zondag 7 september 2014

Wegdromen met: Monoï de Tahiti....Yves Rocher.

Ruim 2 weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje van Wendy van MissPinkyNails Ze schreef mij dat ik de winnaar was van de winactie waarbij je een heerlijk geurend setje Monoi de Tahiti , Yves Rocher producten kon winnen. Aan de brandende zon mis ik eigenlijk weinig . Het na-zomerse gevoel, wat een beetje bij begin September hoort , dat gevoel....mis ik momenteel wel een beetje. Jammer, maar dat maakt wel dat ik extra blij ben met dit fantastische setje... 



Het setje bevat een een heerlijke  Douche shampoo, een Body spray en een droge olie..Zodra ik de flesjes opende en er aan rook, kwam mij een onwijs fijne zomerse geur tegemoet. Wat een heerlijke verrassing was dit. Ik had er zoveel fijne dingen over gehoord en aan de geur was helemaal geen woord overdreven.



De bodyspray en de droge olie zijn beide verpakt in handige sprayflacons van 125 ml. Dat is handig voor onhandige harry's...Ook zijn de flacons niet te groot en hierdoor liggen ze prima in de hand.

De body spray verfrist de huid heerlijk en ik zelf vind het heerlijk omdat ik vaak erg benauwd word van zware geuren en doordat de geur van een body spray sneller vervliegt dan van een parfum, heb ik veel minder last van benauwdheid als ik de spray gebruik....

Voor mij is de droge olie ideaal, want tenslotte is het heerlijk op je huid, trekt het snel in en geeft het geen vettig gevoel. Maar het grootste voordeel vind ik dat je het ook zo fijn in je haar kan gebruiken, het voelt daarna zo heerlijk zacht aan en ook glanst het meer....Je haar blijft dan ook heerlijk geuren, en dat vind ik altijd wel prettig.


  Ook de DoucheShampoo vind ik erg prettig, hij schuimt goed en ruikt heerlijk. Jammer genoeg moet je na het haren wassen nog wel een conditioner gebruiken, maar dat vind ik niet zo erg, want dat moet ik echt bij elke andere shampoo ook.

 Als douchegel voldoet hij net zo goed als elke andere douchegel, het is dus een echt 2 in 1 product....de geur is heerlijk en vervuld de hele kamer als je net uit de douche komt....je waant je echt op een zomers en warm eiland....de fles heeft een handige klikdop en heeft een inhoud van 150 ml.




Wendy heeft mij een beetje zomer opgestuurd in een doosje en ik heb besloten om "deze" zomer even te bewaren tot het vriest dat het kraakt en dan dagelijks te gaan gebruiken...Lekker!..

Dan sluit ik s'avonds naast de kachel mijn ogen met een kopje thee....en waan ik mijzelf,  denk ik echt op Tahiti....

 Kan jij soms ook zo fijn wegdromen?

24 opmerkingen:

  1. Ik kan je helemaal gelijk geven......heerlijke producten.
    Vooral de olie is goddelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijken mij heerlijke producten! Leuk artikel! ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt erg lekker, de zomer in een flesje :) gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toen ik dit artikle aan het schrijven wat kwam een buufje , koffie drinken,,,en het eerste wat ze zei...wat ruik ik voor heerlijk geurtje hier??...dat is dan echt grappig!

      Verwijderen
  4. Het lijken me fijne producten! En ze zien er ook zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze zijn echt lekker en het ziet er inderdaad zo zomers uit!

      Verwijderen
  5. Wat een heerlijke producten heb je gewonnen zeg! Echt een heerlijke lijn! Fijne review :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze ruiken heerlijk, ik zat er steeds weer aan te snuffelen...

      Verwijderen
  6. Klinkt heerlijk!
    Wat leuk dat je deze producten hebt gewonnen!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het klinkt echt heerlijk. En wat heb je die foto's leuk gecombineerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je hebt gewonnen! De producten lijken me echt heel fijn, ik hoop dat je er nog veel plezier van hebt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke producten heb je gewonnen. Vooral de olie lijkt me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De olie is zo fijn, trek heel snel in de huid en dat is echt fijn met aankleden, geen vettige toestanden....

      Verwijderen
  10. Reacties
    1. Ze zijn echt heel fijn, ...hihi ik zat echt eventjes te denken, wie is dat? op die foto?.....leuk, het ziet r wel heel anders uit, maar erg leuk!

      Verwijderen
  11. Dit zijn echt mijn favorieten van Yves rocher, ze ruiken echt heerlijk <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik kocht vorig jaar ook de Monoi olie en ik was ook wel fan van de geur! Ik smeerde er me altijd mee in voor ik ging zonnen :)! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hij staat bij mij echt te achten tot het winter is, even wegdromen en genieten van zo een heerlijk geurtje!

      Verwijderen