zondag 8 maart 2015

Kruidvat masker ChocolateHet zal ondertussen natuurlijk best wel bekend zijn bij de meeste van mijn lezers. Ik ben echt heel erg gek op kleuren. Ook ben ik gek op leuke vrolijke verpakkingen .Al een tijdje verkoopt  Kruidvat gezichtsmaskers van hun eigen merk. Deze hebben vrolijke kleuren. Het zijn echt lekker opvallende, fleurige verpakkingen. Enige tijd terug heb ik het Smooth Calming masker uitgeprobeerd. Mocht je dit artikel toevallig  gemist hebben, dan kun je het HIER eventueel nog even lezen. Deze keer wil ik graag het chocolade masker eens gaan proberen.


De verpakking ziet er weer heel vrolijk uit, de kleuren ervan passen echt een beetje bij het gevoel, wat chocolade, bij mij  teweeg kan brengen. Op de achterzijde verteld Kruidvat dat chocoladegeur je een geluksgevoel kan bezorgen,.Als dit echt zo is, lijkt het mij raadzaam dat ik binnenkort eens op zoek ga naar een baan in de chocolade fabriek. ( Houd je in Petra! Je gaat op je schrijfstoel zitten en deze blog gaat echt over dit masker. Niet over hoe jij eventueel de hele dag als een Mega chocobal, loopt te stralen in een veel te strakke spijkerbroek in een chocofabriek ) )

Even terug naar het onderwerp..Ook zie je op de achterzijde een lijstje met ingredi├źnten staan.
Zelf vind ik deze verpakking erg handig. Deze maskertjes zijn namelijk zo verpakt dat je ze samen met een vriendin kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ze ook 2 keer lekker in je uppie gebruiken. Ik zelf besluit wel de onderste sachet te gebruiken,omdat op alleen het bovenste sachet een gebruiksaanwijzing vermeld staat. Dat is niet erg handig!


Het zijn 2 zakjes en hebben beiden een inhoud van 8 ml. Je kunt ze makkelijk van elkaar scheiden door het geperforeerde randje in het midden.


Als je het zakje opent, komt je direct een zoetig geurende chocolade geur tegemoet. Ik zelf vind het lekker ruiken, al zullen anderen het iets te zoetig vinden ruiken. Het masker is middelbruin van kleur en heeft een stevige textuur. Het voelt lekker zacht aan en je kunt het makkelijk, en door de ruime hoeveelheid van de verpakking riant aanbrengen.

Het is de bedoeling dat je de gevoelige huid rond de mond en ogen vermijd. het is het beste om het masker 10 minuten in te laten trekken.Tevens adviseer ik je dit masker niet te gebruiken, zo lang er "Lolbroeken" en "Geinponums" in de buurt zijn...Tja...natuurlijk ben ik weer erg van de haastige geweest en zit het toch wel op mijn lippen...Ook word ik nu Moorkop of Bossche bol genoemd....(Vandaar mijn eerdere waarschuwing. Ik had het natuurlijk van te voren kunnen bedenken met de "lolbroek " hier in huis)Het masker blijft echt heerlijk geuren. Het droogt niet op,als je het op je gezicht hebt en doordat je bv. fronst gaat het dan ook niet scheuren en/of jeuken. Het was wat lastig om af te spoelen.Het is een romig  masker en door de riante hoeveelheid uit de verpakking natuurlijk ook erg overdadig aanwezig. Mijn huid was na het masker erg zacht en zeker ontspannen...heerlijk!

Eigenlijk hoef ik natuurlijk niet meer te vertellen waar je het kunt aanschaffen. Wel dat de prijs voor deze 2 maskertjes, 99 cent is..Low budget ontspannen prijsje...

Ben jij al bekend met dit maskertje?
32 opmerkingen:

 1. Ghihihi, daarom zit ik nu (05.30) met een (sheet) masker op! De lolbroeken hier in huis snappen het nut van een heerlijk masker niet! ;-) deze chocolade variant heb ik vaak in mijn handen gehad maar nam toch elkekeer weer een andere mee! De volgende keer toch maar eens meenemen en uitproberen. Zou er ook wel als een moorkop bij willen lopen! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon meenemen en doen, dit masker is heerlijk,...ach de lolbroeken...haha ik ga altijd gewoon in de kamer zitten en als ze dubbel liggen kijk ik ze aan het een blik van...Mag ik even weten wat er, nu zo lollig aan mij is? Dan gaan ze helemaal stuk van de lachen dan krijg je dus zulke opmerkingen als moorkop en bossche bol...( dan moet ik ook wel erg lachen hoor...)

