donderdag 16 oktober 2014

Kleurrijk ...Shop-blogje...


Het is al weer eventjes terug dat ik een shop blogje schreef. Nu zullen sommige lezers het misschien, niet geloven, maar ik ben helemaal niet zo een shopper. Ik ga iets kopen als ik iets nodig heb en hop weer naar huis. Winkelen is dus iets waar ik van moeten leren om te genieten.


Bij Action kocht ik een kleurboek voor volwassen en 5 metallic ballpoints voor 99 cent per product.
Ook kocht ik er een nieuw pak viltstiften en betaalde hiervoor 92 cent.


Ondanks dat ik geen bad heb , kocht ik ietsjes later bij de Hema 2 bruis blokjes voor haha, mijn voetenbadje...En ze ruiken zo lekker! Deze blijmakertjes waren 50 cent per stuk.


Bij Big Bazar kocht ik een haarbandje voor 99 cent en 2 nail art oefenwieltjes voor € 1. 29


Ook ging ik nog even de Wibra binnen. Hier schafte ik een chocolademaskertje van Dr, van de hoog aan voor 75 cent, een kaartje memoblaadjes voor 25 cent,  een zeepbakje voor 25 cent en een tandenborstelbekertje voor 25 cent. Natuurlijk kon deze schattige verpakking met 8 kleine rolletjes washi tape voor € 1, 29 niet achterblijven in de winkel . 

Tot mijn grote verrassing kreeg ik bij de kassa nog eens 50 % korting en ik betaalde hiervoor...Niet schrikken....Euhhh €1, 40!


Als laatste kon ik het niet laten en moest even bij Claires naar binnen. Een heerlijk vrolijke winkel. Ik kocht daar deze  parel oorbelletjes en een zilverkleurige toe ring voor € 3,99 per stuk.

Toen op een terrasje, aan de gracht in Utrecht in het zonnetje zat te genieten van een heerlijke cappuccino, zag ik in het tasje dat het wel een heel kleurrijk geheel was wat ik aangeschaft had....en Tja, van kleur in mijn leven word ik altijd erg blij!....

Welke kleine dingen geven jouw leven een kleurrijk randje?




38 opmerkingen:

  1. Oh, die mini-washitapes zijn zo schattig :)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi dat vond ik ook, was helemaal in love op die schattige kleine rolletjes...ze staan superleuk op mijn burootje...

      Verwijderen
  2. Wauw 50% korting....das nog eens leuk spulletjes kopen! Gebruik jij de nagelwielen ook daadwerkelijk? Ik neem het me elke x voor maar nog nooit iets mee gedaan! ;-) en bruistabletten voor voetenbadje doe ik ook wel eens. Al is het alleen al voor de geur en de ontspanning. En het kleurboek zal ik toch ook eens aanschaffen, zie altihd zulke mooie foro's ervan voorbij komen. Leuke kleurrijke spulletjes inderdaad Petra. ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja echt 50 % korting , nog bovenop deze bodemprijzen...ik was echt een beetje overdonderd ervan...Het kleurboek is zo leuk, heerlijk om lekker te gaan zitten kleuren, kopje thee erbij , momentje voorjezelf...de nagelwielen, die heb ik nog nooit eerder aangeschaft en wil ze eigenlijk gebruiken voor nagellakswatches als mijn nagels weer erg kort zijn...dan draag ik namelijk nooit geen nagellak en knip ik ook echt alles even lang. dus hoe ze werken geen idee... :-)

      Verwijderen
  3. Wat heb je weer veel leuke producten gekocht en nog eens met leuke korting ook! Ben nieuwsgierig naar dat chocolade maskertje x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de korting was een onverwachtig evrrraasing die ik kreeg....Hihi ik zag het maskertje liggen en moest gelijk aan jou en Loes denken...en toen had ik zoiets die gaat mee...die ga ik proberen binnekort!

      Verwijderen
  4. Als ik op jouw blog kom is het één en al kleur! Echt heel leuk om te zien :) die fizzys van Hema zien er zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben nu eenmaal gek op kleuren, dus gebruik er altijd veel....ook in ons huis is het heel kleurrijk....Heten die badbruis blokjes fizzy's? dat wist ik helemaal niet!....weer wat geleerd vandaag!Ze ruiken echt onwijs lekker, dus had ik zoiets ik ga er lekker met mijn voetjes in zitten van de week....

      Verwijderen
  5. Zeker kleurrijk! En wat een heerlijke hebbe dingetjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik geniet echt van al die kleurrijke hebbe dingetjes....

