vrijdag 3 april 2015

Versatile award ...7 facts about me!


Door de lieve Eva van Infinity werd ik vorige  week getagd om deze" Veelzijdige" Award uit te voeren. Afgelopen week werd ik nogmaals een keertje getagd om deze in te gaan vullen door Manon van Inspiireddbylife . Dank jullie dames dat doe ik dan ook erg graag! Het is de bedoeling dat ik 7 feitjes over mijzelf ga onthullen tegenover jullie.

Dat moet wel gaan lukken, dacht ik...1e feitje
Een 4 tal jaren terug heb ik besloten om geen mobiele telefoon dagelijks te gebruiken. Ik vind het een enorm lastig iets dat men vind dat  overal bereikbaar moet zijn of er op te letten of ik het niet kwijt raak. Het scheelt buiten irritatie natuurlijk ook best wel een hoop geld. Ook moet men soms ook wel lachen of geloofd men het totaal niet, als ik zeg dat het snoertje (  zo eentje als een invisibobble) van onze telefoon te kort is als ik bv een pen moet pakken.( De foto van de telefoon die hierboven bij het staat geplaatst is echt onze huistelefoon...)

2e feitje
Afgelopen december kreeg ik, van Sinterklaas een klein pluche smurfje in mijn schoen. Sindsdien slaapt Smurfje bij ons in bed en als ik s'nachts wakker word zoek ik hem altijd op. Dat houd dus in dat ik wel eens midden in de nacht, half onder het bed lig om te kijken waar Smurfje is..

3e feitje
Ik ben een echte einzelganger. In mijn geval , iemand die zeker niet verlegen is en ook echt heel sociaal kan zijn . Ik maak juist heel makkelijk contact in winkels of het openbaar vervoer. Ik ben heel erg graag alleen, en ga heel graag mijn eigen gang. Juist omdat ik mij zo ontzettend goed kan vermaken. Dit word vaak niet goed begrepen.

4e feitje
Al heel jong wist ik, ik ben een nachtmens, heerlijk de rustige sfeer die er dan heest, weinig geluiden buiten.
Ik ben dan ook heel laat nog wakker en vaak kijk ik s'nachts zo maar lekker naar buiten over de stad. Dat vind ik heerlijk. Ik heb ook een aantal jaren s'nachts gewerkt als beveiliger en koos altijd de nachtdienst om te werken.

5e feitje
Een aantal jaren terug heb ik mijn man leren kennen via het schrijven van blogs..eerst mailen, toen bellen en toen eens afgesproken met elkaar. Ik ben  5 maanden na onze eerste ontmoeting verhuisd naar Utrecht.

6e feitje
Ik heb nooit een rijbewijs gehaald, maar wel rijlessen gehad. Tijdens een van mijn rijlessen zat er een jochie op een fietsje zo voor de lesauto te slingeren, dat ik er helemaal benauwd van werd. Ik heb de auto geparkeerd, ben uitgestapt en heb tegen de instructeur gezegd dat hij mij even naar huis moest brengen...en wilde hij dat niet doen, dat ik dan de bus naar huis zou nemen.Ik heb nooit meer de behoefte gehad om zelf auto te rijden. 

7e Feitje
Ik vind het heerlijk als het onweert, en de regen heel hard tegen het raam slaat . Ik denk dan altijd aan toen ik een heel klein meisje was en ik voel mij dan heel erg veilig in mijn bed..Vertrouwd..Ik probeer dan ook expres niet te gaan slapen, maar het lukt zelden


Eigenlijk is het nu de bedoeling dat ik 15 andere bloggers nomineer voor deze Award, alleen ik doe dit liever niet...Het is namelijk ook een feitje dat deze Award al door heel veel mensen in is gevuld. Wil je hem graag invullen, dan ben je hierbij  natuurlijk genomineerd...

26 opmerkingen:

 1. Super leuk om te lezen. Die telefoon, haha! Psst, bij je 6e feitjes is 1 van de laatste zinnen heel krom?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.daar heb je inderdaad gelijk in, dat de zin krom was, ik heb het veranderd..thanX!

   Verwijderen
 2. Geweldige telefoon! En jij een einzelganger??? Zoals je het uitlegt dan snap ik het wel maar als je zo zegt ik ben een einzelganger kan ik me voorstellen dat niemand dat geloofd! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat snap ik best dat men het niet geloofd, maar het is wel echt zo!...Ik kies er echt vaak voor om heel veel alleen te zijn en alleen dingen te gaan doen...

