maandag 18 augustus 2014

Persoonlijk: Wat ik op een regenachtige middag doe!



Wat ben je aan het doen? vraagt mij zoon vrolijk door de telefoon aan mij...Ohhh niet bijzonders, een beetje aan het freubelen!... Wat ben je aan het freubelen? dan zegt hij een beetje lachend. Tenslotte kent hij mij natuurlijk heel erg goed. Ook staat hij niet snel meer verbaasd van het feit dat zijn moeder de nodige hobbies heeft.

Ik geef ondertussen een van de katten een klein duwtje van de tafel af!... Onze poezen zijn ook dol op een van mijn hobbies, want altijd valt er wel iets op de grond . Dat vinden zij dikke pret als het gebeurd. Ook vinden ze het erg grappig om het zelf te laten vallen. Op dat moment bedenk ik mij ineens dat ik eigenlijk best wel aan jullie kan laten zien wat een van mijn hobbies is...

Als mijn zoon en ik uitgesproken zijn met elkaar, besluit ik mijn spullen op te ruimen en direct aan dit artikel te beginnen, Inspiratie komt meestal spontaan opborrelen en dan moet je er eigenlijk ook direct iets mee doen. Ieder mens heeft zijn eigen bezigheden en interesses. Ik ook!

Houd je van aparte, unieke items?
Kijk dan even mee, naar wat ik wel eens aan het doen ben op een druilige middag.
Ik maak sieraden en eigenlijk haast altijd kettingen..

Graag wil ik jullie er een aantal laten zien.


Deze ketting heb ik regelmatig gedragen op een wit coltruitje, Zelf spreekt de kleur van de kralen mij heel erg aan, ze zijn best fel blauw. Het is een spang ketting en deze valt niet soepel om je nek


Deze statement parel kralen ketting draag ik graag op een zwarte of fuchsia blouse, de kralen zijn grijs en zwart en dus best wel basic. Zelf is het een van de sieraden die echt een van mijn favorieten is..


Deze Choker heb ik een aantal keren gedragen op een lila blouse, Hij sluit nauw aan om je nek. De kleur is lieflijk pastel en hierdoor is de ketting best wel meisjesachtig. 


Deze ketting maakte ik heel erg impulsief, ik ben er nog steeds best wel trots op, Hij heeft ook een vaste plaats in mijn slaapkamer op de kast. Door de vele kralen is hij best zwaar, en is het echt een beetje een sieraad wat je niet de hele dag draagt...



Met deze ketting maakte ik een meisje heel erg blij in de trein. Ze bleef er maar naar te kijken en vroeg toen, heel verlegen waar ik hem gekocht had. Toen ik haar vertelde dat ik deze zelf gemaakt, had vroeg ze of ik er ook eentje voor haar wilde maken. Dat was zo ontroerend en schattig dat ...ik hem onmogelijk zelf kon houden..

Dit is een van mijn hobbies. Ik heb er erg veel plezier in...
Ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik dit van mij liet zien


Wat doe jij buiten bloggen, zoal op een regenachtige dag?











35 opmerkingen:

  1. Wat ben jij creatief zeg, erg mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een aantal creatieve hobbies ....het is echt heel erg leuk om zo bezig et zijn...xx

      Verwijderen
  2. Hey, wat een leuke hobby! En je maakt erg mooie dingen zeg, gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel, dat is juist zo leuk, dingen maken die je zelf mooi vind...ook al ben je nooit helemaal tevreden zelf.. ;-)

      Verwijderen
  3. Via een andere blog kwam ik bij jou terecht, wat heb je een leuke blog! Wat onwijs knap zeg dat je dit allemaal maakt, ik wou dat ik zo creatief was!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, leuk dat je langs kwam en je bent altijd welkom natuurlijk....creativiteit kan je echt ontwikkelen, maar is niet van de een op andere dag helemaal top...ik leer elke dag nog bij in mijn hobbies en dat maakt het juist zo leuk...

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. Het is ook erg leuk om te doen, maar je moet jezelf wel de tijd gunnen...

      Verwijderen
  5. Zo creatief! Ik ga altijd iets bakken op een regenachtige dag. Gisteren maakte ik vlaai :) (stiekem bak ik elke week hoor...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ik ben ook gek op bakken, maar de laatste tijd komt het er niet zo vaak van ( mijn man en ik smikkelen alles zelf op en mijn kinderen wonen ook niet meer thuis ..zodoende dat ik niet zo vaak meer bak...anders rollen we na een tijdje zo samen van de trap af....) je hebt gelijk ook dat je zulke leuke dingen vaak doet...

      Verwijderen
  6. Wat zijn ze mooi zeg! Ik hou van apart!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel, zelf doe ik niet echt aan mode mee, terwijl ik eht wel erg leuk om et zien vind...ik heb op date gebied zo een eigen smaak...leuk dat je reageerde....

      Verwijderen
  7. Zo creatief ben ik helaas niet... naast het bloggen ben ik dan vaak aan het lezen of een beetje tv aan het kijken. Zijn wel hele mooie kettingen trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Creativiteit kan ej ontwikkelen, maar het heeft best wel veel tijd en geduld nodig, maar lezen vind ik ook heerlijk om te doen...lekker spannend boek, kopje thee, dat is echt relaxen...dank je wel voor je reactie!

      Verwijderen
  8. Wauww heel erg creatief!
    Erg mooi :o
    X liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wauw heel mooi en creatief zeg! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw! Leuk!
    Die zwarte is erg mooi!
    Als het regent zit gewoon op de computer, of speel ik met mijn huisdieren :)
    Liefs, Juanita x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi ja die zwarte draag ik best erg vaak...ik zit ook vaak achter de computer, dat is ook heel erg leuk....maar juanita, jij bent ook best creatief hoor, heb ik gezien op jullie blog....groetjes Petra

      Verwijderen
  11. Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Bedankt voor je complimentje, ik ben er blij mee....xx

      Verwijderen
  12. Reacties
    1. dank je wel, altijd leuk te horen dat andere mensen je hobbie ook leuk vinden...groetjes Petra

      Verwijderen
  13. O wat leuk dat je dat doet! Ze zien er echt uit alsof je ze zo in een winkel gekocht hebt, ik kan me voorstellen dat dat meisje dat dacht. ;p Wat lief dat je je ketting toen aan haar hebt gegeven, hij is natuurlijk ook wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je leuke reactie, weet ej als iemend er zo verliefd op is, dan vleit dat mij ook wel een beetje...en soms ben je dan blij als je iemand blij kunt maken...ik altijd wel in elk geval!

      Verwijderen
  14. Wat mooi zeg :) Enige! Je kan je eigen bedrijfje starten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, nou ik laat mijn beurt voorbij gaan, v...dat lijkt mij een beter plan, eigenlijk!...
      ik ben helemaal niet zakelijk ofzo!

      Verwijderen
  15. Ooh! Je maakt erg mooie dingen! Ik ben dol op die zwart-grijze ketting met het hartje :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat mooi ! ik vind vooral die parelkettingen mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen