dinsdag 19 januari 2016

Mijn .....ha ha ..hatsjoeehhhh .. beginnende snotterwishlistje! ....




Hatsjoe!...sniff, siff, snotter snotter...Heb jij er al een gehad dit jaar? Zo een  verkoudheid, waarvan je net niet ziek genoeg bent om in je bed te gaan liggen. Je kunt je er toch wel wat gammel van voelen zeker tegen de avond...Ik heb een paar kleine dingen bij elkaar gezocht die het wel wat dragelijker kunnen maken...Jezelf een beetje pamperen als je verkouden bent is natuurlijk nooit verkeerd...Kijk je mee, welke dingen ik graag  dan zelf zou gebruiken?..






Deze Douchefoam van Kneipp in de frisse Mint & Eucalyptusgeur, ruikt echt zo lekker fris en geeft je een heel klein beetje extra lucht onder de douche. Deze is aan  teschaffen bij Drogisterij.net voor 7 euro en 15 cent...

Natuurlijk wil ik ook een lekkere badjas aan als ik snotterig ben, lekker voor op de bank terwijl je uitrust.... Deze sterrenbandjas is te koop bij H&M voor 18 euro.

Ook de ongeparfumeerde lipbalsem van Dille & kamille lijkt mij heerlijk verzachtend..Juist door de honing en bijenwas die hij bevat. Hij is te koop voor 6, 95. Een potje bevat 18 gram.

Lekker!!!...Wat verzachtende biologische honing van Traay, deze is niet heel goedkoop maar o zo heerlijk. de pot met de ruime inhoud van 900 ml is te koop voor 9,95 bij de Ecomarkt


Natuurlijk is honing heerlijk maar helemaal in de heerlijke mint thee van Rituals. lijkt mij Alleen het blikje kost 3, 50, de zakjes kosten 4,50 voor 20 stuks.

Ook een houten  honingdoper lijkt mij echt handig, geen geknoei en gekledder meer, als je de honing uit het potje wilt halen...Je kunt hem aanschaffen bij Treelicious voor 1, 75.

Warme voeten willen we zeker als je begint te snotteren, Deze lekkere pantoffels kwam ik tegen bij Van Haren .Ze zijn helemaal aan de binnenzijde gevoerd en hebben de leuke prijs gekregen van 9. 95. ze hebben ze in verschillende kleuren..

Als je een beginnende keelpijn hebt en een verstopte neus en je wilt toch wat fris en lekkers...Deze suikervrije snoepjes zijn echt heerlijk, je krijgt er volgens weer lucht van....Ze zijn te koop bij De Tuinen voor 2, 20 per doosje. Ook handig om er eentje te nemen vlak voor je gaat slapen...

Een beginnende verkoudheid is soms best wel lastig. Soms kun je het ook wat makkelijker maken met kleine dingen, zoals hierboven...Hatsjoeehhhh!, .....Nu ben ik nog de tissues en hoestsiroop, op mijn lijstje vergeten te zetten....Tjieeehhh!

Welke dingen doe of gebruik jij bij een beginnende verkoudheid?


19 opmerkingen:

  1. Een houten honingdoper is het enige wat ik nooit gebruik. De sloffen zien er heerlijk warm uit. Die zou ik wel willen hebben. Ik ben niet graag verkouden, slapen met twee dikke neusgaten is vreselijk. Ik doe alles om te voorkomen om niet verkouden te worden, zoals uit de buurt blijven van zieke mensen en heel ouderwets een ui op mijn nachtkastje. ;-) en als ik al verkouden word veel water drinken en veel slapen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, Rituals thee is zo lekker en dan honing erbij om de keel te verzachten, helemaal top! Bij mij komt een verkoudheid altijd direct in 1x klaphard inzetten, dus heb geen methodes bij de eerste klachten. Het is bij mij dus klop klop. deurtje, welkom binnen verkoudheid en na een aantal dagen tot een week schop ik hem weer weg. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items heb je uitgezocht! Die sterrenbadjas is leuk! Ik ben eigenlijk zelden verkouden maar honing is dan wel mijn favoriet, dat gebruik ik eigenlijk (bijna) overal in, zelfs mijn koffie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mmm die lippenbalsem lijkt me heerlijk! Heel veel beterschap Petra ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die douchefoam van Kneipp lijkt mij heerlijk, wat een fijne badjas... (ik ben wel aan een nieuwe toe)
    Die sloffen zijn leuk, zeg! Ik heb geen sloffen, momenteel hebben wij vloerbedekking maar in ons andere huis ligt zeil (ik ga deze week verhuizen, yesss!)
    Dus een heel goede tip, zeker als het zo koud blijft.
    Ik leg een ui naast mijn bed als ik verkouden wordt, en neem steeds kleine hapjes.
    Honing, keeltabletten, Luuf (menthol) op de borst en neusspray bij de hand.
    Ik hoop dat ik niet meer verkouden wordt, ik heb 2 griepjes al achter de rug. Zou ik nu weerstand hebben opgebouwd?
    Ik hoop van wel, hatsjoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. *klopt op hout* Ik ben er tot nu toe vrij goed van gespaard gebleven. Ik probeer meestal extra veel te drinken en extra veel vitamientjes binnen te krijgen wanneer ik een verkoudheid voel aankomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk artikel, gisteren liep ik de hele dag te niezen en ik zei oo nee daar is de verkoudheid en dan ook nog een koortsblaas op mijn lip dus een hele week geen lipstick :(. Leuke en fijne tips Petra!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Thee met honing en dan lekker in badjes onder een dekentje op de bank met een goed boek. Heerlijk! Maar dan wel graag zonder gesnuif en gehoest, dat stoort zo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. toffe dingen!!! Ik drink vaak thee met honing.... En verder zorg ik wel dat ik dik gekleed ben ..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oeh die slofjes zien er super warm uit ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit artikel is net wat ik nodig heb! *hatsjoe* Ja, zoals je al kan raden, ik ben verkouden :/ Mmm, zo een lekker warm badje met gigantisch veel schuim kan ik wel gebruiken op dit moment!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hahaha leuk artikel. IK heb dit ook allemaal nodig 'hatsjoeeeeeee' het houdt maar niet op zeg. IK ben benieuwd naar de lippenbalsem van dille en kamille . Die douchefoams van kneipp zijn heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat vervelend dat je zo aan de snotter bent. Ik heb er rond de kerst super veel last van gehad, en het heeft ook heel lang geduurd. Mijn tip als alles vast zit? Zet een ui naast je bed. Stinkt onwijs maar werkt zó goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zeker de Douchefoam van Kneipp is erg goed bij een verkoudheid. Ik hoop dat je verkoudheid gauw over is, neem lekker veel 'me time;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die sloffen zien er leuk uit! Hopelijk ben je gauw van het gesnotter af ♥ xx Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk geschreven! Mooie dingetjes staan er op! Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heerlijk artikel :) Tja voor mij zijn zakdoekjes echt een musthave en heel veel thee met honing.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk artikel en ik ben het hier helemaal mee eens:D

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dit is eens een ander soort wishlist leuk bedacht :-) Vooral nummer 7 de pantoffels mogen niet ontbreken daar naast nog een lekkere kop thee en een fluffy dekentje x

    BeantwoordenVerwijderen