maandag 16 juni 2014

Prijs gewonnen bij Beautyfizz ...

Euhhhhnnng.... Euhhhhhnnng, ....Hallo?...Ik heb een pakketje voor u, klinkt het door de intercom,...Momentje, antwoord mijn man, ik kom er aan!....Als mijn man beneden aankomt, kijkt hij veraasd naar het pakketje. Tjonge, mompelt hij tegen de bezorger, dat ziet er mooi ui!t...De bezorger lacht naar mijn man en vraagt aan hem of zijn vrouw soms jarig is?...Nee hoor, zegt hij, terwijl hij het pakketje aanneemt...Als hij het pakketje ietsjes later aan mij geeft sta ik compleet verbaasd, Het blinkt mij aan alle kanten toe en je krijgt er hierdoor krijg je gelijk een extra feestelijk gevoel...Ik had namelijk het Essence all about paradise gewonnen bij een winactie van Beautyfizz  en de eigenaresse , Angelique had echt haar best gedaan om er een feestelijk tintje aan te geven.

 
 
Als ik het pakketje open, zie ik dat ze het pakketje stevig en goed verpakt heeft in een behoorlijke laag bubbeltjes plastic en als ik het voorzichtig uitwikkel, vind ik een vriendelijk geeltje van haar, waar zij mij veel plezier wenst met de gewonnen goodies. En een heel leuk visite kaartje van haar website.
 
 
 
 


Daaronder ligt een Rimmel London scandal eyes nude oogpotlood. Voorzichtig leg ik het potlood op tafel, Dan haal ik het Montagne Jeunnesse mud pac mask uit het doosje en terwijl ik naar de verpakking kijk moet ik onwijs grinniken in mijzelf,.... ik zie al helemaal voor mij hoe ik binnenkort op de bank zit, met dat masker op, en mijn man, helemaal dubbel ligt van het lachen...Ik groen van ergenis om hem en hij paars van het lachen om mij.

 
Dan wikkel ik het bubbeltjes folie iets verdere uit en zie daar een Ebay liquid lipstick in de kleur 36. Mijn hart slaat een slagje over als ik zie hoe onwijs mooi en intens de kleur is, Wow, deze is echt helemaal mijn smaak...Yess! Dan pak ik het Essence all about paradise palette uit het doosje.. Als ik het pallette bekijk dan weet ik dat ik echt heel erg blij ben met deze prijs...Dit pallette stond namelijk al een tijdje op mijn Wish listje...Een mens kan namelijk niet alles te gelijk kopen en dit was er nog niet van gekomen...Dus was ik hier blij mee?..Echt!,.dat kan je wel stellen!Helemaal onderin het doosje, ligt stevig verpakt en dicht geplakt een Christina Aguilera royal desire bodylotion. En als ik het dopje geopend heb en even aan de tube gesnuffeld heb en een beetje op mijn hand gesmeerd heb....kan ik niet anders dan tot de conclusie komen, dat dit ...een echt kadootje is...Waar ik heel blij mee ben...Dank je wel...

Voel jij jezelf ook wel eens een beetje jarig als je het niet bent?

Petra

 

 

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dat vond ik ook, ik ben namelijk gek op fellere kleuren....
   Dank je wel voor je reactie...
   Groetjes Petra

   Verwijderen
 2. wat een leuk pakketje.! ♥ bofkont ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inderdaad een klein geluksvogeltje ...

   Groetjes Petra

   Verwijderen