zondag 21 december 2014

Haar: .Syoss, Keratine style perfection Hairspray ...


Een behoorlijke tijd terug kocht ik een bus, Syoss Keratine style perfection Hairspray. Koopjesjaagster als ik eigenlijk ben , kocht ik deze bus omdat hij in de aanbieding was bij een van de drogisterijen bij mij in de buurt. Ondertussen is de bus haast helemaal leeg. Hierdoor staat hij op de nominatie om naar het Grote grijze gemeentearchief te gaan verhuizen. De kerstdagen gaat hij in elke geval niet mee maken op het plankje van mijn haarverzorgingsproducten.

Deze haarspray bevat Keratine en dit schijnt een belangrijk eiwit te zijn voor je haren. Het geeft zachtheid en stevigheid aan de buitenzijde van je haar. Ik was heel erg nieuwsgierig, want ik weet van mijzelf dat ik best nog wel een riant om kan gaan met hairspray en dat het dan vaak achteraf aanvoelt alsof ik betonmix op mijn hoofd heb gespoten.
Volgens Syoss zelf,  koop ik als ik dit product aanschaf ...48 uur maximale style controle met een extra sterke fixatie, versterkt het het haar en perfecte soepelheid. Ook plakt het niet, is het makkelijk uit te borstelen en blijven er geen restjes achter...  Ook beschermt het tegen vocht en UV straling.. de laatste 2 is natuurlijk wat lastig uit te proberen voor dames thuis. De andere dingen zijn beter te checken voor ons..
Op de achterkant van de bus staat het bekende lijstje met ingredienten. Ook staat er een duidelijk waarschuwingssymbool op. Nu zie ik een aantal ingredienten staan op het lijstje die ontvlambaar zijn. Dus al deze waarschuwingen staan er echt niet op ter decoratie. 

Wel vraag ik mij als ik de bus zo zie altijd af, of ik niet na een keer sprayen op apengapen lig. Tenslotte zal het niet de eerste maal zijn dat ik een aanval van benauwdheid krijg van een verzorgingsproduct in een spuitbus.Ben ik blij met deze hairspray?

Dat kan je wel stellen, het product heeft geen nare, overdreven zware haarlak geur. Het doet goed zijn werk , houd mijn haar netjes op zijn plaats en in bedwang. Ik heb niet het idee dat ik een soort betonmix op mijn hoofd heb gespoten als ik weer eens ietwat te enthousiast ermee in de weer ben geweest. Mijn haar is s'avonds nog fijn door te borstelen, zonder dat het aan elkaar plakt. Ik ben een tevreden dame op het gebied van deze hairspray. 

De prijs van deze hairspray ligt zo de 5 euro. Maar ik moet zeggen.. Ik weet echt zeker dat ik dit er niet voor betaald heb. Op dit moment is er een actie bij Kruidvat waar je bij aankoop van deze hairspray er 1 gratis bij krijgt.

Gebruik jij regelmatig haarlak?
Welke vind jij erg prettig in gebruik?

18 opmerkingen:

 1. Lijkt mij een fijne haarlak. Zelf gebruik ik het niet! M'n haar is zo zachtje en stijl alles zakt in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima merk! Ik gebruik eigenlijk nooit haarspray, omdat ik het bij mijn losse haar niet zo nodig vind, maar als ik het opsteek, gebruik is Syoss.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er fijn uit, ik gebruik bijna nooit haarlak...
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik altijd haarspray van Syoss , maar deze heb ik nog nooit gebruikt. Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze haarspray heb ik ook :-) Een toppertje! Jarenlang was ik een grote fan van Taft, maar die is van de eerste plaats verstoten door deze haarspray. En, dat zegt heel wat! Want, Taft is ook een heel goed merk :-) Met deze bus doe je trouwens ook erg lang. Ik doe er zo'n drie maanden mee. Ik koop Syoss alleen maar in de aanbieding. Met enige regelmaat is er een 1 + 1 actie. Zonde om er meer aan uit te geven, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het merk ook erg fijn! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er goed uit. Ik gebruik alleen bijna nooit haarlak

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van Syoss! Deze haarspray lijkt me ook weer zo fijn. Leuke review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze ook. Oke, nee, officieel is hij niet van mij maar van mijn mama. Maar ik mag hem gebruiken wanneer ik wil. Ik vind hem alvast erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dit lijkt me een fijne haarspray zeg! Klinkt heel goed en mooie foto's :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh deze heb ik zelf ook vaak gebruikt! Vind 'm inderdaad heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne spray, ik heb ook een haarspray van Syoss die ik ook erg fijn vind, hij is totaal niet plakkerig en dat vind ik zeker een pre.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne spray lijkt mij! Ik gebruik weinig haarspray, eigenlijk alleen in de maand december en in de maand dat ik jarig ben! Ik ben niet zo bekend met Syoss!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb nog nooit iets van Syoss geprobeerd, maar dit product lijkt me fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen