maandag 9 juni 2014

Kneipp patchouli ..

Toen ik, een tijdje terug hoorde dat Kneipp een aantal producten met het Patchouli aroma uit had gebracht was ik direct een paar jaartjes terug in de tijd, Patchouli werd in mijn gedachten nog steeds een beetje geassocieerd met de Flower power tijd, Ook is het een geurtje wat onder de wierook liefhebbers erg populair was en nog steeds...Kneipp bracht een tijdje terug een lijn op de markt die Patchoulie aroma bevatte...Nou eigenlijk had ik zoiets van hmmm, ....eigenlijk vind ik het wel erg leuk om zo geur terug te vinden waar ik goed bekend mee ben in nieuwe producten. En ik kocht toen ik, de fris uitziende verpakkingen in de drogisterij zag staan en ik aan wat nieuwe verzorgingsproducten toe was, de Kneipp Patchouli Douche en Bodylotion.Thuis aangekomen, zette ik de verpakkingen op de tafel, en ik geniet dan altijd even van de producten, Ook open ik de verpakkingen altijd wel een paar keer om aan het product te snuffelen. De douche creme heeft een prettig gevormde flacon, die goed stabiel blijft staan.. En ook een kleine inkeping net boven het midden heeft, zodat je goed grip hebt op de flacon als je hem beet pakt als je aan het douchen bent...De flacon sluit af met een kliksluiting die erg stevig is en goed afsluit , omdat ik het meestal wel voor elkaar krijg om deze te slopen. De inhoud van de flacon is vrij transparant van kleur, en voelt prettig, zacht aan. De geur vind ik behoorlijk aanwezig, maar ruikt lekker kruidig en na ruim een uur ruik je hem nog steeds na gebruik.


De bodylotion is verpakt in een stevige tube, die stabiel blijft staan als je hem neerzet, ...Het is een stevige tube, met een riante inhoud van 200 ml...De geur van de bodylotion is wel ook duidelijk aanwezig, net als bij het douche product.....maar dat is wel iets wat specifiek aan een Patchouli aroma is...De bodylotion is wit van kleur en voelt zacht aan, zonder vettig te zijn, Ook trekt hij snel in de huid zonder zijn geur snel te verliezen. De combinatie van beide producten zorgt voor een heerlijke kruidige combinatie.

 
Volgens de achterzijde van beide flacons, bevatten de producten geen conserveringsmiddelen, ( zoals parabenen), geen minerale olieen, bevatten ze natuurlijk verzorgende werkstoffen, zijn ze dermatologisch getest en wat ik ook wel fijn vind om te weten staat er op de verpakking vermeld dat Kneipp, tegen dierproeven is. Hmmmm...Ook staat er duidelijk aanwezig op de verpakkingen vermeld ....Rust en balans, en dat zijn termen die mij heel erg op mijn verbeelding werken, maar tijdens en na het gebruik van deze producten, zit er niets anders op dan te zeggen...

 
 
Kneipp, doet voor mij, geen belofte te veel, door deze termen op de verpakkingen te vermelden...want deze geur is inderdaad een geurtje die goed is voor je om te ontspannen...en dat is prima voor stresskippen zoals ik, dus deze gaat echt weer in het winkelmandje binnenkort....

Als ik ietsjes later opsta om wat te drinken te gaan pakken, loop ik langs 2 van onze katten en ik kan het niet nalaten om even aan ze te snuffelen terwijl ze diep liggen te slapen ...Het zal toch niet dat ze....?

Petra
 


6 opmerkingen:

 1. kneipp heeft heerlijke producten, ook deze lijken me weer erg fijn ♥ ben benieuwd naar de geur xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de geur is zo onwijs heerlijk....echt heel erg kruidig!

   Verwijderen
 2. Deze gebruik ik zelf ook heel graag sowieso producten van Kneipp zijn heerlijk x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk. Ik gebruik nooit producten van Kneipp. Mijn bodylotion is op, dus ga deze eens uitproberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, Laat je mij nog even weten hoe hij bevalt?

   groetjes Petra

   Verwijderen