donderdag 7 augustus 2014

Soyjoy! Proefpakketje ....



Pakketje voor u!...klinkt het vriendelijk door de intercom.. Momentje ik kom er aan antwoord ik terug...Onderweg naar beneden haal ik even diep adem. Waar komt het vandaan vraag ik aan de koerier...Hij kijkt op het pakketje! Groenekan! antwoord hij!...Groenekan? Dat is 3x vallen hiervandaan, denk ik bij mijzelf...Vreemd, geen idee? Wat daar in kan zitten?..

Onderweg naar boven rammel ik eens met het doosje, het rammelt wel als je er mee schud en ik hoor ook geen glas ofzo...Boven gekomen maak ik het doosje open, en dan valt mijn mond open....Kijk je ven mee?....Een vriendelijk briefje waarin ik bedankt word voor het aanvragen van een proefpakketje..Proefpakketje? Is dit een proefpakketje? Pakket is een veel betere benaming!...8 full size vrolijk verpakte repen Soyjoy kijken mij aan, in de smaken Aardbei, Banaan, Appel en Bosbes. Wow, Soyjoy, alvast bedankt voor dit heerlijke probeerpakket!



Soyjoy is een Soja& fruit bar, gemaakt van volkoren sojameel, boter, eieren en bevat minstens 34% fruit per bar. Ja, dat lees je goed, .....zo veel fruit per bar!
Soja ? zullen sommige nu zeggen, waarom soja? Soja heeft een talrijke voordelen, het is een bron van plantaardige eiwitten. Eiwitten zijn erg belangrijk voor het in stand houden van de spiermassa. Ook bevat soja, vezels en mineralen zoals ijzer magnesium, kalium en calcium...

                          (zucht, altijd is het batterijtje op als je dat ding wilt gebruiken)

De repen zitten verpakt in heel erg fleurige verpakkingen en zijn een beetje folieachtig. Ik vind ze niet heel makkelijk te openen. Haha dat is dan wel goed voor de lijn. De reep heeft een gewicht van 30 gram. En bevat ongeveer 130 calorieen per reep...Dat is best nog wel aardig wat ongeveer even veel als een stroopwafel. Op de verpakking staan in het Nederlands de ingredienten vermeld. Ik van dat altijd wel erg prettig.



De bars zijn ongeveer 1, 5 cm hoog en 10 cm lang,. Ze voelen erg compact en stevig aan.
De proeftest: ....nu heb ik natuurlijk niet even alle 4 de smaken in een keer opgegeten, maar mijn man en de buurvrouw boden zich aan als proefkonijnen , zodat ik van allemaal een stukje kon proeven de bars zijn erg lekker en mijn voorkeur gaat uit naar de aardbeiensmaak.


Eigenlijk kan ik maar een minpuntje ontdekken en dat is de prijs...De bars kosten tussen de 1,50 en 1, 70 per stuk...Persoonlijk vind ik dit erg aan de prijzige kant voor een tussendoortje....ook al zijn ze echt heerlijk! een ding weet ik wel zeker...jullie weten echt wel wat ik van de week als tussendoortje eet als ik een dagje aan het fietsen ben.


Wat denk jij van dit product?








( het pakketje werd mij aangeboden naar aanleiding van een promotieactie,
iedereen kon een pakketje aanvragen via de facebook pagina. )

12 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je dat zo kon aanvragen ze lijken mij erg lekker! Ik ken verder het hele merk niet :) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kon het merk ook helemaal niet, las deze actie een tijd terug op facebook.

      Verwijderen
  2. Ziet er best lekker uit eigenlijk, al ben ik niet zo van soja. Leuk hè, pakketjes krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. pakketjes krijgen is zo ontzettend leuk, en helemaal als je ze helemaal niet verwacht.....

      Verwijderen
  3. Ik heb het nooit op zulke tussendoortjes.. Waarom weet ik eigenlijk ook niet. Misschien moet ik ook eens wat er van proberen. Ziet er toch wel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien zou je ze eens kunnen proberen, ze zijn best erg lekker....

      Verwijderen
  4. Heel erg leuk, ze zien er heerlijk uit :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er heerlijk uit!
    Nu heb ik zin om deze ook eens te gaan kopen!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien zou je dat eens kunnen doen, ze zijn het proberen zeker waard..

      knuffel, Petra

      Verwijderen
  6. Hmmm! ziet er goed en lekker uit! Jammer van de prijs. Lijken mij heerlijke prijzen! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen