zondag 6 december 2015

Echt....Mijn verlanglijstje werd wat korter,.... Alhoewel?


Regelmatig probeer ik leuke en betaalbare producten te vinden voor op mijn blog. Hierdoor bezoek ik natuurlijk met regelmaat een aantal fysieke winkels, maar ook op het internet probeer ik regelmatig, leuke cosmetica te vinden. Juist door het bloggen , zoek ik soms naar cosmetica merken die je minder ziet maar die mij erg fijn lijken om eens te proberen. Ook probeer ik hierbij een beetje op mijn budget te letten..Onlangs kwam ik terecht op de website van Themakeupspot.nl en als eerste ging ik kijken bij de Lipstick sites van de webshop




Wat handig dacht ik toen ik deze categorie aanklikte. Er staat bovenaan de pagina een handig lijstje met de merken lipsticks die ze verkopen...Na even rondsnuffelen besloot ik om de Wet n wild lipstick, Fuchsia with Blue pearl in mijn mandje te stoppen...Leuk, want ik had geen enkel idee dat Wet N wild ook lipsticks in hun assortiment hadden...Ook besloot ik om een lipstick in mijn winkelwagentje te leggen van Beauty UK. Eigenlijk ken ik dit merk alleen van een blush die ik eens kreeg bij een swap. Verder is dit merk bij mij ook echt nog helemaal onbekend.


Natuurlijk moest ik uiteindelijk ook nog even kijken bij de producten van Mememe cosmetics. Hiervan heb ik wel eens iets voorbij zien komen , maar heb er zelf nog geen enkele ervaring mee..Ik besloot een kleine quad te nemen om eens heel voorzichtig aan dit merk te snuffelen...



Natuurlijk kon ik het niet weerstaan om de nagelproducten eens goed te bekijken. Omdat ik best nog wel zat te twijfelen over welke kleur en welk merk ik aan wilde aanschaffen, besloot ik op een soort van "veilig te gaan voor mijzelf. Zodoende besloot ik gebaseerd op een eerdere fijne ervaring ook nog een flesje Orly Bonder base coat aan te schaffen...

Ik was er best wel een beetje verbaasd van dat ik mijn kleine bestellinkje al zo snel thuis had. Namelijk de volgende dag al. Zeker in deze tijd van het jaar is dat hartstikke fijn. Als je nog dat ene bijzondere cadeautje wil scoren, is dat natuurlijk wel heel erg fijn om,dat dan ook snel in huis te hebben..

Ik heb weer een paar leuke dingen af kunnen strepen van mijn lijstje, Alleen op mijn lijstje heb ik er ondertussen ook weer aardig wat bij gezet. Sjuchtttt..Wat een luxe probleem!.. Eerst maar eens op mijn gemak aan de slag met deze, voor mij nog onbekende producten...


15 opmerkingen:

  1. Wat een gave kleur lipstick heb je besteld! Ik ben wel benieuwd naar die base coat van Orly, ik dacht dat het nagelolie was :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lipstick ziet er heel goed uit, ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De kleuren van de mememe wil ik graag terugzien in een look! En natuurlijk de orly bonder. Ja dat lijsje lijkt maar niet te krimpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben heel benieuwd naar het product van MeMeMe

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuke dingen heb je besteld!!! Die lippenstick lijkt me erg leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt leuke dingen besteld, ben erg benieuwd naar de producten! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie producten heb je gekocht.Ben erg benieuwd naar het product van Orly!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk als er weer pakjes in de bus liggen. Ik heb even doorgeklikt naar Orly, weer zo een merk die ik niet ken. (zo vinden wij steeds nieuwe pareltjes) Ik ben dan ook heel benieuwd naar wat die doet voor je nagels!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooh leuk! Ik ben heel benieuwd naar die base coat van Orly :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik kijk ook altijd met plezier uit naar de postbode die een pakketje komt brengen :) Hoe bevallen de producten? Ik ben benieuwd naar die matte lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ben heel benieuwd hoe de lipstick zal zijn ;-) heerlijk altijd weer om wat nieuws te proberen he?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gave aankopen :) Die lipstick ziet er heel goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie aankopen, ik ben benieuwd naar de lipsticks :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke merken heb je gekozen. Benieuwd wat je van Orly bonder vindt. Ik hoor goede verhalen namelijk.

    BeantwoordenVerwijderen