vergen... Blijf in ieder geval heerlijk zo verder dromen... Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je in ieder geval weer wat kan dromen over de toekomst! Lekker inspiratie opdoen bij Pinterest en woonwinkels is fijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je in ieder geval weer kan dromen over de toekomst, ik vind het ook heerlijk voor decoratie en meubel winkels af te lopen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat werkt lekker therapeutisch Petra. Rondkijken, voelen wat bij jou past en wat JIJ mooi vind. Fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is altijd leuk om even weg te dromen, al is het iets kleins.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kom regelmatig even kijken om te checken of er 'nieuws' is. Zou graag willen weten hoe het met je gaat!

  BeantwoordenVerwijderen