dinsdag 1 december 2015

Review: Foto op canvas van Photogifts.nl

Kan jij jezelf altijd aankijken? Zie jij jezelf echt zoals je daadwerkelijk bent of eruit ziet?..Ik moet eerlijk heel zeggen dat ik dat heel lang moeilijk heb gevonden. Niet doordat ik een slecht geweten had, of een verkeerd zelfbeeld. Nee, ik kon het niet zo makkelijk omdat ik dan geconfronteerd werd met iets vervelends, wat mij op mijn 25e overkwam. Ik kreeg toen de ziekte van Graves. Dit is een auto immuunziekte waarbij je last kunt krijgen van vreemd uitziende ogen. Niet zo leuk want ik werd daar best vaak op aangesproken door mensen. 
Ook gebeurde er nog iets anders, Ik wilde namelijk echt niet meer op de foto. 20 jaar heb ik deze confrontatie met mij eigen uiterlijk weten te vermijden. Toch was een van mijn wensen, om ook nog eens een mooie foto van mijzelf af te drukken voor in onze woonkamer. Op canvas leek mij wel heel erg mooi, juist omdat ik zelf graag schilder met acryl op linnen doeken. Het plan stond op het lijstje van ...Ooit ben ik er aan toe om dit te doen. Een aantal weken terug werd ik uitgenodigd door photogifts.nl om een foto op canvas af te laten drukken. Tja, toen had ik echt iets van, ...Zal ik nu ?...Of zal ik nog niet?
Uiteindelijk besloot ik welke foto het zou gaan worden die ik graag afgedrukt wilde hebben op canvas.


Nadat ik de canvas besteld had, werd deze heel goed verpakt geleverd. Toen ik de verpakking openmaakt zag ik dat men het canvas echt heel goed beschermd had met een soort kunststof foam om beschadiging tijdens transport te voorkomen..


Uit eerdere ervaringen met canvas doeken weet ik dat de houten frames vaak kromgetrokken zijn door het vocht. Bij het houten frame waarop het canvas is gespannen was dit zeker niet het geval.  Ook zag ik dat er in de hoekjes van het frame spietjes alvast bevestigd waren. Dit is een noodzakelijk iets om het frame en het linnen goed strak gespannen te houden.

Ook zijn er in het houten frame, aan alle zijden, ronde gaten gemaakt zodat je het makkelijk kunt bevestigen. Ook werd er nog extra los bevestigingsmateriaal bij geleverd. Door dit bevestigingsmateriaal te gebruiken, word het recht ophangen van het canvas echt een makkie...De zijkanten van het canvas zijn echt keurig afgewerkt met een gedeelte van de afdruk van de foto Het hoekje overlapt elkaar ook echt keurig.. Het canvas is erg stevig en heeft een licht gebobbelde structuur, Zoals dit ook gewenst is bij een afdruk op Canvas...

Nadat ik het canvas aan de muur opgehangen had moest ik er wel steeds naar kijken. het blijft voor mij nog wel eventjes een vreemde gewaarwording om mijzelf zo groot in mijn kleurige kabouterhuisje te zien..Ik ben verbaasd dat de kleuren zo mooi zijn en echt helemaal als op de originele foto...


Was het nu erg lastig om een canvas te bestellen via de website van Photogifts.nl?

Nee, helemaal niet,,,Op de website van photogifts.nl kun je in een aantal makkelijke stapjes, de foto die je graag afgedrukt wilt zien, bestellen,

Als eerste moet je natuurlijk een foto uploaden. Vervolgens kies je dan het materiaal en de maat. Natuurlijk kun je ook kiezen uit bevestigingsmanieren en eventuele gewenste effecten.
Omdat Photogifts.nl ook de zijkanten van het canvas frame bedrukt kun je hier ook nog kiezen of je deze door wilt laten lopen, vanaf de foto. Ook is het mogelijk om voor een bijpassende kleur te kiezen of dat je de rand..Prettig, Ook de zijkant ziet er dan direct mooi uit en inlijsten is niet meer nodig.

