zondag 17 augustus 2014

Beauty Experience: Passion Peel Off .....masker...Een aantal weken terug schreef ik in een artikel, dat ik bij een Giva-a-way actie van Amy van Jouvence, een Travel pampering pack gewonnen...In het artikel wat ik er toen over schreef, vertelde ik dat het pakketje al een paar dagen naast mijn laptopje lag. Ik was er steeds in aan het  kijken, omdat ik zo vrolijk van al die gezellig kleurtjes werd.

Nu heb je natuurlijk aan alleen kijken niet zo heel veel. Proberen en ervaren is toch altijd de beste manier om dingen te weten te komen. Vandaar dat ik besloot om het Passion peel off masker, Pulped Pomegranate uit te proberen...

Ben je benieuwd hoe ik dit vond, lees dan eventjes mee.

De verpakking is supervrolijk en werkt diep op mijn fantasie. Ik zie mijzelf al helemaal zitten met zo een geweldig paars maskertje op...Het is een peel off, deep cleansing  masker...Oké dan we gaan het beleven..Moet werken bij mij, ik gebruik haast geen maskers. Dus ik kan wel een extra diepe reiniging gebruiken.


Op de achterzijde staat een gebruiksaanwijzing in pictogrammen. Handig want niet iedereen is de Engelse taal even goed machtig...Ook staat er een Latijns en Engelstalig lijstje met ingrediënten...Ik ben daar niet zo voorstander van om dit niet in diverse talen te beschrijven.


Na het reinigen van mijn huid en het openen van de verpakking zie ik dat het masker er roodroze achtig uitziet. Het ruikt heerlijk, echt naar fruit!..De structuur van het masker is stevig, Er zit in elke geval voor mij voldoende in de verpakking. Het voelt wel prettig als je het op je gezichtshuid smeert. Het genieten is begonnen, 20 minuten heerlijke ontspanning ....Ik ben benieuwd en vooral ben ik benieuwd hoe ik er dadelijk uit zal zien met zo een knalpaars masker op...Ik heb de blaadjes sla alvast neergelegd, voor de foto.


( voor het gebruik)                              ( net erop gesmeerd ) 


De ontspanning blijft schijnbaar wel uit, het maskertje trekt aan alle kanten op mijn huid....maar het zal wel zo horen met een deep cleansing maskertje.

De onderstaande foto wilde ik jullie toch niet onthouden, het lachen gaat niet meer. Het masker is heerlijk uitgehard en ik zie eruit als of ik een verbrand hoofd heb..Zo voelt mijn huid ook ongeveer aan.  ( helaas dames, ik ben ook niet paars) Het deed mij wel een beetje denken aan een te groot opgeblazen bel van kauwgom, die in mijn gezicht geklapt was....


( Na 20 minuten..... ik ga er zelfs heel zielig van kijken)

Gelukkig mag het masker er nu af, dat lukt in een keertje en gaat gelukkig best snel. In eerste instantie deed dit eraf trekken mij denken aan het verwijderen van een niet al te stevig gelijmde pleister..Echt lekker is het dus niet!

Het masker ziet er nadat ik het van mijn gezicht af had gehaald, uit zoals op de onderstaande foto. Toen ik er naar keek kreeg ik een beetje het idee,...dat het wel iets weg had van een suikerspin.


Ik heb niet echt het idee dat je veel verschil ziet. 
Ook ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het jammer vind dat het masker op de verpakking er heel anders uit ziet en ik niet paars werd...Dat vind ik echt een beetje een teleurstelling. 

Hierdoor ben ik genoodzaakt om de blaadjes sla die ik klaar had liggen, voor de foto op te eten. Ook dat vind ik niet zo erg leuk...Ik houd niet zo van droge sla, met niks!Eindconclusie:
Mijn huid voelt wel super schoon, fris en heerlijk zacht aan. het resultaat is niet echt zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar ! Nu zal ik natuurlijk deze niet snel kopen, 20 minuten een masker laten trekken vind ik echt best wel heel lang....Maar ik sta wel open voor andere suggesties!....Want ik vond het wel een Beauty experience die echt wel voor een aantal soortgelijke herhalingen vatbaar is! 

Nu nog de andere behandelingen uit het geweldige vrolijke boekje uitproberen...Leuk! Ik heb er zin in!

Heeft er nog iemand tips, waarbij ik niet direct, mega tubes hoef aan te schaffen?

19 opmerkingen:

 1. Hoera voor plastic ervaring maskers :) ik zag laatst een drie minuten masker, ik geloof bij Bianca. Misschien is dat wat voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt ik zweer het je, ik had echt een pleister aftrek gevoel....maar mijn huid was echt supersuper zacht....Misschien moet ik inderdaad de masker maandagen van Bianca wat meer gaan volgen....

   Verwijderen
 2. Wow, ik dacht echt even heb je het nu op je ogen!? Ik vind die maskers altijd maar een beetje apart als je ze zo weer eraf moet trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Nee, natuurlijk heb ik het niet op mijn ogen, maar ik had van tevoren wel zoiets van ik smeer het er zo superstrak op, leuk als het paars word, blaadje sla erop, tomaatje, je kent het wel die gekkigheid, weet ik veel dat het helemaal hard word en ik niet eens meer kan lachen......deze foto was zo bizar, het leek net of het een heel groot drama was op de foto, maar dat viel echt wel mee......ik vind het ook heel erg vreemd die maskers, die je er zo af kan trekken......

   Verwijderen
 3. Lijkt me heel fijn! Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh peel off maskers vind ik zelf heel handig. Je kan het zo eraf trekkken. Ik vind creme maskers altijd zoveel gedoe haha! Zelf vond ik dit masker niet geweldig.. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dat iedereen natuurlijk dingen anders ervaart, ik vond het resultaat van het masker wel prettig, het masker zelf vond ik een beetje minder prettig...

   Verwijderen
 5. Ik heb er nog 5 liggen! ik verslind ze hihi! Ik vind deze echt heerlijk! :D maar idd dat van die uit elkaar geklapte kauwgum had ik ook wel een beetje..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, toch wel?? mijn man zei dat tegen mij toen ik het er op had zitten.......en toen ik de laatste stukjes er af aan het pulken was, had ik zoiets van ja, daar lijkt het inderdaad wel een beetje op!

   Verwijderen
 6. Wel jammer dat je hem zo lang moet laten intrekken.. Maar voor de rest lijkt me het wel een fijn masker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is inderdaad jammer dat het zo lang in moet trekken, het resultaat was echt erg lekker...

   Verwijderen
 7. peel off maskers zijn altijd wel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben op dat gebied echt een beetje een suffie, ik smeer het erop en zie wel wat er gebeurd....tja en dan heb je dit haha....ik merk wel dat men het vaak erg wisselend vind...

   Verwijderen
 8. Ik heb peel offs nog nooit geprobeerd... de 1 is enthousiast, de ander vind het vreselijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, ik had er mij ook iets heel anders bij voorgesteld...eerlijk gezegd!

   Verwijderen
 9. Ziet er heerlijk uit! Vind peel off masker geweldig, alsof je je 2e huid eraf haalt :P Maar idd jammer dat het niet paars werd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik had dus echt wel gehoopd dat het zou gebeurden, dus vond het wel jammer, maar mijn huid werd wel superzacht ervan....en dat is ook wat waard!

   Verwijderen
 10. Ik gebruikte deze ook onlangs en ik vond hem erg lekker ruiken :)! Hij prikte in het begin wel een beetje in mijn ogen, maar mijn huid voelde er wel zacht door aan!

  BeantwoordenVerwijderen