dinsdag 23 december 2014

Max & More, Volume mascara, Black ..

Een paar dagen terug, kwam ik tot de conclusie dat mijn favoriete Boho Mascara,( waarvan je de  Review, hier kunt lezen) echt op was. Balen! Dat wel, dus met een beetje een vreemd onderbuik gevoel gooide ik hem in mijn mandje opgemaakte producten voor deze maand. Ik gooide er nog eentje van NYC bij in het mandje. Die was ook haast op. Natuurlijk zijn zulk soort dingen onvermijdelijk, maar niet overkomelijk. Dit geeft tenslotte weer een kans om een ander uit gaan proberen.

Er stond al een tijdje een mascara met een rubberen borsteltje op mijn ietwat lange "graageensuitproberen" lijstje en toen ik er een zag liggen bij de Action voor de bodemprijs van 99 cent  besloot ik hem mee te nemen en deze te gaan proberen.

Kijk je eventjes mee?De verpakking is van wit karton, met daaroverheen stevig plastic. Dit is wel erg prettig want zo weet je zeker dat er niemand aan gezeten heeft met zijn vingers. De verpakking ziet er in elke geval wel heel keurig en fris uit.                           

Op de achterzijde van de verpakking staat vermeld dat de mascara de wimpers lift, verlengt en scheidt. Dan vraag ik mij heel eerlijk gezegd wel af,... hoe zien gelifte wimpers eruit? Maar OK!
Ook staat het bekende lijstje met ingrediënten op de verpakking en dat Max & more producten Animal cruelty free zijn...


Het unieke aan de mascara van Max & More is dat het borsteltje apart in de verpakking zit. Prettig want je kunt zo vooraf goed zien welk borsteltje het bevat. Het product zelf zit in het andere gedeelte van de in de huls. Dit is die afgesloten is met een schroefdopje. 

De mascara heeft een bolle vormgeving en heeft oranje-bronskleurige letters op zijn buikje.
het ziet er leuk uit, zeker niet goedkoop.Snuffelaarster als ik ben moet ik zodra ik het dopje eraf gedraaid heb even ruiken aan het product.
Het stinkt niet maar ruikt ook niet overdreven aangenaam.

Het rubberen borsteltje vind ik wel fijn als ik het gebruik, Ook al moest ik er even aan wennen. Ik heb wel het idee dat het mijn wimpers goed separeert. Voor mijn doen draag ik hier erg weinig mascara, 2 laagjes. Ook draag ik eigenlijk nooit alleen mascara en foundation zoals op onderstaande foto!
 Zelf vind ik dat mijn wimpers echt iets meer volume hebben gekregen na het gebruik van deze mascara. Of mijn wimpers daadwerkelijk gelift zijn? Nou volgens mij zien ze er wel ongeveer altijd zo uit. Wel zijn ze best goed zwart..
Ik ben best tevreden met dit nieuwe vriendje in mijn toilettasje. En het is zeker geen misser om aan te schaffen. Toch ga ik de aankomende dagen nog een andere uitproberen, Tenslotte heb ik ook 2 mascara's weggegooid!

Heb jij deze mascara al geprobeerd?

15 opmerkingen:

 1. Hij ziet er zeker niet verkeerd uit en zeker niet voor de prijs! Ik ga ook eens hierheen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze was voordat ik de mascara's van Perfect touch (big bazar, de roze variant) ontdekte mijn all time favorite! Zeker een hele fijne mascara! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mascara staat je wel mooi! Als ik eenmaal een fijne mascara heb gevonden dan blijf ik daar trouw aan. Kan me ook voorstellen dat het leuk is om andere producten uit te proberen maar vind het altijd zonde van het geld als het product tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van zulke borsteltjes! Resultaat mag er zijn en dat voor die prijs zeg...!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de mascara's van de Action ook best goed :)!
  Mooi resultaat!
  X knuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De mascara geeft je inderdaad meer volume! Voor die prijs is het echt een top mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook, hij is zeker niet slecht, maar als ik al gauw een tweede laagje wil aanbrengen dan krijg ik een spinnenpoten effect

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je hem best fijn vindt! Zelf vind ik het helemaal geen fijne mascara, maar ik denk dat dat per wimpertype verschilt; mijn zusje vind hem wel heel fijn namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed hoor! Ik vind het resultaat nog meevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nu ben ik ook wel benieuwd, zeker het proberen waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne review ik ben er wel benieuwd naar geworden!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne review, ik heb hem ook gehad alleen was ik er niet zo tevreden over. Ik heb namelijk echt een hekel aan rubberen borsteltjes, die irriteren mijn ogen heel erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt :) De prijs is in ieder geval geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen