vrijdag 18 juli 2014

Zomers !!....Peelende douchegel Braam....Yves Rocher!

Eigenlijk is het wel logisch dat wij allemaal wat vaker gaan douchen met dit warme weer.. Niemand wil graag plakkerig zijn en bezweet aanvoelen. Ook drinken wij meer en eten wij vaker verfrissend fruit...Zelf ben ik graag buiten en toen ik een paar weken geleden op de website van Yves Rocher een peelende douchegel in het assortiment zag, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt...



Ik koos de Blackberry variant , omdat ik bramen heerlijk om te eten vind , maar ook omdat bramen bij mij het ultieme zomergevoel oproepen. Ik heb deze douchegel de afgelopen dagen uitgeprobeerd..

Ben je ook nieuwsgierig hoe deze aparte douchegel mij beviel?
Lees dan nog eventjes mee...



De douchegel is verpakt in een transparante tube. Dit is erg handig, want je kan dan zien hoe ver de tube nog gevuld is. Ook kan je deze tube stabiel neerzetten op het planchet van de douche..De tube sluit af met een handige groene klikdop. Deze sluit prima. Op de voorkant staat een foto van een aantal bramen die aan een struik hangen...



 Op de achterzijde staan in de Engelse en de Franse taal vermeld dat de douchegel 98 % natuurlijk ingrediënten bevat, Ook staat er op vermeld dat de gel parabenen vrij is..Lastig vind ik dat altijd wel een beetje. .Wel staat er ietsjes verder naar beneden op de achterzijde wel in de Nederlandse taal vermeld dat men het product niet moet gebruiken op een beschadigde of geïrriteerde huid. De Engelstalige, ingrediëntenlijst is duidelijk leesbaar en dat vind ik wel erg prettig. De inhoud van de tube is 200 ml.



Als ik iets later de douchegel ga gebruiken  ruik ik een vol, zoete wilde bramengeur zodra de tube geopend is...het is duidelijk zichtbaar dat er kiwipitjes en gemalen abrikozenpitten in zitten...Hierdoor heeft de douchegel een scrubbende werking.De douchegel heeft de kleur van heerlijke rijpe bramen....donkerrood, paarsachtig!



De douchegel is best wel erg vloeibaar, hierdoor neem je snel te veel, Hij schuimt niet heel erg veel, maar normaal.  De scrubbende werking van de gel is niet extreem, maar best wel prettig zacht. je voelt het alleen een beetje tijdens het inzepen onder de douche. De geur is heerlijk zoet en blijft lang op je lichaam aanwezig, Ik vind dit wel prettig...Ook maakt de gel de huid soepel en door zijn licht peelende werking ook heerlijk zacht.



Ik vind het een heerlijk product wat zeker een aanvulling is op het assortiment wat Yves Rocher verkoopt...Het geeft mij een extra zomergevoel, door de geur en de natuurlijke tinten die men voor de verpakking gebruikt heeft...

Deze geneugten van de natuur zijn ook te koop in de geuren ...framboos, perzik, vanille, aardbei en natuurlijk deze...braam bij Yves Rocher voor 3 euro 95..

Met zulke heerlijke producten  mag het van mij nog wel een tijdje zomer blijven!

Groetjes Petra









12 opmerkingen:

  1. Die ziet er lekker uit, roze is altijd beter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel goeie volledige review! hij lijkt lekker zomers en goed te werken, en voor een zacht prijsje... top!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel, tja ik vind het fijne douchegel, de prijs is ook dik ok...

      Verwijderen
  3. Lijkt me een erg fijn product, zeker voor zo'n prijsje :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mmm het klinkt gewoon al lekker (ook al is het voor onder de douche haha) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ....niet opeten hoor, dan sta je de hele dag te schuimbekken....xx

      Verwijderen
  5. dit lijkt me een heerlijk product ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, je krijgt er in elk geval lekkere trek van....

      Verwijderen