maandag 23 juni 2014

Review: Nivea 2 in 1 melk en tonic ...

Een tijdje terug zag ik dat de reinigingsmiddelen voor mijn gezicht haast op waren en gezellig toog ik op mijn fiets naar de drogisterij...Even sta ik te drentelen en draaien voor het schap, tot mijn oog valt op een voor mij vertrouwd, stabiel merk...Ja heb best wel een beetje last van vastgeroeste gewoonten!...Wat zie ik daar ? bedenk ik mij ineens, Nivea 2 in 1 Melk & Tonic?...dat is handig, dat scheelt weer in flesjes, en dus in ruimte!...dat is mooi! En voor een normale tot gemengde huid? ..Tjonge, het kan niet mooier, ....Ik besluit dit product mee te nemen en als ik iets later met een mandje , waar natuurlijk veel meer inligt als dat ik daarwerkelijk wilde kopen bij de kassa sta en afreken....realiseer ik mij dat Nivea totch wel een erg uitgebreid assortiment heeft ontwikkeld in de loop der jaren...S'avonds bessluit ik dat het tijd word om mijn gezicht te gaan reinigen en ik gooi een flinke klodder op een wattenschijfje, haal het over mijn gezicht en ogen...En ohhhh wat prikt dat in mijn oog, onwijs zeg!....Ineens realieer ik mij dat ik beter even de gebruiksaanwijzing had kunnen lezen. Grrrr wat ben ik toch een onwijze sukkel, dat ik dit niet eerder bedacht heb....
En als mijn oog niet meer prikt en ik de achterkant van de flacon lees zie ik dat er inderdaad geadviseerd word om het niet in het gebied rondom de ogen te gebruiken...Mooi, ik weet gelijk waarom dat men dat advies geeft!.....Ook lees ik dat men adviseert om het reinigingsmiddel s'morgens en s'avonds met de vinger toppen of een watje in de huid te masseren...En de restjes te verwijderen met water!...Tja bedenk ik mij, Nivea is met zijn tijd mee gegaan, blijkt wel...Maar nu moet ik dat ook echt eens gaan doen!...Komt dat wel goed? vast wel, bedenk ik mij.

Ik begin dus maar opnieuw, en als ik de emulsie op een watje doe. zie ik dat het behoorlijk soepel uit de flacon op het watje aan te brengen is. Ook ruikt het heerlijk en als ik met een watje zachtjes over mijn gezichtshuid zachtjes kringetjes draai, voelt het heerlijk zacht aan...Ook zie ik, als ik het watje kritisch bekijk dat het product inderdaad een goed reinigende werking heeft op mijn huid . Nivea heeft echt dus geen woord te veel beloofd aan mij, want het voelt ook verfrissend aan op de huid, en dat is best lekker...Alleen bij mijn neusvleugels prikt het een beetje, maar ik denk dat mijn huid daar gewoon ietswat gevoeliger is, dan op andere plaatsen in mijn gezicht....De flacon ligt prettig in de hand en de lettertjes zijn niet te klein om, goed te kunnen lezen, Er staat in 2 talen op beschreven waar het voor is en hoe het gebruikt behoort te worden. Ook staat er een duidelijk lijstje met ingredieenten op en een verwijzing naar de website...De inhoud bevat 200 ml huidvriendelijkheid, die dermatologisch getest is...Het ziet er goed uit, eerlijk is eerlijk.

Als ik mijn gezicht naspoel met water, en in de spiegel kijk, zie ik dat ik geen vreemde vlekken heb, maar een gezond uitziende huid...Ook voelt mijn huid heerlijk zacht aan, vooral op mijn wangen, Ik ben een tevreden dame, met dit fijne product...Alleen moet ik mijzelf nog even aan leren om eerst te lezen hoe producten juist te gebruiken...Maar dat gaat vast wel lukken....Ik kocht deze Nivea , 2 in 1 melk en tonic bij Kruidvat voor 5 euro 69.Ken jij dit product? En welke reinigingsproducten gebruik jij?


Petra

1 opmerking: