dinsdag 28 oktober 2014

Dr, van der Hoog, chocolade masker ...

Al een paar dagen voelt mijn huid een beetje apart aan, geen idee wat het is.
Je ziet er eigenlijk niets bijzonders aan mijn huid , maar het voelt niet prettig. Een tijdje terug kocht ik bij de Wibra een Dr. van der Hoog, Chocolade masker voor een bodemprijsje ( er zat nog 50 % korting op )..En ik had op dat moment zoiets van ....Ach, misschien moet ik niet zo mekkeren en gewoon de tijd nemen voor een maskertje!..



Volgens de verpakking geeft dit masker de huid een behoorlijk oppepper en zorgt het voor een gelukszalig gevoel..Nooit geweten dat je dit gelukszalige gevoel kan kopen in een zakje. Maar het is het proberen wel waard dacht ik zo.




Het is de bedoeling dat je het maskertje opbrengt op een gereinigde huid, en 10 tot 15 minuten in laat trekken en daarna af spoelt met water.

Op de verpakking staat een duidelijk lijst met ingrediënten, erg handig als je bv vanwege een allergie bepaalde ingrediënten niet goed verdraagt. Of een andere reden heeft om dit niet te willen gebruiken.


Als ik het zakje openknip komt mij een duidelijke overheersende chocoladegeur naar uit het zakje. Erg lekker! Het masker zelf voelt zacht, maar stevig aan en heeft een erg lichtbruine kleur.



Als ik het maskertje aan breng voelt het wel fijn, als het een minuutje op mijn huid zit voelt het niet aangenaam, het prikt een beetje en ineens word dat ook weer minder..Het geurt heerlijk en dat blijf ik constant ruiken..

Er zit meer dan genoeg in het zakje voor een masker. Je hoeft zeker niet zuinig er mee te doen. Het masker veranderd tijdens het intrekken niet veel van kleur, maar droogt wel op.


Na 15 minuten was ik het af onder de kraan , met lauw water.Tijdens het afwassen voel je echt de zachte structuur van het product, nog steeds..

En dan natuurlijk het resultaat? Mijn huid is wat minder rood geworden en voelt zacht aan.
Wel is mijn huid nog erg gevoelig, en nadat ik mijn gezichtshuid ingesmeerd heb, voelt het wel iets lekkerder aan..

                                      ( voor )                                       ( na )

Ik ben tevreden over het resultaat en zal niet gauw Nee!, zeggen tegen de maskers van Dr. van der Hoog...Alleen het geluksgevoel is wel uitgebleven bij mij, maar mijn man heeft er wel heel erg last van...

Hij heeft smakelijk gelachen om het masker en mij constant" zijn chocolaatje" genoemd...Tsssss!
Ook hij heeft dus lol van mijn test pogingen voor het bloggen...

Wist jij dat chocolade een relaxende werking op de huid had?





42 opmerkingen:

  1. Lijkt me een heerlijk maskertje! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ghihihi leuk artikel! En lijkt me ook een fijn masker. Moet ook nodig weer eens maskertje doen! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben helemaal niet zo maskervrouwtje, ik gun mij daar de tijd niet voor, dus als je de tijd ervoor gunt aan jezelf zou ik het zeker niet laten gaan....maar dit is wel een fijn maskertje...

      Verwijderen
  3. Ik ben dol op de maskers van Dr. van der Hoof. Deze nog niet geprobeerd maar lijkt me wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had nog nooit een maskertje van dr. van der hoog geprobeerd, maar alles moet de eerste keer zijn, dacht ik zo....hij ruikt echt lekker!

      Verwijderen
  4. Wat een mooi resultaat sowieso lijkt mij een chocolade maskertje erg lekker om te gebruiken haha x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha hier heb je vast op zitten wachten, ik voelde mij net een soort bosche bol met dat maskertje op!....

      Verwijderen
  5. Dol op chocola dus ik zou deze zeker wel willen proberen! Ik hoop dat je huid wat bijtrekt, het weer zal ook wel een rol spelen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop het wel dat het iets met het weer te maken heeft, maar ik moet zeggen ik ben momenteel toch verkouden en heb ook een beetje last van ontstoken ogen , dus ik denk dat er een griepje zit te broeden....

      Verwijderen
  6. Chocolade masker zijn altijd fijn om te gebruiken!
    Ik kan geloven dat je man dit grappig vind!
    Als ik een masker opdoe, sluit ik me op in de badkamer, want als mijn broer dat ziet .... hij zou nogal wat aflachen!

