dinsdag 29 juli 2014

Claire's Multi coloured lipsticks ...




Een van de leukere winkels om allerlei leuke accessoires te kopen vind ik Claire's, heerlijk ik kan er uren kijken en kom er regelmatig met erg leuke aparte koopjes vandaan...Ook vorige week had ik er een onwijs koopje gescoord, Voor 2 euro kocht ik dit opvallende kleurrijke bij je huidskleur aanpassende setje lipsticks.

Thuis aangekomen begon ik gelijk met het fotograferen en uitpakken van dit leuke opvallende setje lipsticks..Kijk je even mee wat ik er van vind?


De lipsticks zitten verpakt in een simpel zwart doosje, met roze en zilverkleurige lettertjes erop..


Op de achterzijde van de verpakking staan duidelijk de ingrediënten vermeld..Ook staat er op dat ze niet getest zijn op dieren en ikzelf vind dit echt een pre. De lipsticks wegen 2,7 gram per stuk.


Als ik de lipsticks uit de verpakking gehaald heb zie ik dat er duidelijk in zilveren lettertjes op de huls, vermeld staat dat het lipstick is. De huls is vierkant, De dop is van transparant plastic waardoor de kleur van de lipstick goed zichtbaar is. Handig vind ik dat!


Fantastisch deze kleuren, ik kan er geen genoeg van krijgen, zo mooi!


De lipstick stiften komen makkelijk omhoog uit de hulzen als je aan de onderkant draait. Ik vind ze niet echt heel aangenaam ruiken, maar gezien de kleur zou het merkwaardig zijn als er een fruitgeurtje aan zat.

Tijd om de swatches te bekijken, blijf je nog even meekijken?

Ik ben zo benieuwd welke natuurlijke tinten ze gaan krijgen op mijn huid...


Achter mij hoor ik mijn man grinniken. Als ik hem een beetje geïrriteerd aankijk, zie ik dat hij zit te glimlachen met een klein vals grijnsje om zijn mond..Ze verkleuren toch naar je huid? kan hij dan niet nalaten om te vragen. Ik snap er niets van! antwoord ik een beetje opgelaten. Ik snap wel waarom dit een koopje was, zegt hij dan...Geen hond die met die blauwe of gele lipstick op wil lopen..


De lipstick brengt makkelijk op en dekt goed. Ik heb hier namelijk maar een laagje lipstick op. Hij voelt zacht en romig aan...Ik ben wel erg blij met deze tint.


Ook deze lipstick brengt makkelijk aan en dekt niet zo heel best, hier heb ik hem 2 keer opgedaan. En nog word het niet echt een mooie blauwe tint. Hij voelt wel zacht en romig aan als je hem opdoet ..


De laatste lipstick blijft redelijk goed zitten, ook deze heb ik in 2 laagjes aangebracht.En dekt ook niet zo heel erg best.   Hij is wel erg zacht voor de lippen en wekt heel goed op de lachspieren van mijn echtgenoot..

Zelden heb ik mij zelf zo voor mijn hoofd kunnen slaan als met dit koopje. Verpakkingen lezen is nog steeds niet mijn sterkste punt blijkt wel weer. Om er nog iets van te maken heb ik er een soort van two- toner look van gemaakt.Natuurlijk laat ik mij niet kennen tegenover mijn man.  Deze "liplook" vind ik nog best wel aardig geslaagd.


Conclusie: Deze lipsticks, zijn nu niet echt wat ik dacht te kopen, met uitzondering van de roodoranje tint. Die vind ik wel heel erg mooi van kleur. Ik zal deze ook wel gaan dragen.. Daarbij zal ik toch wat beter verpakkingen moeten gaan lezen,voor ik iets koop. Niet alles is namelijk wat het lijkt...

Morgen ga ik met mijn man mee naar het ziekenhuis, 
Welke lipstick zal ik dan op doen?
De blauwe of de gele?

Groetjes Petra






29 opmerkingen:

  1. Absoluut de blauwe!!!!! Ghihihi. Heel herkenbaar dit! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha inderdaad ik denk dat de meeste van ons dit wel kennen...hihi!

      Verwijderen
  2. Het zien er 3 mooie kleurtjes uit! Absoluut de blauwe! :)

    Liefs,
    Eva ❤

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi ik denk dat ze mij gelijk houden in het ziekenhuis, .....