   Verwijderen
 2. Hihi Petra. Lekker masker he? Ik wil 'em ook weer halen :D heerlijk masker is het!!!!! Wat zie je er trouwens super leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het masker is inderdaad heel lekker.....het staat leuk he?

   Verwijderen
 3. Ziet er echt lekker uit! Toevallig niet eens van gesnoept? :) Ik kan wel geloven dat het er grappig uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee, ik heb het niet geproefd, maar echt het ruikt heerlijk!

   Verwijderen
 4. Haha moorkop... Sorry Petra maar wel leuk. Heb er weleens geprobeerd maar geen chocolade.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha daar hoef je geen sorry voor te zeggen , ik houd wel van zulke humor....

   Verwijderen
 5. Dat klinkt wel heel erg lekker! Hahaha bossche bol nou lekker toch zeg je dan. Zo en masker is altijd heerlijk vooral in de ochtends, of in de avond als je lange dag hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het masker is heel erg lekker, echt genieten en het ruikt echt super heerlijk....Ik kan wel goed tegen zulke opmerkingen hoor, ik ben zelf ook wel een beetje een plaaggeest tegen hun....

   Verwijderen
 6. Dit klinkt goed! Haha en oh oh oh die bijnamen :p Ik ga hier zeker naar kijken als ik weer bij de Kruidvat ben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, de maskertjes zijn echt lekker en ook een leuke prijs...

   Verwijderen
 7. Hahaha, geweldige face shot :-D Ik hou eigenlijk niet zo van naar chocolade ruikende huidverzorging. Het verwart me te veel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha het faceshot is echt super?... de geur is inderdaad erg verleidelijk...

   Verwijderen
 8. Wat leuk een chocolade masker dat moet ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het je zeker aan raden, het is een heel lekker masker!

   Verwijderen
 9. Ohh ik zie je al lopen hoor door de chocofabriek, als je dan af en toe ook maar aan mij denkt en wat mee neemt. Ik zeg doen!
  Ohja, ook even terug naar het onderwerp. Het masker lijkt me onwijs lekker en ga hier zeker voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha,tja ik heb op dat gebied een beetje levendige fantasie en als ik dan eenmaal lekker door ga fantaseren krijg je een heel ander artikel...haha het masker is echt heel fijn...

   Verwijderen
 10. Vind dit echt een lekker masker , sowieso ben ik een grote fan van chocolade :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dit masker is inderdaad lekker, en ik ben ook fan hoor...

   Verwijderen
 11. Haha ik zorg ook altijd dat ik dit soort maskers gebruik als er geen lolbroeken in de buurt zijn, want ik weet dat het mij anders weken of maanden zal achtervolgen. Fijn ook om te lezen dat je het een heerlijk masker vind!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha herkenbaar dus de lolbroeken...ik trek mij er nooit iets van aan, en ben wel wat gewend, heb tenslotte ook nog van die 2 schattige ( volwassen ) zoons ...en geloof mij die durven best wel...en moeder bijt echt wel van zich af als het erop aan komt....het maskertje is heel erg fijn...

   Verwijderen
 12. klinkt als een fijn masker, door de kleur lijkt het erg op pindakaas ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, gelukkig ruikt het er niet naar....deze ruikt echt lekker naar choco...

   Verwijderen
 13. Yeuh, ik heb ze hier nog niet gezien, maar ik wil! Lekkuhr!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je hem tegenkomt, hij is echt heerlijk....

   Verwijderen
 14. Nog niet gezien deze maskertje! Maar klinkt fijn !!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt heel erg lekker,ze liggen hier in de winkels ergens onderaan in de schappen....

   Verwijderen
 15. haha Bossche bol moest ik wel om lachen! maar klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de lolbroeken zijn altijd zo origineel...haha!...geeft niets ik houd wel van zulke humor...

   Verwijderen
 16. Deze lijkt me super lekker! En nu heb ik wel zin in bossche bollen hoor.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je ziet er uit om op te eten :)
  Klinkt als een fijne masker!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen