zondag 22 juni 2014

Review : Etos Nagellak remover met spons...

Wat zit jij daar nu toch met je vinger in dat potje te doen? vraagt mijn man...Ik lach en even overweeg ik om een stompzinnig antwoord op de vraag te geven. Maar ineens realiseer ik mij dat het eigenlijk helemaal niet zo een rare vraag is. Tenslotte wist ik tot een paar maanden geleden ook niet wat men zou doen als iemand met haar vingers in een potje zit te draaien. Ach zeg ik, heel stoer, maar wel een beetje nonchalant.... Ik haal mijn nagellak eraf...En ik kijk erbij alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat je dan in een potje zit te rommelen met je vingers..Mijn man tikt met zijn vinger op zijn voorhoofd en zegt dat ik echt niet helemaal spoor.


Nou zullen de meest jongedames dat niet vreemd vinden, ietswat oudere dames vinden dat soms wel en mannen al helemaal. Ik ook!..... tot ik een roze potje zag staan bij Etos, met nagellak remover en een sponsje erin. Terwijl ik met het potje in mijn handen sta, vraagt de verkoopster of zij mij ergens mee van dienst kan zijn. Ik kijk naar het potje en zij verteld mij dat het erg handig is, deze manier van je nagellak verwijderen...je stopt je vinger in het potje, draait en wiebelt met je vinger en weg is je nagellak.....Lekker snel en de meeste dames zijn erg tevreden over dit product..Tuurlijk, denk ik een beetje sarcastisch,bij mijzelf, ....Het zal wel, de paashaas is ook groen! Toch bedenk ik mij dat er natuurlijk ook op cosmetica gebied wel behoorlijke vooruitgangen geboekt zijn de afgelopen jaren en dat ik wel een beetje achter schijn te lopen op dat gebied. En ik besluit het "beloofde "wonderpotje toch af te rekenen. En als ik naar buiten loop ga ik er eigenlijk van uit dat ik geen nagelelakremover in een potje heb gekocht maar waarschijnlijk een symbolische kat in de zak....


Thuis aangekomen, bekijk ik het roze potje nogmaals een beetje kritisch, de lettertjes op de achterzijde zijn wel piepen piepklein en even vraag ik mij af of ik niet aan een leesbrilletje toe ben?...Hier word ik niet vrolijk van, eerlijk is eerlijk, ik weet wel graag waar ik mijn vingers in steek ...en nadat ik een vergrootglas heb gepakt weet ik wat er op de achterkant staat vermeld staat. En omdat ik normaal geneigd ben om aan het potje te snuffelen , maar de achterzijde van het potje gelezen heb, hang ik er niet direct met mijn neus boven. het heeft een duidelijk erg sterke nagellakremover geur, die erg overheersend is...Toch ruik ik ergens in de verte een soort van zoetig vruchtengeurtje....Als ik mijn vinger erin gestopt heb,en even een beetje gewiebeld en rondgedraaid heb, haal ik mijn vinger eruit en bekijk behoorlijk kritisch mijn nagels....En ik moet eerlijk bekennen, Ik kocht geen kat in de zak in dit geval, maar een product, wat supergoed en erg fijn werkt,.... Waardoor je niet meer hoeft te boenen en geen bergen watjes meer gebruikt en als ik aan mijn vinger ruikt, ruik ik een fijne vruchtengeur....Tjonge ik kocht echt een fijn product en door de kleur ziet het er ook nog erg leuk en vrolijk uit....


Eigenlijk weet ik maar een nadeel aan dit product en dat zijn de kleine lettertjes op het potje, want tenslotte staan er wel een symbooltje met een uitroepteken en een vlammetje op de voorkant, dus zou het wel erg prettig zijn als je kon lezen wat er nu daadwerkelijk in zit en wat je moet in geval van...onjuist gebruik of ongelukjes...Maar verder echt niets op aan te merken...Wat zijn jouw ervaringen met deze manier van je nagellak verwijderen?

Groetjes,
Petra
 

6 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me echt zo handig! Ik wil dit echt een keer gaan proberen, want ik ben super benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dat was ik ook, ik geloofde er helemaal niets van....maar het is echte erg handig...
   Dank je voor je reactie..
   Groetjes Petra

   Verwijderen
 2. Wat schrijf jij ontzettend leuk Petra! Ik wist het wel van de comments die je achterlaat, maar je manier van schrijven op je blog vind ik ook erg leuk! Heb je trouwens je blog al lang? Want ik meende altijd dat ik niet op je naam kon klikken.. In ieder geval super leuk en ik volg je natuurlijk!

  Dit potje van de Etos is trouwens, naast dat het werkt en handig is, best wel stoer qua verpakking. Plus je kan beter zien wanneer hij aan vervanging toe is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor het complimentje, dat is tenslotte altijd erg leuk om zoiets te horen...Ik schrijf wel aleen behoorlijke tijd blogs alleen had ik er een tijd goed genoeg van en had er echt helemaal geen zin in....en ben begin dit jaar weer begonnen, maar nee, ik had er nog steeds niet echt superveel zin in...en ineens kwam de inspiratie om de hoek kijken en ben ik er weer vrolijk aan begonnen...maar ik ben wel een figuurtje wat het wiel echt nog moet gaan heruitvinden dus koppelingen aan allerlei dingen enzo..., zijn nog niet allemaal goed, maar dat komt wel beetje bij beetje weer terug...elke dag een stukje...

   Dat potje van de Etos, dat weet wat, haha.....Wij, mijn man en ik hebben helemaal plat van de lach gelegen hierom , maar het werkt inderdaad supergoed!...En de dame van de Etos vertelde ook dat het navulbaar was, maar ik denk dat haar baas dat niet zo heel erg leuk vind dat ze dat aan haar klanten in de winkel verteld.... :-)..
   Dank je voor je reactie en leuk dat je mij volgt...
   Groetjes

   Verwijderen
 3. klinkt goed, lijkt me een erg fijn en handig product ♥ zelf binnenkort ook maar eens zo'n "wonderpotje" proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt ik kan het je aanraden, het werkt gewoon supergoed !
   Dank je wel voor je reactie..
   Groetjes Petra

   Verwijderen