vrijdag 13 november 2015

Reminder ..350 volgers winactie...(gesloten )Tjee, ik blijf het echt nog steeds ongelofelijk  vinden..In mijzelf vier ik nog steeds een klein feestje omdat ik een tijdje terug 350 trouwe volgers, en lezers had...Geweldig vind ik het. omdat ik dit toch eigenlijk nooit verwacht had ooit te gaan behalen.


Omdat het voor sommige van mijn lezers in een wat drukke periode van het jaar viel kan het natuurlijk best zijn dat je de 350 volgers winactie gemist hebt. Vervelend maar dat kan gebeuren ...Vandaar deze reminder...Als je wil mee doen, dan kan dit nog een paar dagen...Op 15 november 2015, 23.59 uur sluit deze winactie...Dan kan je echt niet meer meedoen...(DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN )

Wil je als nog meedoen, om de Sleek I'm conditional mascara en het Sleek'. eye & cheek palette te winnen dan kan dat nog steeds door onder het originele artikel te reageren en aan alle verplichte stapjes te voldoen

Je kunt het originele artikel via deze LINK vinden...


In ieder geval wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie regelmatige bezoekjes aan mijn blog ..enne ...niet vergeten om mee te doen...
Succes ..

8 opmerkingen:

 1. Hihi leuke actie petra!!! Ik kom altijd graag op je blog je artikeltjes lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf een trouwe volger, ik hou van jou artikels en je bent een lieverdje :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig al zoveel volgers, ik vind het altijd erg leuk om op je blog te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee dit heb ik helemaal gemist. Gefeliciteers Petra en wat is ie mooi die pallette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan. Al volg ik jou sindskort, ik heb echt plezier om je blog te lezen. Omdat ik ook fan ben van betaalbare make-up. Ik doe al mee aan winacties. :-) En nogmaal gefeliciteerd met 350 volgers op je bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Already in! Zo lief van je dat je cadeautjes uitdeelt :-)

  BeantwoordenVerwijderen