Contact ...

Heelgewoondagelijks is mijn persoonlijke "Me-time " hoekje op het internet. Wel probeer ik elke dag een artikel te plaatsen waarin mijn ervaringen beschreven worden. Dit kan gaan over activiteiten die ik onderneem, maar ook over producten die ik gebruik.

Regelmatig schijf ik op Heelgewoondagelijks reviews over producten die ik interessant vind. Deze reviews zijn mijn eigen geschreven mening over een product, wat ik getest heb. Meestal zijn deze producten zelf gekocht, maar soms zijn deze producten opgestuurd door een bedrijf , PR bureau merk of webshop.

Ik vind het belangrijk dat iedereen (jullie, mijn lezeressen) recht heeft op mijn eerlijke mening, maar ook of ik een product gekregen heb om te testen en/of er een artikel over te schrijven. Als dit laatste het geval is staat dit altijd vermeld onder het artikel. De mening die vermeld staat in het artikel is echt altijd mijn persoonlijke mening.

Samenwerken? Dat doe ik meestal graag...

Wilt u graag een samenwerking aangaan, in welke vorm dan ook, bv. een eerlijke review of een win actie kunt u mailen naar heelgewoondagelijks@gmail.com . 

Alle tekst en foto's zijn door mijzelf geschreven en gemaakt. Indien dit niet zo is staat dit duidelijk vermeld onder of in het artikel. Ik vind het niet prettig als er zonder overleg iets gekopieerd of gebruikt word..

Als je een stukje tekst of foto wilt gebruiken, neem dan eventjes contact met mij op via heelgewoondagelijks@gmail.com

En reken op uw begrip voor deze persoonlijke wens.

Groetjes,
Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten