donderdag 4 december 2014

ELF: Mysterious Nail polish set ( beperkte editie )...review!

Soms zijn dingen echt een mysterie. En eigenlijk willen wij die allemaal heel erg graag ontrafelen. Een van de mysteries die ik wilde ontrafelen, was hoe deze tinten nagellak van ELf zouden staan op mijn nagels. Dit setje lak, het is een beperkte editie, bevat de kleuren Dark Navy, Metal Madness en Purple dream.

Dit setje nagellak won ik al een hele tijd terug bij een actie van Vanessa. Ook bij de Nederlandse en Belgische posterijen gebeuren wel eens heel erg raadselachtige dingen. ;-) en zo duurde het lang voor de postmijnheer daadwerkelijk hiervoor op mijn bel drukte. Op het moment dat het aankwam moesten mijn nagels weer ietwat aangroeien en zo bleef dit setje veel te lang naar mijn zin liggen. Shame on me!


Het doosje is van stevig karton, en heeft bijpassende kleuren op de verpakking. Dit ziet er heel erg leuk uit. Op de achterzijde van het doosje staat een keurig lijstje met ingrediënten...De flesjes zelf zijn niet heel erg groot. Ze hebben een inhoud van 6 ml.
De flesjes zijn enigszins 6 kantig en wat smaller dan de andere lakjes die ik van ELF in mijn bezit heb.
Ook de doppen zijn 6 kantig.

Op de onderzijde van de flesjes, zitten kleine stickertje met de namen van de lak erop vermeld.


De doppen liggen prettig in de hand. De kwastjes zijn recht afgesneden en voelen soepel aan.


De kleur Dark Navy, is haast tegen zwart aan (het is de lak hierboven op de foto) Deze kleur had ik niet verwacht, ik had gedacht dat hij een jeanskleur had. Hij was veel donkerder. De lak dekte op vallend  goed, in 2 laagjes, Na 2 dagen begon deze te chippen...(grote foto: Dark Navy...foto rechtsboven: Metal Madness,
 foto rechtsonder:  Purple dream) 


Metal Madness is een antraciet grijze lak, met een minuscule shimmer ein verwerkt, erg mooi en ook deze lak dekte perfect met 2 laagjes. Ook deze lak ging na 2 dagen chippen. Opvallend was dat deze lak ondanks zijn piepkleine shimmers erg makkelijk te verwijderen was.

Mijn kleine voorkeur ging in eerste instantie uit naar het aparte lakje genaam Purple dream.

Helaas dekte deze lak niet zo makkelijk als de andere 2 lakjes uit deze beperkte editie van ELF. en moest ik er 3 laagjes van gebruiken. Ook vertoonde het namelijk al de eerste dag een aantal chippies. Dat vond ik heel erg jammer...

Mijn hartje maakte toch een klein sprongetje toen ik de tint Dark Navy zag. Hij is duidelijk mijn favoriet van dit setje. Terwijl ik dit in eerste instantie toch echt niet verwacht had.

Het  Mysterious Nail polish set ( beperkte editie) is te koop bij Elf voor € 3,00. Er zijn verschillende setje. Je kunt ze  HIER vinden. Houd er wel rekening mee dat ELF verzendkosten berekent.

Houd jij van donkere tinten nagellak?


22 opmerkingen:

 1. Wauww leuke lakjes!
  Ik vind ze alledrie erg leuk :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi setje! Hou zelf wel van donkere kleuren! Draag zelfs zwart, wat ik voor een paar jaar geleden niet gedacht zou hebben! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes! Geschikt voor de feestdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat een prachtige nagellakjes! Ik hou echt van die donkere tinten. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dark Navy vind ik echt opvallend mooi, prachtig zo'n donkere tint. De kleur van Purple Dream vind ik ook mooi. Jammer dat die niet zo goed dekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind vooral die paarse erg mooi alleen beetje jammer van de dekking en dat het al snel ging chippen x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dark Navy is mooi, ik hou van bijna zwarte tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat paarse lakje zag er leuk uit, tot ik las dat hij al zo rap begint te chippen. Nee, laat dan maar. Dark Navy ziet er ook helemaal niet mis uit! De laatste tijd draag ik toch vaak donkere kleurtjes. (Komt door het trieste weer zeker?) In ieder geval, al bij al vind ik deze set goed meevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk setje! Inderdaad heel jammer als lakjes snel gaan chippen...maar alsnog hele leuke kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig setje zeg, vooral de paarse kleur is mooi, jammer dat het zo snel chipt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind het setje zelf iet wat tegenvallen maar het staat je wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Purple dream vind ik super mooi, maar Dark Navy is ook mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie tinten! Helemaal 'Kerst-proof' :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De paarse lak is niet echt mijn ding, maar de andere twee vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die paarse kleur is ontzettend mooi! Alleen niet echt handig als je zoveel laagjes nodig hebt! Aangezien ik 1 hand die pijn doet moet lakken en de andere hand met het kwastje in mn mond moet lakken xd

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg mooi setje!!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi setje voor het najaar! Als elf weer de korting op verzenden heeft ga ik echt bestellen! Ik ben zo benieuwd naar dit merk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lief dat je mij vermeld, dankjewel! De kleurtjes zien er in het echt helemaal anders uit als in de webshop vind ik. Fijn dat je toch een favoriet kleurtje hebt gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen