donderdag 2 april 2015

Mijn nieuwe Essence lakjes: Vrolijkmaakkleurtjes!


Twee weken terug kocht ik een aantal nieuwe nagellakken van Essence. Ik ga er niet omheen draaien, Ik kocht ze vanwege de geweldige aanbieding die Kruidvat had, 2 voor 1 euro 50. Een koopje en zeker als je, net als ik bezig bent een verzameling op te bouwen. Natuurlijk was ik niet de enige die gebruik wilde maken van de aanbieding. Toen ik namelijk naar binnen ging liepen er een stelletje hamsters met van die mega wangzakken, grijnzend langs de beveiligingspoortjes naar buiten.  Ze waren mij net voor mij geweest en er waren  al een aantal kleurtjes gewoon uitverkocht...Leeg,.... Op, ....Pleitte..

Gelukkig hadden ze een 2 tal lakjes die op mijn lijstje stonden nog wel. Ik was namelijk de avond ervoor tot de conclusie gekomen, dat ik niet 1 rood nagellak in mijn laatje had staan.( Natuurlijk vond ik dat wel heel erg zielig voor mijzelf ) Toen ik voor het schap stond viel mijn keuze  op nummertje 169 "A hint of Love" Een mooie rode tint met een heel erg klein shimmertje erin, met een iets wat Sandachtige structuur....
Ook wilde ik graag de zacht gele , O zo mooie ...."Love is in The Air"..aanschaffen.
Geluksvogeltje dat ik was, hadden ze die nog wel....Ach dacht ik bij mijzelf, nu ik er toch ben...De donkerroze "156, Me and my Lover" is ook best wel leuk...Ook deze heeft een beetje een Sand-achtige structuur en een minuscuul klein shimmertje erin....Tja,en ik neem er toch nog eentje, tenslotte is het best een leuke aanbieding!....Laat ik voorde broodnodige afwisseling nu een een leuk schattig zacht roze lakje meenemen....Die had ik tenslotte ook helemaal nog niet....( Ahummmm, proest proest..verslikt zich nu echt spontaan ) En de keus viel hierbij op nummertje 104 "Sweet as Candy"


Ik kan er niets aan doen,.... De flesjes zijn zo zulke leuke flesjes met de dopjes in de kleur van de lak...
Dat zoekt ook zo lekker makkelijk, naar een kleur in mijn laatjes...Ook de rondafgesneden kwastjes vind ik prettig om mijn nagels mee te lakken. 

De kleurtjes zijn echt erg leuk.Op alle fotos van swatches draag ik 2 laagjes nagellak...Jammer genoeg dekt de lichtroze niet helemaal zoals ik gehoopt had. Ach, dan draag ik hem maar met 1 laagje, geeft het een mooie gezonde uitstraling aan het nagelbed. Dat staat wel mooi en lekker fris, in de zomer met kortere nagels vind ik


 Nu had ik helaas niet alles kunnen kopen bij deze aanbieding wat ik graag wilde hebben...En daarom besloot ik even naar het andere filiaal te fietsen in Utrecht . Jammer genoeg zag ik dat daar, ook de Turbo hamsters mij al voor waren geweest...Sjucht! ...Leeg...Op...Uitverkocht!


 Ach geeft eigenlijk niets, ook van deze kleurtjes lak word ik erg blij en vrolijk...
Een mens kan niet altijd alles hebben...Dan blijft er tenslotte niets meer te wensen over!

Welk vrolijkmaakkleurtje nagellak heb jij het laatste gekocht?

22 opmerkingen:

 1. Jammer dat er veel waren uitverkocht, bij mij in de stad was er helemaal niks meer te vinden haha. Je hebt alsnog wel mooie kleurtjes kunnen kopen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier was er ook niks meer! Vind dat je nog leuke kleurtjes heb weten te scoren! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke en vrolijke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een vrolijke kleuren. Ik vind de Gele helemaal geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een snoepjes! Helemaal lente/summer proof ben je Petra! Mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oe, Our favorite is ook mijn favoriet, hihi! Leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke lente kleurtjes. Zie steeds meer nagellak hier voor bij komen en dat vind ik leuk! Die gele springt er wel uit voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die gele is mijn favoriet!!!<3 wat een mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vroolijkmaakkleurtjes zeker. Vooral de gele springt eruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kleurtjes heb je gekocht! Jammer dat er al zoveel uitverkocht waren. Was je ook al naar Smaragdplein geweest in Utrecht? Daar zit ook een groot filiaal waar ze ook MUA verkopen, hihi! Misschien een tipje voor de volgende keer. Ik vind de gele echt heel tof, dat is mijn favoriete kleurtje uit de kleurtjes die je hebt gekocht! Heel leuk en ontzettend vrolijk.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes! Inderdaad jammer van de lichtroze, maar ik ben eigenlijk nog nooit zo'n kleur nagellak tegengekomen die wél goed dekt in twee laagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lichtroze slaat inderdaad wat tegen, zeker na 2 lakjes.. maar van Essence kun je eigenlijk niet verwachten dat het bijvoorbeeld Essie kwaliteit is.. Toch doen ze prima hun werk voor een paar dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleuren heb je gekocht! Ik ben zelf niet zo van de felle kleuren, meer van de rood en nude tinten. Misschien moet ik ook maar eens gaan kijken, of toch juist niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat geel is echt leuk! Een goed alternatief voor die nieuwe gele van TBS denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw wat een geweldige leuke kleurtjes <3 super leuk!!! :D En jammer zeg... het gaat wel snel dat het uitverkocht raakt... :0 maar ik heb laats nog geen nieuwe nagellak gekocht...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als aller eerst wil ik even zeggen dat je nieuwe profielfoto heel erg leuk is! Lekker fris!
  Viel me gelijk op hihi. Dan natuurlijk terug naar het artikel, de gele vind ik super leuk.
  Ben helemaal niet van de geel maar toch springt deze er van de vier het meest uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super mooie kleurtje ik heb deze drie ook. Behalve dat geel heb ik nog niet.
  Maar vind het wel super mooi kleurtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik koop ze (omdat ik deze verzamel) meestal meteen bij het uitbrengen van de nieuwe lijn.
  Jammer dat alles al weg was waar je naar uitgekeken had. Ik moet zeggen dat ik de gel lijn niet koop ivm dezelfde kleuren als de normale lakken (vind het zonde geld om alles dubbel te kopen)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die gele is verrassend mooi, meestal wil geel niet zo goed dekken. Mooi allemaal hoor.

  Annette

  BeantwoordenVerwijderen