      Verwijderen
  6. Inderdaad heel kleurrijk! Leuke aankoopjes ! Van schattige oorbellen tot een mooi kleurboek! Ik ben heel benieuwd naar de bruistabletjes van de hema!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben ook erg benieuwd naar die bruistabletjes ...oeps fizzys....hihi...ze ruiken in elk geval zo al heel erg lekker!

      Verwijderen
  7. Wat heb je leuke dingen gekocht :) Ik was vd week ook bij de Action voor dat kleurboek.. Ik twijfel er nog steeds over!!!!!! Kleuren vond ik vroeger geweldig... Misschien van de week nog even kijken.. Geniet van je mooie aankopen :) En genietze met het kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gewoon kopen, dat kleurboek als je het kan doen, potloden of viltstiften erbij .... kleuren is zo heerlijk ontspannend.....ik kan ook soms zo twijfelen over zulk soort dingen, maar tegenwoordig heb ik zoiets ik vind het leuk en heb er best wel even plezier van...dus waarom niet?

      Verwijderen
  8. Wat een leuke dingetjes allemaal! Ik wordt helemaal happy van een nieuwe douchegel die lekker ruikt..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hmmm, een lekkere douchegel,dat is ook iets waar ik heel vrolijk van kan worden....alleen van ernaar kijken kan ik al heel blij worden...

      Verwijderen
  9. Leuke aankopen! Ik vind de sieraden van Claires ook altijd erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Claire's heeft heel leuke sieraden , ik ga regelmatig even kijken in de winkel...heerlijk, maar nu moet ik erbij wel zeggen die meiden die er werken zijn ook erg gezellig en nemen echt de tijd ook voor social talk en ook dat vind ik leuk over zulke onderwerpen...

      Verwijderen
  10. Heerlijk shoplogje en dat allemaal voor kleine prijsjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik leuk om op die manier te winkelen , op zoek naar koopjes en leuk spulletjes....

      Verwijderen
  11. Inderdaad een kleurrijke shoplog!
    Leuke spullen heb je gekocht! En wat heb je er weinig voor moeten betalen!
    Aah, die washi tape! ♥

    Liefs,
    Eva

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jah , die washitape is zo ontzettend schattig....ik was helemaal "in love" op het pakketje....

      Verwijderen
  12. Oehh nu ook Dr. van der Hoog bij Wibra? Awesome :D
    Die prijs is net een stukje leuker dan de normale prijs.
    Hele leuke aankopen verder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. inderdaad de wibra verkocht deze ook, ik wist wel dat ze verzorgingsproducten verkochten, maar ik denk dat het echt partyhandel is wat ze verkopen, en niet het vaste assortiment....tovh is het leuk om daar altijd even te snuffelen vind ik!

      Verwijderen
  13. Hey, het chocolade maskertje :) niet opeten hè ;) leuke spulletjes weer en wat onwijs goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik peins er niet over om het op te eten, Ik zag het liggen en dacht die gaat mee en ga ik proberen vinden Loes en Bianca leuk om te lezen....

      Verwijderen
  14. Reacties
    1. Kleuren maken mijn leven heel vrolijk om te zien, en daar geniet ik erg van....

      Verwijderen
  15. Wat een hoop leuke spulletjes, van al die kleurtjes word ik helemaal happy!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ik ook, ik keek in dat tasje en toen had ik zoiets van hallo zeg, wat een hoop keluertjes heb ik gekocht.....hoe is het mogelijk!

      Verwijderen
  16. Wat heb je leuke items geshopt!
    En inderdaad heel erg kleurlijk :)
    Leuk om te zien!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik moest wel lachen toen ik in het tasje keek, al die kleuren....en wist gelijk de blogtitel!

      Verwijderen
  17. dank je wel, ik ben er ook heel erg blij mee....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het is altijd leuk om naar de winkel te gaan, bij de kassa aan te komen en te weten dat je maar heel weinig hoeft te betalen. Maar als je dan ook nog eens 50% korting krijgt kan je dag niet meer stuk lijkt me! Ik wordt heel vrolijk van jouw spulletjes, maar ik wat houd ik van een shoplog! Heerlijk om te lezen. Ook leuk voor mijn (nieuwe) blog. Je hebt er een volger bij! X

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Super leuke aankoopjes! En dan nog die 50% korting.. lekker hoor! Altijd fijn, die onverwachte kortingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. het kleurboek voor volwassenen lijkt me erg leuk ♥ wat een kleurrijke shoplog xx

    BeantwoordenVerwijderen