donderdag 26 november 2015

Models own, Chrome: Indigo...


 Ja, als ik ergens een beetje vreemdsoortig gedrag van ga vertonen  dan is het wel van glimmende verpakkingen. Hihi...Niets menselijk is mij vreemd tenslotte...Tijdens de C.O. T.M. meeting in Utrecht vorige maand, besloten Imke van iOntrend.nl en ik een nagellakje met elkaar te ruilen...Imke kreeg van mij de blauwe China Glaze, Blue Sparrow en ik kreeg van haar de aparte Models own chrome Indigo .Ik kon mij absoluut niet heel erg veel voorstellen bij een chrome lakje, maar het flesje vond ik toen wel al geweldig..Ook was ik, buiten de naam om, nog niet echt bekend met het merk Models own...Kijk je eventjes mee, naar dit glimmende flesje nagellak?


Het flesje glimt je echt aan alle kanten tegemoet. Zelfs op de onderzijde waar de naam van de lak vermeld staat glimt het flesje. Het flesje heeft een inhoud van 11 milliliter..


Het kwastje is plat,de haren zijn recht recht afgesneden en voelen fijn soepel aan. 


De kleur van de lak is blauw met een lichte neiging naar paars.. De naam Indigo is hierdoor echt heel erg toepasselijk De lak brengt echt prettig aan en dekt eigenlijk echt al wel met een laagje..Zelf besloot ik 2 laagjes aan te brengen, omdat ik naar mijn idee toch nog niet helemaal goed de randjes langs mijn nagelriemen had gelakt..Echt nodig voor de dekking was dit zeker niet....


 Echt waar, van de naam van de ze chrome collectie  is echt geen letter overtrokken...De finish is gewoon chrome......Ik val er gewoon een beetje stilletjes van als ik naar mijn nagels kijk.


Is ie mooi ? Of is ie mooi?Ik moet gewoon direct toegeven deze Models Own chrome lak heeft mijn kleine eksterachtige hartje gestolen. Ik bleef maar naar mijn nagels kijken...Natuurlijk wil ik Imke bedanken voor deze bijzondere kans om kennis te maken met een van de Models own chrome lakken....

Vermoedelijk gaan er echt nog meerdere op het " diemoetikechthebben" lijstje terecht komen...

Is jou wenslijstje, net als het mijne, net zo lang als.... een hele rol behang?
19 opmerkingen:

 1. Metallic lakjes in deze tijd vind ik gaaf! Mooie kleur.
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha ja mijn wens lijst is best lang... :P Wauw wat een mooie lakje !!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf geen metallic / chrome fan, maar vind de kleur prachtig en het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind 'm best leuk! Al ben ik wel niet zo voor die metallic finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje! Je ziet het ook niet vaak! De glans is zo mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een cool flesje! En jij kan echt zó ontzettend goed lakken haha, ik zit er gewoon stil van te kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo wat een leuk effect heeft dit lakje :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dit is echt een mooie kleur! Was al benieuwd naar de swatches :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur en bijzondere finish! En tja, mijn wishlist is ook altijd extreem lang haha! Maar ach, een mens moet wat te wensen overhouden denk ik dan maar :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw. Heel mooi die donkere chrome. Ben ook om naar mo door imke.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een gave kleur zeg :) I love it!!!! Ik vind het effect zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 2 rollen behang! Ik heb bij mijn favorieten alles opgeslagen wat ik hoop in de toekomst nog te kunnen kopen. Liever vandaag dan morgen als het kon.
  Wat een prachtige lak, zeg! Ik ken dat, dat je gewoon steeds blijft kijken. Als alles doorgaat, ga ik binnenkort naar een nagelstyliste en hopelijk heb ik dan weer nagels waar lak weer tot zijn recht komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh wauw, wat een mooie chrome finish, en de kleur is ook om te kwijlen joh! Zeker benieuwd naar andere kleuren nu, want blauw draag ik niet zo vaak. En mijn verlanglijstje is ongeveer 73 behangrollen, hahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat fijn dat jij ook blij bent met jouw lakje. De kleur is inderdaad prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen