maandag 9 maart 2015

Kleancolor, Chunky holographic purple ..Eerlijk gezegd had ik nog nooit van het merk gehoord, maar zoals jullie weten heb ik schijnbaar een aantal jaren onder een soort van steen verscholen gezeten en ben ik er pas vorig jaar per toeval onder uitgekomen of zoiets...Toen ik een tijdje terug voor het eerst een flesje van deze nagellak zag werd ik direct gevangen door de elegante vormgeving van zowel het flesje als van de dop. Het oog wil ook wat zegt men weleens, Ik ben dus zo een vrouw die je kan inpakken met een leuke of kleurrijke verpakking.


Kleancolor heeft in hun assortiment een heel groot aantal verschillende lakken. Er is ook nagedacht over nagelverzorging ,want op dat gebied hebben zij ook een aantal leuk producten in hun assortiment opgenomen. Wat natuurlijk best belangrijk is, in deze tijd...Dat is de prijs. En je kunt best stellen dat de nagellakken van Kleancolor onder de budget lakken vallen...


Deze Chunky Holographic nagellak die je hier ziet in dit artikel is de nagellak met nummer 234 en hij heeft de kleur aanduiding Purple meegekregen. Purple is een  transparante nagellak met holografische glitters. Je kunt hem gebruiken als "normale" transparante nagellak. maar natuurlijk ook als topcoat.  De flesjes hebben een ietwat bolle vorm. De dop heeft een wijd uitlopende vorm aan de bovenzijde.Hij is afgewerkt met een sierlijk randje, aan de zijde van het kwastje en de merknaam boven op de dop. Op de achterzijde van de flesjes staat een duidelijke lijst met ingredienten gedrukt. De inhoud van de flesjes is 15 ml...Dit is een behoorlijke ruime hoeveelheid. De dop ligt erg prettig in de hand. Het kwastje is netjes afgesneden, en heeft geen rare weerspannige haartjes. Het kwastje is erg soepel, merk ik tijdens het lakken. De dop ligt prima in de hand en dit maakt het voor sommige onder ons makkelijker om hun nagels te lakken. De glitters zijn erg klein en zoals je ziet, als je ze vanuit verschillenden kanten bekijkt geven ze een heel ander kleurrijk effect...


Op deze fotos heb ik 2 laagjes over elkaar aan gebracht. En het effect is duidelijk zichtbaar zonder direct te overheersen. Hierdoor vind ik deze holografische transparante lak erg geschikt voor als mijn nagels wat korter zijn. Ze krijgen hierdoor iets extra's zonder dat je handen direct de volle aandacht trekken.De lak is erg apart, zeker door het holografische effect. Deze lak heeft natuurlijk een compleet andere effect als je een gekleurde basislak hieronder aan brengt.

 Deze heel aparte holografische lak kun je aanschaffen voor 3,25 via de webshop van Tatiana,  www.musthavemakeup.nl. De flesjes hebben een inhoud van 15 ml. En dat is natuurlijk wel heel erg budget voor de hoeveelheid.

Ben jij gevoelig voor leuke verpakkingen?

25 opmerkingen:

 1. Vind het best leuk eruit zien maar word er niet heel enthousiast van als ik heel eerlijk ben x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke topcoat lijkt het me! Ik heb ook zo'n schitterend kleancolor lakje gewonnen bij Tatiana. Zal deze ook binnenkort eens laten zien! Eerder had ik ook nog nooit van het merk gehoord! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! De kleur is echt lekker mooi en rose. Ik zou dit gebruiken als topcoat. Eigenlijk heb ik van dot merk nog nooit gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In het dlesje zo mooi. Vind een sheer tint niet zo heel erg maar een volle dekking zou ik liever zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooie kleur alleen de dekking vind ik wat minder, misschien is deze erg mooi als je er toch een basic lak onder doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van de dekking :-( Ik had hoge verwachtingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leukerd! Hij zal het vast ook goed doen over een gekleurd lakje heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleur is een beauty, de dekking vind ik iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze is echt heel mooi denk zeker als je hem als een top coat gebruikt! Deze moet ik even onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat een super leuk kleurtje zeg <#

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kleurtje, vooral als topcoat lijkt hij me heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inderdaad het is mooi, maar dan als topper. Ik heb hier de paarse van en die vind ik supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit lijkt mij zo mooi voor over een zwarte nagellak heen!!! Zo los vind ik het niet heel spannend, maar over een zwarte nagellak lijkt het mij echt heel erg gaaf! Wel een mooi prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een gaaf lakje! De kleur in combinatie met de glitters is super pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi lakje! Lijkt me erg tof over zwart heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jammer van de dekking, maar ik vind de kleur wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind het kleurtje en effect wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk lakje! Zelf zou ik hem alleen wel over een basislak aanbrengen en dan lijkt mij vooral een knalroze kleur erbij erg mooi. Ik heb ook zeker een zwak voor leuke verpakkingen. Als ik een leuke verpakking zie, dan wil ik het vaak alleen daarom al hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. jammer dat ´ie niet zo goed dekt, zelf zou ik hem over een witte lak aanbrengen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik had zelf verwacht dat de kleur donkerder zou zijn.. Jammer van de dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb 'm ook! Vind 'm prachtig. Gebruik 'm wel als topper, dus leuk om 'm nu even op natural nagels te zien!

  BeantwoordenVerwijderen