maandag 22 december 2014

Essence 01 Natural Brunette, Eyebrow Stylist Set.


Mijn wenkbrauwen bijkleuren? Ik moet eerlijk bekennen een paar jaar terug deed ik dat niet. Ik dacht er niet over na om te doen. Sinds vorig jaar ben ik om, en behoort het bijkleuren van mijn wenkbrauwen bij mijn dagelijkse make up.. Tenslotte heb ik vrij licht gekleurde wenkbrauwen en geloof mij dan zie je het verschil echt direct heel duidelijk. 





Een aantal malen heb ik ze ook laten verven, maar dat beviel eigenlijk altijd maar een paar dagen echt goed. Dus nee, dat was het voor mij ook niet helemaal. Een aantal dagen terug kocht ik een Essence 01 Natural Brunette, Eyebrow Stylist Set.


De verpakking ziet er leuk uit, met zijn langwerpige vorm, en ronde uiteinden. De vorm van het product deed mij ietwat aan een soort grote USB stick denken. Mede door de dop van dit product. De dop was makkelijk te openen.



Als ik de poeder uit de verpakking haal, sta ik even verbaasd te kijken. De poeder ligt in een tja...Hoe noem je het? Een stukje plastic wat men meestal gebruikt als stevig plastic verpakkingsproduct. En dit valt mij best wel tegen van Essence..



Er zit een ook een kwastje in. Dit kwastje is niet al te breed. Ook zit er een kartonnen product beschrijving in. 


Ook vind je er een 3 tal plastic sjablonen in. Ik ben er altijd blij mee, tenslotte heb ik nog niet echt veel ervaring in het bijkleuren van wenkbrauwen en dan is dit een handig hulpmiddeltje.
Deze 3 sjabloontjes hebben de maten...Small, Regular en High. Dat word dus even passen welke het beste bij mijn natuurlijke wenkbrauw vorm past.



De swatch:

Nadat  ik van beide tinten een 2 tal veegjes op  mijn hand heb gemaakt, loop ik niet echt over van enthousiasme. Ik vind de tinten vrij licht. 






Na even passen en meten besluit ik om te kiezen voor het sjabloontje "High". Dit sjabloontje past het best bij de natuurlijke vorm van mijn wenkbrauwen.

Het resultaat? Op de linkerwenkbrauw draag ik namelijk geen enkel product. Op de rechter wenkbrauw de donkerste tint. Deze vond ik op mijn hand wat zwakjes maar op mijn gezicht past hij best wel prima bij de haartint die ik heb.





Mijn conclusie:

De verpakking vind ik er aan de buitenzijde leuk uitzien. Als je deze opent vind ik de plastic "pan" teleurstellend. De wenkbrauwpoeder kan je opbrengen met het kwastje, maar ikzelf vond dit kwastje onhandig klein en smal. De sjablonen zijn net te klein om prettig beet te houden als je de poeder op wilt brengen. De maat aanduiding is wel duidelijk zichtbaar.







De wenkbrauwpoeder is heel erg poederig. Dit kan je ook goed zien op de foto hierboven. Hierdoor gebruik je onnodig veel product. Een voordeel vind ik wel dat er 2 tinten in de verpakking zitten. Het product zelf blijft wel goed zitten, na het aanbrengen.

Ik ben dus wisselend positief over dit product en de verpakking . Nu is dit natuurlijk niet zo heel onoverkomelijk. De prijs is wel prettig voor je portomoneetje. Dit wenkbrauwsetje van Essence kost € 2,59. .Het wenkbrauwsetje is is verkrijgbaar in 2 verschillende variaties...

Welk wenkbrauwproduct gebruik jij graag?

30 opmerkingen:

  1. Vind het er wel prima er uit zien gebruik zelf ook zoiets, maar dan van Catrice x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het resultaat dat ziet er inderdaad erg leuk uit, de afgelopen dagen heb ik een andere kwast gebruikt en dat ging veel prettiger

      Verwijderen
  2. Ik gebruik meestal de eye bros kit van de HEMA en die bevalt mij prima :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Morgen moet ik even een boodschapje doen bij de Hema en dan kijk er ik gelijk even naar het kitje, dank je wel voor de tip!

