zaterdag 7 maart 2015

Kruidvat Proffesional: 06 Blusherkwast- recht


 Goede kwasten kan je niet genoeg hebben, zegt men wel eens...Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor mijn schilderhobby een verzameling kwasten heb waar je U tegen zegt. Helaas heb ik er voor mijn make up nog niet een 10e deel voor aangeschaft.  Heel vreemd eigenlijk wat ook voor je make up is een aantal fijne en vooral goede kwasten natuurlijk gewoon heerlijk. om te gebruiken. Tijdens de swap die ik met Saraya deed zond zij, in het pakket ook een rechte, Kruidvat professional Blusherkwast mee. Ik was er heel blij mee,  ik werd weer even met mijn neus op de feiten gedrukt dat ik hier echt wat vaker voor moet rondkijken.  De verpakking van de kwast is er simpel, langwerpig en zwart. Zowel op de voor en achterzijde staat duidelijk waar de kwast voor is en hoe je hem dient te gebruiken. Ook staat er op de verpakking beschreven hoe je deze dient te onderhouden en dat deze kwast van !00% synthetisch haar is.
Nadeel van deze verpakking is dat je niet even kunt voelen of de kwast goed, voor  jou persoonlijke wensen aanvoelt. zacht is. Het voordeel is hieraan natuurlijk dat deze verpakking goed hygienisch is.


De kwast is heeft een totale lente van 16,5 cm., Het handvat is van zwart hout. Op het uiteinde staat met witte kleine lettertjes Blusher op het handvat gedrukt. De metalen bus waarin de haren bevestigd zitten is van zwart metaal.
De haren zijn iets langer dan 2 cm. Ze zijn plat afgesneden en zijn donkerbruin van kleur met zwarte uiteinden. De haren maken doordat zij recht afgesneden zijn een compacte , stevige indruk. toch voelen zij erg zacht en aangenaam aan, op je huid.


De kwast is uitermate geschikt voor een creamblusher of een minerale poeder blush. Juist doordat de haren wel zo handig in de kleine potjes, met vaak toch wel opstaande randjes passen. Deze kwast is ook heel erg geschikt om een bronzer aan te brengen of een highlighter . 

Zelf heb ik deze kwast gebruik om blush aan te brengen, maar ik vind dat toch wel een beetje lastig. Ik moet gewoon erg wennen aan de vorm van deze kwast om blush aan te brengen.. Mijn voorkeur gaat voor blush naar een kwast met schuine afgesneden haren. Ook vind ik het prettig dat de haren iets langer zijn..
De kwast gebruik ik wel heel erg graag om mijn  bronzer aan te brengen.Juist omdat je er precies mee kunt werken. Daar vind ik hem echt geweldig! voor.

Opvallend vond ik dat een aantal drogisterijen de kwasten, die zijn in hun assortiment hebben zo vaak aan de kopse-kant van hun winkelvakken ophangen. Hierdoor ben je snel geneigd er toch langs te lopen.
De kwasten van Kruidvat Proffesional zijn er in diverse varianten. Deze kwast had de prijs van 5,99.

Gebruik jij een platte of schuine kwast voor je blush?

12 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een aparte vorm voor een blush kwast! Ik zou deze ook niet snel hiervoor gebruiken! Maar voor bronzer dan inderdaad wel! Ik gebruik een REal Technique dupe blush brush waar ik er tevreden mee ben en waar ik €2,65 voor heb betaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kwast!!!! Ik zou voor de blush toch een schuine gebruiken. Maar gelukkig kan ne deze nog voor bronzer gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een aparte vorm! Wel handig dat je hem toch nog kan gebruiken voor je bronzer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor blush zou ik hem zelf ook nooit gebruiken! Ik heb deze kwasten nog nooit geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik voor blush toch liever een schuine kwast, of een die wat ronder loopt dan deze. Maar fijn dat je hem voor bronzer wel goed kan gebruiken! Hij lijkt mij vooral heel prettig om mee te contouren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm, ik vind dit ook niet het juiste soort kwast voor blush applicatie. Te vlak en hard.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik voor blush liever een wat andere vorm.. Maar voor bronzer/contour lijkt het me wel een heel fijne kwast!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me niet een hele fijne kwast voor het aanbrengen van blush, maar misschien wel voor andere doeleinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou hem ook liever voor bronzer gebruiken! Niet echt fijn voor blush inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een aparte kwast, ben erg benieuwd naar de stevigheid, het lijkt me enigszins ook een fijne kwast voor bronzer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind deze kwast erg fijn, inderdaad voor Bronzer mee aan te brengen daar gebruik ik deze kwast ook voor :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik zag deze trouwens liggen bij de kruidvat... maar ik ben toch een voorstander voor een schuine kwast... :)

  BeantwoordenVerwijderen