zaterdag 20 februari 2016

Sally Hansen; Miracle gel nagellak 279: Pink-terest


Is ie super mooi, of...Is ie supersuper mooi?..Dat was mijn eerste gedachte toen ik deze roze tint nagellak uit de Sally Hansen , Miracle gel nagellakcollectie zag. Hij heeft de grappige naam Pink-terest gekregen. Ik vind het zelf een echt zomerse kleur en menig jongedame heeft haar hartje verloren aan het wat hardere roze..Ik durf mijzelf wel een beetje een beetje liefhebster te noemen van , gel nagellakken die je niet hoeft te drogen met een UV of LED lamp. Ik vind ze vaak erg fijn aanbrengen en het zichtbare effect verbaasd mij ook elke keer weer. Een ander groot voordeel is natuurlijk  ( Ja, het is echt een inkoppertje )  dat je geen lamp hoeft aan te schaffen voor een mooie strak ogende manicure.



De Miracle gel nagellakken van Sally Hansen werken in 2 fases.  De 1e fase is de nagellak, de 2e fase is de top coat. Je brengt de nagellak aan, laat hem goed drogen en je brengt later de topcoat aan...Heel erg simpel, Zelfs klungels als ik kunnen daar weinig aan verknallen






De flesjes van Sally Hansen vind ik heel elegant. De flesjes hebben een inhoud van 14, 7 ml. Dit zijn niet echt heel kleine flesjes. De dop heeft ook een leuk randje in de kleur van de lak aan de onderzijde. Op de dop staat duidelijk beschreven voor welke fase het flesje is.  Vergissen is hierdoor haast niet mogelijk. De nagellak geurt niet overdreven sterk..



Het kwastje is wat aan de brede kant, dit is voor mij best een nadeel omdat ik niet van die heel brede nagels heb. Bij de pink is dit dus voor mij wel lastig lakken. Het kwastje loopt een beetje rond weg naar de zijkanten en is erg soepel. De dop ligt wel heel fijn in de hand tijdens het gebruiken. Deze toch wat  lichtere kleur lak dekt in 2 laagjes...




Men beweerd altijd dat de Miracle gellakken een dag of 14 kunnen blijven zitten op je nagels, maar ik haal dat nooit, want ik ben de kleur dan al weer zat . Het voordeel is wel dat je deze Miracle gellak er heel gemakkelijk weer af kunt halen met een watje en een beetje nagellak remover...




Ik vind het een onwijs mooie lak. Ik ben helemaal verliefd op de kleur van deze lak. Al vind ik het toch wel erg aan de prijs. Tenslotte is het een hele uitgave in 1 keertje . Zowel de lak als het de topcoat kosten namelijk rond de € 11,99 per stuk en die heb je echt beide nodig bij de eerste aanschaf...Je kunt de lakken aanschaffen in 67 verschillende tinten bij  o.a Douglas

Vertel eens , is deze kleur mooi of is tie supermooi?



16 opmerkingen:

  1. Ik ben eigenlijk geen fan van roze nagellak maar ik vind deze wel heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pink-terest wat een leuke naam. Ik vind hoe de marketing een naam verzint al lijken op een bekende naam echt goed. Zoals Balm jovi(bon jovi) en nog veel meer. Dit is weer echt je kleur denk ik. Dat je geen lamp hoeft aan te schaffen voor een mooie strak manicure dat is zeker een super pluspunt. De kleur staat je ook echt. Mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi, lief kleurtje. Ik heb deze lak ook, in de kleur Pink Tank. Alleen de topcoat die ik heb is misschien anders. Bij mij staat er geen 2x Volume op. Ik heb geen idee of dat veel verschil maakt.
    Ik heb ze gekocht bij een aanbieding. 1+1 gratis. Dan is het meer behapbaar qua prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze is ook te koop bij Etos en die heeft ook vaak de aanbieding dat je de topcoat er gratis bij krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben ook erg tevreden over de gel lakken van Sally en heb er ook een paar in mijn bezit. Ze hebben regelmatig acties dat je de topcoat erbij krijgt, dus daar maak ik dan graag gebruik van.

    Mooi en tijdloos kleurtje, Peet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooooh my.. hier gaat mijn meisjeshart toch echt wel harder van kloppen! Wat een heerlijk, snoeperig kleurtje. Zelf vind ik bredere kwastjes wel fijner, ik kan juist niet overweg met dunne kwastjes haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het echt een hele toffe kleur, lekker girly!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oehhh...moooi snoeperig roze kleurtje ❤️
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie roze kleur, die beloofde 14 dagen red volgens mij niemand :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik was vaker hier, maar ik heb zelf ook maanden blogpauze. Ik ga nu ook pas weer een kijkje nemen. Fijn dat je weer bent af en toe.

    BeantwoordenVerwijderen