zondag 8 juni 2014

Lucardi & Marilyn

Eigenlijk ben ik toch wel een typische vrouw, want ook voor mij geld "Diamonds are a girls best friend"...Nu kan ik echt geen echte diamanten betalen, Maar heel eerlijk gezegd kan ik daar niet van wakker liggen...Ik ben tevreden met hoe de dingen zijn in mijn leven, het is voldoende voor mij om een gelukkig mens te zijn. Heel soms heb ik wensen en die hoeven nog niet eens direct gerealisseerd te worden...Geduld is een schone zaak, zegt men wel eens, en ik denk dat dit ook wel klopt. Vroeger kon ik niet slapen, als ik haast jarig was en telde ik de nachtjes haast af,...Maar dat heb ik al jaren niet mee, en het is wel eens gebeurd dat ik aan het ochtend ontbijt een kadootje kreeg en ik ook nog heel argwanend vroeg, waar ik dit aan verdiend had....Ik was dus glad helemaal vergeten dat ik , op die dag jarig was....tja!

Van mijn echtgenoot kreeg ik dit jaar een kadootje, voro mijn verjaardag waarvan mijn mond openviel. Nooit gedacht dat mijn man mijn smaak zo goed zou kennen, want mijn man is verre van bezig met beauty, mode en jewelry. Dus zulk soort dingen bespreek ik eigenlijk nooit met hem. Een rose en goudkleurig horloge, voorzien met met langs de wijzerplaat een randje bling bling, met een zachtroze bandje met een soort van slangenprintje erin verwerkt...Helemaal mijn smaak, dus ik was er heel, heel erg blij mee.


Nu ik door de zon, een piepklein beetje een kleurtje heb gekregen staat het horloge nog mooier, maar graag wilde ik er wel heel graag een mooi bijpassend armbandje, bij hebben. En daarom stapte ik op mijn fiets naar " Winkelcentrum Overvecht " waar een aantal groot aantal winkels van bekende Ketens gevestigd zijn, Zo ook Lucardi. Een winkel waar horloges, sieraden en byoux niet te duur zijn, waar men een leuk en trendy assortiment heeft...En wat ik erg belangrijk vind een winkel waar men niet gelijk op je nek springt als je binnenkomt en het personeel je direct in je nek hijgt, om je het een aan te smeren. Nee, ik ben een vrouw die op haar gemak wil kijken en nog wel een keertje terug komt om zeker te weten of het product is wat ik daadwerkelijk wil hebben...In elk geval had ik maar 1 wens op het gebied voor een armbandje, het moest Rose kleurig zijn...

 
Even loop ik door de winkel, en bekijk op mijn dooie gemakje de vitrine's, kijk bij de rekken met byoux en dan valt mijn oog op een armbandje wat helemaal aan al mijn wensen voldoet, rose kleurig, blingbling en niet te duur....het is een schattig armbandje van Montini en het is afgeprijsd van 8,99 ..naar huh?? Wat zie ik nu 0,99 cent?...Ja ik heb het goed gezien, ...99 cent!...Ik besluit dat dit het armbandje gaat worden wat helemaal bij het horloge past, en terwijl ik sta te wachten tot het meisje wat aan de kassa klanten helpt, de dame voor mij heeft geholpen valt mijn oog op een uitzoekbak met armbandjes....en ach, ik heb de tijd....ik kijk even in de bak en vind nog een schattig rose kleurig armbandje voor 99 cent van Montini....ik glimlach, voor 1 euro 98, heb ik 2 bijpassende sieraadjes waar ik het "Diamonds are a girls best friend" gevoel van krijg"

 

Als ik iets later op de fiets naar huis zit en op mijn horloge kijken, hoe laat het nu is, merk ik dat ik zachtjes fluite en heb ik toch ook wel een beetje een echt Marilyn Monroe gevoel.

Petra

1 opmerking:

  1. erg mooi horloge en de bijpassende armbandjes zijn ook al zó leuk ♥

    BeantwoordenVerwijderen