    Liefs,
    Eva

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi mijn man ligt dat ook helemaal dubbel hoor, maar dat vind ik ook wel grappig, want ik zeg nooit zoiets van te voren, ...Een beetje humor hoort er gewoon bij, mijn zoons zouden helemaal niet meer bijkomen als ze dit zagen.....Ik heb hem gisteren gevaagd een blog te schrijven over zijn ervaringen met een uittester van producten in huis...ik hoop dat hij het wil doen, maar hij moest er even over nadenken..

      Verwijderen
  7. Dat klinkt goed, ziet er ook echt goed uit trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het is erg lekker ...maar ik blijf het vreemd vinden...

      Verwijderen
  8. Reacties
    1. Het is geen verkeerd maskertje, maar ik blijf zulke dingen niet heel aangenaam vinden...

      Verwijderen
  9. Ik vond de geur ook echt zalig, heel sterk en die aroma's komen zo goed vrij! De werking is meh, niet super, niet slecht. Het reinigt wel, alhoewel ik vond het lekker dat het zo vettig was voor mijn huid. Mijn chocolaatje, hilarisch! xD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de werking is inderdaad niet spectaculair, maar ik vind maskertjes nemen ook niet echt heel erg prettig....als je zijn gezicht zag, toen hij zich omdraaide en dit zag, zijn mond viel open, hij verslikte zich haast en vroeg heel serieus of het geen pijn deed, die chocotoestand op mijn gezicht....het was echt lachen , heel hilarisch....

      Verwijderen
  10. Hahaha chocolaatje! Ziet er goed uit hoor, bonbonnetje. ;-) Chocolade maskers zijn goddelijk! Je huid ziet er prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha, lach maar, ik voelde mij net een soort grote roomtruffel met dat masker op mijn gezicht....maar geeft niets, ik moet zeggen het heeft de gevoeligheid van mijn huid wel iets verminderd en daar gaat het tenslotte om....

      Verwijderen
  11. Helaas kan mijn huid niet tegen de producten van Dr. v/d Hoog. Mijn huid wordt rood, krijgt vlekjes en voelt aan alsof ik in vuur&vlam sta. Fijn dat jij er tevreden over bent!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oejjj, dat is wel heel vervelend als je daar last van hebt, dat is niet helemaal de bedoeling ervan.raar is dat eigenlijk, dat je zo een last van een bepaald merk producten kan hebben...

      Verwijderen
  12. Ik schrok van de foto. Ik dacht die heeft de Nutella boven gehaald en haar laten gaan. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whaha, het ziet er toch niet uit, maar het rook wel erg lekker, dat moet ik toegeven...

      Verwijderen
  13. dit lijkt me echt een heerlijk masker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad wel een fijn masker, vooral omdat de structuur erg zacht was...

      Verwijderen
  14. Ik heb net hetzelfde maskertje uitgeprobeerd en heb er ook dezelfde mening over. Dit vond ik best wel een oké maskertje, maar heb er toch al fijnere van dr. van der hoog uitgeprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb nog nooit geen andere maskers van dr, van der hoog uitgeprobeerd dus ik kan er heel eerlijk gezegd geen mening over hebben hoe die zijn....over deze was ik best tevreden en dat wil heel wat zeggen....

      Verwijderen
  15. Hahaha leuke man heb je ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Haha die opmerking! Grappige man! Ik zit hier hardop te lachen! Het lijkt mij een fijn masker, ik heb toevallig vandaag ook 2 maskers gescoord van dit merk. Ik ben heel benieuwd hoe ze mij zullen bevallen. Ik hoor er in het algemeen wel veel goed over

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Klinkt als een fijne masker!
    Leuke foto met je chocolade maskertje :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha Ik lijk wel een roomtruffel met dat maskertje op ...het is wel een lekker maskertje!

      Verwijderen
  18. Reacties
    1. Het is ook een heel fijn maskertje!...aanraden vind ikw at lastig ik ben niet zo een maskertype, maar het is niet verkeerd, echt niet!

      Verwijderen
  19. Hey, je hebt hem geprobeerd, super! Prima resultaat zo te zien. Is het gelukt om niet te proeven?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, hij rook heerlijk, en ik heb het eigenlijk weloverwogen om een klein likje te nemen....maar nee, toch niet gedaan!

      Verwijderen
  20. Oeh chocolade, heerlijk! Dr. van der. Hoog heeft altijd van de fijne maskertjes. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ik had wel verwacht dat dit je aan zou spreken... :-)

      Verwijderen
  21. Wauw, je ziet toch echt wel een verschil tussen de voor- en na-foto! De geur spreekt me alvast erg aan en ook andere maskertjes van Dr. Van der Hoog zijn me goed bevallen, waardoor ik toch geneigd ben om dit eens te proberen :)! Wel spijtig dat het gebrek aan geluksgevoel :p

    BeantwoordenVerwijderen