dinsdag 5 januari 2016

Review: Kneipp seconde handcreme..


Als ik ergens heel nieuwsgierig naar was, dan was het dit verzorgende product wel...De seconde handcrème van Kneipp. Toen ik een tijdje terug een mailtje ontving van Natascha van Beautyopinie dat ik een van de geluksvogels was die een tube van deze handcrème had gewonnen bij een samenwerking die Natascha had met Kneipp was ik superblij...Volgens Kneipp is deze handcrème snel intrekkend en intensief verzorgend..De verzorgende formule van deze crème met waardevolle advocadoboter, citroenverbena en jojobaolie dat je handen supersnel zijdezacht worden. Ook zou het geen plakkerige handen veroorzaken..Niet verkeerd natuurlijk, ...



Ik was vooral ook heel benieuwd naar een ander punt waar Kneipp vooral bekend om staat en ik als snuffelkip meestal best wel erg kritisch op ben...De geur...!

Van het kijken naar de verpakking werd ik eigenlijk al blij, de groen/gele fris uitziende tube, geeft je al direct een beetje een warmer gevoel..De tube is van een mooi formaat, Hij heeft een inhoud van 75 ml...De tube heeft een handige clickdop, die plat is aan de bovenzijde. je kunt de tube makkelijk staan bewaren...



Op de achterzijde vind je beschreven hoe je het product het beste kunt gebruiken. ook staat er een duidelijk lijstje met ingrediënten op gedrukt. Ook zie ik heel duidelijk op de verpakking staan dat de handcrème geen paraffine, siliconen en minerale oliën bevat...de crème bevat ook geen conserveringsmiddelen zoals afgesproken in de Europese cosmetica regelgeving....


De crème zelf komt makkelijk uit de tube, is wit van kleur . Hij voelt zacht en prettig aan. Hierdoor kun je deze makkelijk uitsmeren. De geur is een heerlijk frisse citrus geur, erg lekker en hierdoor is deze crème echt een geur die het hele jaar door geschikt is om te ruiken aan je handen.



De crème trekt lekker snel in je handen en inderdaad geen plakkerige toestanden...na een behoorlijke tijd ruik ik de geur nog steeds aan mijn handen...

Ik moet zeggen, Deze crème heeft de verwachtingen. die ik had dubbel en dwars waar gemaakt...Ik vind hem heerlijk aanvoelen en geuren...



Deze heerlijke seconde handcrème, is o.a. te verkrijgen via de webshop van Kneipp..Hij heeft hier momenteel de prijs van    5.99. Je kunt hem natuurlijk ook bij de meeste grote drogisterijen aanschaffen.

Gebruik jij veel handcreme?

21 opmerkingen:

  1. Oeeh, ziet er goed uit. Ben benieuwd naar de geur!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handcreme is een onmisbaar item voor mij. Het is de laatste verzorgingsproduct dat ik gebruik voordat ik ga slapen. Jammer dat ik kan de geur hier niet ruiken. Het lijkt mij lekker en je hebt weer gewonnen. Hoe doe je dat? Geluksvogel ben jij zeg. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat super dat hij zo goed werkt! De geur lijkt me heel erg lekker, leuk dat je dit won zeg :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn zeg! Zeker nu met deze koudere maanden is het onmisbaar voor mij

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze lijkt me erg fijn! Ik ben enorm fan van Kneipp, dus ik denk dat dit wel wat voor mij is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze lijkt me heerlijk! Mijn handcrème van Rituals is bijna op, dus wie weet is deze een goede vervanger!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kneipp is altijd goed in mijn beleving! Lijkt me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik regelmatig handcreme en ik heb ook mijn zinnen gezet op deze. Maar ik wil eerst mijn oude crème opmaken...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt wel erg goed zeg! Kneipp heeft in mijn ogen vaak fijne producten. Ik ben hier vooral heel benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben meestal een Kneipp fan, maar deze handcreme van hen vond ik nu net iets minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt als een fijne handcréme, ik vind Kneipp zo een fijn merk :)
    Leuke review Petra!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dit klinkt als een creme naar mijn hart. Je weet dat mijn handen dit nodig hebben en toevallig heb ik me laatst in avocado en jojoba zitten verdiepen waardoor je me heel nieuwsgierig maakt hiernaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lekker zeg. Ik ben ook enorm nieuwsgierig naar deze handcreme :) Misschien binnenkort eens aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt erg goed deze hand crème ! Ik gebruik eigenlijk weinig hand crèmes :(

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Je hebt me inmiddels heel nieuwsgierig gemaakt naar de geur. Fijn dat de handcrème niet plakkerig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb deze ook een tijdje getest! Vond de geur niet 100% m'n ding, maar de werking .. WOW!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fijne review, ik ben heel erg benieuwd naar het product. Ik ga het in de winkel zeker even proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Deze handcrème ken ik niet :) Maar hij lijkt me wel heel erg fijn :-) x

    BeantwoordenVerwijderen