   Verwijderen
 3. Wat een hele toffe telefoon! Leuk om deze feitjes te weten over je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ik ben zelf ook nog steeds heel erg blij met de telefoon,...

   Verwijderen
 4. Heerlijk artikel. 3 is best herkenbaar :) vind het heerlijk om alleen te zijn... Waar kom ne oorspronkelijk vandaan toen je kn Utrecht ging wonen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben geboren en opgegroeid in Schiedam , dit ligt net naast Rotterdam...Mijn kinderen en mijn moeder wonen er nog allemaal...het was echt wennen om wat verder weg te wonen....

   Verwijderen
 5. Wat stom dat de instructeur je niet naar huis wilde brengen. Leuk om deze feitjes over je te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteindelijk heeft hij mij wel naar huis gebracht, de man begreep er niets van en de rijschool heeft nog een paar keer gebeld of het toevallig aan de instructeur of de manier van lesgeven lag...maar nee, daar lag het helemaal niet aan..het lag echt aan mijzelf...

   Verwijderen
 6. Leuke feitjes! Ik vind de telefoon wel leuk haha. Ik wist eigenlijk niet dat dat nog bestond ;) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, deze telefoon heb ik in de kringloop winkel gekocht voor 1 euro ( je gaat vast lachen maar ik kreeg nog garantie van 3 maanden ook op de telefoon )

   Verwijderen
 7. Die telefoon is gewoon te leuk haha!!! Die instructeur is echt stom zeg, ik las net dat die je toch naar huis had gebracht goedzo! Leuke feitjes heb je benoemd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je de telefoon is leuk he ? de instructeur wist echt niet wat hij mee maakte....ik heb zelden iemand zo verbaasd naar mij zien kijken...Dan zie je als angst een mens aanvliegt doet hij echt vreemde dingen....want ik kreeg het gewoon benauwd van angst dat dat kind zou vallen met zijn fietsje....

   Verwijderen
 8. Wat een leuke feitjes! Dat eerste is inderdaad wel grappig :-) Maar ik begrijp 't ook wel. Wat leuk trouwens dat je je man via 't bloggen hebt leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen! Zo leren we je steeds een beetje beter kennen. Feitje 3 herken ik zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke feitjes Petra :)
  Je telefoon ziet er erg Cute uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke feitjes om te lezen! Die telefoon is echt geweldig. Goede besluit! Wat leuk dat je je man hebt leren kennen via 't bloggen, heel leuk! Ik moest stiekem wel lachen om feitje 6, om hoe jij het beschrijft maar eigenlijk is dat best een beetje vervelend dat je zo snel zenuwachtig wordt! Gelukkig kun je veel met de fiets bereiken en al helemaal als je in de mooiste stad woont van Nederland: Utrecht, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow Petra, zoveel leuke feitjes! Wat een grappige telefoon heb je, wij hebben ook nog zo eentje staan in de bureau -en die werkt nog-. Spijtig van je voorval met de kleine fietser.. Kan geloven dat het een diepe indruk heeft achtergelaten! En echt leuk dat je je man via hier hebt leren kennen. Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is de eerste keer dat ik je blog bezoek en wat fijn om meteen 7 feitjes te lezen, om je beter te leren kennen!
  In feitje 3 kan ik me heel erg vinden. Ik ben erg open en spreek gemakkelijk mensen aan, maar ik vind het ook heerlijk om even niemand om me heen te hebben.
  Leuk dat je je vriend via je blog hebt ontmoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke feitjes! Heel bijzonder ook dat je gewoon geen mobiel hebt, als je je daar niet goed bij voelt moet je er ook gewoon niet één hebben ook al is het zo "normaal" tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke feitjes, vooral feitje 5!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. in het 3e feitje kan ik me ook helemaal vinden.! ♥ ik kan zelf echt niet meer zonder mijn mobieltje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, leuke telefoon hebben jullie :). Leuke feitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zelf ben ik niet echt een nachtmens, maar de mooie sterrenhemel kan ik altijd appreciëren! Dan heb ik het gevoel dat ik echt tot rust kan komen ... heerlijk! Echt geweldig hoe jij je man hebt leren kennen! En wat een leuke huistelefoon heb je thuis staan!

  BeantwoordenVerwijderen