      Verwijderen
  3. Handig! Van mezelf heb ik al donkere wenkbrauwen, dus voor mij is dit niet nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, nee dan is het inderdaad niet echt nodig, hooguit om ze ietsjes dikker te maken...

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. dank je wel, de kleur is inderdaad heel erg passend bij mij haarkleur...

      Verwijderen
  5. Wow, wat een verschil zeg! Ik heb zelf bijna-zwarte wenkbrauwen dus als ik poeder gebruik is het verschil niet ZO heel drastisch, maar voor lichte wenkbrauwen kan het echt eeenoooooorm verschil maken, waauw.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het verschil is inderdaad heel erg groot als je zoals ik heel lichte wenkbrauwen heb...tot vorig jaar gebruikte ik dit soort producten nooit, ik had geen idee hoeveel verschil het zou maken....

      Verwijderen
  6. Ik vind het resultaat er wel top uitzien, wat een verschil!! Jammer dat die zo poederig is , maar voor 2,59 mag je niet echt klagen denk ik! Fijne review x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De prijs is echt heel erg leuk, ik gebruikte hiervoor een poeder van Cresty, ( prima maar prijzig, 20 euro)...helaas heb ik deze laten vallen...de kleur is wel onwijs goed en hij blijft ook erg goed zitten...

      Verwijderen
  7. Fijn van je eerlijke review. Dit product lijkt dus heel tegenstriidig te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het poeder is mooi van kleur, de verpakking en het kwastje vind ik echt aanzienlijk minder...maar met een andere kwast ging het wel veel makkelijker...

      Verwijderen
  8. Wat een mooi resultaat! Wel jammer dat ie zo poederig is, maar misschien kan je 'm toch nog af en toe gebruiken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem al een paar maak gebruikt want op zich is het wel door het poederige natuurlijk dan een kwestie van secuur werken en eventuele fall out voorzichtig weg halen

      Verwijderen
  9. Fijn review! Ik ben nooit zo dol op poeders. Heb past de wenkbrauw gel met een kleurtje ontdekt. Het is al heel wat voor mij haha! ;) Het staat je mooi! :) en dat voor dat weinige geld...!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de budgetprijs is natuurlijk er wel een waarvoor je je wenkbrauw graag optrekt...( ik had natuurlijk ook nog extra korting door de actie van afgelopen week)...van de week ga ik eens aan de slag met een wenkbrauwpotloodje...daar heb ik ook niet echt veel ervaring mee...

      Verwijderen
  10. Het product bevalt misschien wisselend, maar het resultaat vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het resultaat is beter dan ik verwacht had na de swatch op mijn hand...

      Verwijderen
  11. lijkt me handig voor onderweg, vind het resultaat van de wenkbrauwpoeder wel erg mooi bij je ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel voor je complimentje, het is inderdaad wel een heel compact setje, en dat is inderdaad wel Handig voor op vakantie enz...

      Verwijderen
  12. Ik vind het niet echt een mooi uiterlijk van essence. Maar t staat je wel erg goed! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het uiterlijk van het setje is niet echt supermooi, maar daar heb ik nooit zo een problemen mee, gezien de prijs...dank je wel voor het complimentje hoe het staat...

      Verwijderen
  13. Fijn review! Ik vind dit er zeker goed uitzien. Gebruik sinds kort ook poeder en vind het zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben vorig jaar voor het eerst wenkbrauwpoeder gaan gebruiken en het maakt heel wat verschil vind ik, deze poeder is even wennen, maar de kleur vind ik wel heel erg mooi!
      Jammer dat de verpakking echt niet "je van het" is...

      Verwijderen
  14. Wat jammer dat hij zo poederig is.. Het verschil is wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik ook erg jammer, hierdoor is hij natuurlijk niet erg zuinig in gebruik....
      ddank je wel voor je complimentje...

      Verwijderen
  15. Jammer dat het tegenvalt!
    Mooie foto's Petra :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jammer dat hij wat tegenvalt. Wel fijn dat er sjablonen bijzitten! Het verschil is duidelijk te merken, dat wel!

    BeantwoordenVerwijderen