Als het helemaal naar je eigen wensen is kun je het bestel proces, af gaan ronden. Ook hier kun je nog diverse keuzen maken, zoals verzenden als afhalen. Ook kun je tegen extra betaling kiezen voor Zaterdag levering of een persoonlijk wenskaartje...Het laatste is natuurlijk wel erg leuk als je een foto cadeau gaat geven aan iemand ..Photogifts.nl printen niet alleen foto's op Canvas af, Ze printen ze ook uit op onder andere Aluminium hout forex, dibond en plexiglas Zij leveren producten binnen 3 tot 5 werkdagen.Ze hebben meer dan 150 verschillende formaten. De prijzen zijn niet gek hoog, De prijs van dit Canvas in het formaat 40x60 is 36,00 euro en echt, dat is een behoorlijk groot formaat Canvas 

De canvasprints van photogifts.nl zijn echt realistisch , heel scherp geprint en het contrast is echt heel erg goed...Ik ben heel blij met  de foto op canvas en kan mijzelf recht in de ogen kijken.

( Dit artikel bevat een product wat aangeboden werd ter review, Dit heeft geen enkele invloed gehad op mijn mening over het product )

25 opmerkingen:

 1. Deze site kende ik dan zelf nog niet, maar ik vind dit zelf heel leuk om cadeau te doen. Mijn moeder was in September jarig en toen heeft ze een Canvas gekregen met een foto erop van al haar kleinkinderen. Enne Peet....looking good!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schitterende foto Petra! Kan me voorstellen dat je daar naar kan blijven kijken. Heel mooi! ;-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto is erg mooi van je en gaaf dat je deze nu op dit canvas doek hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je dat doen ondanks dat je geconfronteerd wordt van het verleden. Ik vind jouw canvasfoto er prachtig uitzien. Ik had het ook ooit laten afdrukken met mijzelf en mijn kinderen. Ik ben er zelf ook erg tevreden mee, maar niet van fotogift.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, Petra, wat een heerlijke foto! Supergoed van jezelf dat je een foto van jezelf nam, je mag er echt van overtuigd zijn dat je er heel leuk uitziet hoor, en dat meen ik echt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben geraakt door je verhaal! En vind het enorm dapper dat je dit hebt gedaan. Vind het een grote en hele goede stap van je!! Je bent prachtig zoals je bent. Je ogen zijn JUIST de catchers hier, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed van je dat je dit gedurfd hebt! Hele mooie foto trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto Petra! Niet alleen je foto, in real life ben je een opvallende (krullenbol) en frisse verschijning!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aww, ben blij dat dit aanbod je over de rand heeft gepushed om eindelijk zo'n mooie foto van jezelf te laten maken op canvas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto van jou! Ik vind het leuk om dit voor mijn ouders trouwdag te laten maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige foto! Super knap dat je jezelf op de foto hebt durven zetten ondanks je verleden! Je bent een prachtvrouw! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie foto! En je ogen, ik vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie foto, heel sprekend. Zelf zit ik te denken aan een foto op glas of aluminium.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw prachtige foto Petra & je ogen zijn prachtig ❤️ Beautyfull Women! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk en wat een mooie foto! Je blauwe ogen spatten er van af!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Om eerlijk te zijn zou ik het best moeilijk vinden om een grote foto van mezelf op te hangen... Maar Petra, wat een prachtige foto! En die kleuren, ze komen prachtig uit! Lijkt me een fijne webshop om bij te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw !!! Echt mooie foto petra! :) hihi ik zou zelf niet zo snel een canvas bestellen met alleen een foto van mij.. ik zou dan zelf kiezen voor een foto met iemand erbij. .

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super mooi! Er was mij niets opgevallen aan jouw ogen. Een mooie, open blik. Ik erken het niet naar jezelf willen kijken, maar dat is vaak bij commercials, als publiek in een studio of in een serie als ik mijzelf zie. Ik kijk dan even en klik snel weg. Zonder goed licht en wat aanpassingen gruwel ik van mijn hoofd. Echt. Een troost, veel hollywoodsterren vinden het ook vreselijk om zichzelf terug te zien.
  ik vind dat je er prachtig op staat. (ik zou ook wel benaderd willen worden, vind ze zo gaaf)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi resultaat! Ook echt prachtig dat je de stap zet, heel mooie ogen trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je bent een prachtige vrouw en goed om te zien dat je deze foto gekozen hebt

  BeantwoordenVerwijderen