      Verwijderen
  3. Ik vind je two toner look echt heel geslaagd :D! Speciaal product wel, het is waarschijnlijk de eerste keer dat ik een gele en blauwe lippenstift zie :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De two toner is ook best wel leuk om te zien...ik heb het ook nog op allerlei alle manier uitgeprobeerd , maar dit was het enig wat er niet erg merkwaardig uitzag....Ik had het ook nog nooit gezien, dus vandaar dat ik dacht dat het van die verkleurende lipsticks waren....hihi!

      Verwijderen
  4. Hahaha ik heb nog nooit blauwe & geel lipsticks gezien best grappig :)
    Ik zou de blauwe dragen voor naar het ziekenhuis te gaan hahaha :)
    En je Two toner look is erg mooi!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had het ook nog nooit gezien, maar het was wel lachen als je mij had zien kijken tijdens het opdoen...dat was een dikke 10 waard om te lachen....hihi de two toner is best wel aardig, maar toen ik het met blauw deed leek ik wel ziek....ik heb mij in elk geval wel goed vermaakt toen ik dit artikel aan het voorbereiden was...

      Verwijderen
  5. Haha wat leuk om te lezen! Ik zag het ook al niet staan dat het naar je huidskleur zou aanpassen... Maar, ik vind je laatste foto, de combi, wel erg vindingrijk en mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha nee het stond ook helemaal niet op de vrepakking dat had ik aangenomen vanwege de opvallende tinten...dus hoppa, ......leuk, koopje , neem mee! dit ken je vast wel, die manier van iets anschaffen.......Als je mijn gezicht had gezien terwijl ik dus de lipstick op mijn hand aan het swatchen was....dan had je echt niet meer bij gekomen van het lachen....

      Verwijderen
  6. Oeh die blauw en gele zijn inderdaad wel erg bijzonder!

    Ps: like de Facebook pagina van heldinophakken en maak kans op de nieuwe damesparfum van Hugo Boss “Ma Vie” t.w.v. €95,-
    https://www.facebook.com/heldinophakken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi die blauwe en gele zijn heel erg bijzonder......menig een krijgt er een spontaan een paarse tint van, maar dan wel van het lachen...leuk dat je reageerde!

      Verwijderen
  7. ik vind de two toner anders goed geslaagd ♥ jammer dat je dacht dat je wat anders had gekocht xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi ik moet denk ik wat beter gaan lezen en niet zo denken van ....koopje, neem mee!.....ach, die rode lipstick is wel mooi!
      xx

      Verwijderen
  8. Wat een tegenvaller, ook omdat ze gewoon totaal niet dekken. De rode lipstick en de roodoranje liplook vind ik wel geslaagd. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. die tegenvaller is natuurlijk gewoon een kwestie van slacht lezen.....die 2 tinten ( blauw en geel ) dekken echt niet,...de roodoranje is wel mooi, dus heb ik die toch voor een aardige prijs gescoord....dank je wel voor je reactie...

      Verwijderen
  9. Haha (o nee, niet lachen...) blauwe lippenstift, geweldig :) Blijft gewoon ook nik aan hè, verpakkingen lezen. En inderdaad, ik zou de blauwe opdoen, gewoon omdat het kan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whaha je mag best lachen, dat heeft mijn man ook gedaan, ( ik probeer dan heel serieus te blijven )en dan kom ik inwendig ook niet meer bij...de blauwe gaat op, maar ik denk dat ik dan niet mee mag naar het ziekenhuis....hahaha

      Verwijderen
  10. De blauwe en gele zijn wel grappig voor carnaval, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi inderdaad, misschien kan ik ze nog aan iemand slijten tegen die tijd...hihi

      Verwijderen
  11. De rode kleur kan nog, maar de blauwe en gele kleur zijn inderdaad meer voor de carnaval ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ikw as echt in de overtuiging dat het van die verkleurende lipsticks waren...haha!

      Verwijderen
  12. Whahahaha omg!!! Dat had ik moeten zien. De laatste combi is idd erg leuk bedacht en nog zeker draagbaar. En die blauwe kan nog eens goed van pas komen voor een spannende oranje look ofzo ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whaha lahen he? ...ik leg elke keer als ik die fotos zie weer helemaal dubbel..........

      Verwijderen
  13. Haha, niet meteen draagbare kleuren, die blauwe en gele :p

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De blauwe maar ik vrees dat ze je dan onmiddellijk reanimeren. Miskoopje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi miskoopje is een beetje zacht uitgedrukt, maar dat hoort er gewoon ook bij, vind ik!...het was wel onwijs lachen hier in huis!

      Verwijderen
  15. De rood/oranje kleur vind ik wel mooi, maar de andere twee kleuren zou ik niet zo snel dragen :D x

    BeantwoordenVerwijderen