woensdag 25 november 2015

In de slip voor de liquid lipsticks....?


Owww wat was ik nieuwsgierig naar deze Essence producten...De dekking van een lipstick en het Glossy uiterlijk van lipgloss...2 vliegen in een klap en dat ook nog bij een budgetmerk..Niet te geloven, dacht ik terwijl ik de producten voor het eerst zag en las dat dit de belofte is die Essence doet bij dit product...Ik koos uiteindelijk voor de  lichtere Liquid Lipsticks nummertje 05, Peach party en de iets donkerdere nummer 06, Make a Statement..


 Thuis aangekomen zette ik de liquid lipsticks voor mij neer, en eigenlijk kon ik mijzelf wel een soort van neksslag geven. Ik draag namelijk haast helemaal geen lipgloss en al helemaal niet in een peach tint. Dus waarom ik ze toch gekocht had, nee dat is zo klaar als een klontje, de verpakkingen natuurlijk...Ik ben daar heel erg gevoelig voor, zeker als ze lekker kleurig zijn...Ook de prijs is natuurlijk wel iets wat ik altijd wel belangrijk vind en ach...  2, 59 per stuk...dat moet kunnen, Dan ren ik morgen in de supermarkt wel hard langs de kruidnoten, banketletters en gevulde speculaas .


De verpakkingen zijn superleuk, Het is juist de vierkante vorm die hem erg aantrekkelijk maakt. ..De vloeibare lipstick, zichtbaar in de verpakking heeft met een ietwat levendige fantasie wat weg van de vorm van een lipstick... Ja zulke dingen ben ik nu eenmaal gevoelig voor. ...Ook de kleur dop in de kleur van de lipstick vind ik wel handig. Geen nodeloos gezoek in mijn bakje met lipsticks..


 De applicator heeft niet een heel lang stokje. Daar ben ik best wel blij mee, want ik ben op dat gebied niet zo heel erg trefzeker...Het kussentje ziet er lekker zacht uit...


Het pigment is vrij goed. Peach party is een echte peachy kleur, Eigenlijk schrik ik wel een beetje van de kleur, zo licht en anders dan de ander liptinten die ik draag dat ik er echt even van moet slikken , de donkerdere make a statement, daar moet ik minder van slikken als ik een streepje op mijn hand ermee heb gezet.  Maar de kleur van mijn huid op mijn hand is nu eenmaal heel anders dan op mijn lippen, dus ik ben benieuwd...


Hmmm, Tijdens het aanbrengen merk ik dat de substantie wat aan de dikke kant is. Ik heb het gevoel dat hij echt heel erg aanwezig op mijn lippen ligt..Wel vind ik het zoetige smaakje wat ze hebben niet onaangenaam,  maar het is niet zo dat ik er mijn lippen van af ga zitten likken.

Peachy party, vind ik niet echt een heel groot feestje, want hij dekt wat lastiger. hij was wat vlekkerig na het aanbrengen. Bij de donkere tint heb ik dit veel en veel minder...Beiden zijn wat aan de plakkerige kant, maar gelukkig trekken ze niet van die lipglossdraden als je je lippen van elkaar doet....


 Na een uurtje dragen is de ergste glans wel verminderd, opvallend vond ik wel dat ze 2 koppen koffie met gemak overleefden ....

Zijn ze een sprintje trekken  langs de kruidnootjes, banketletters en gevulde speculaas in de super waard?
Ja dat wel, maar het is niet zo dat ik al de kleurtjes ga kopen..Een keertje er langs scheuren met mijn winkelkarretje en stevig slippen in de bocht vind ik wel genoeg deze week. Misschien een extra liedje zingen bij mijn schoen?

Draag jij wel graag lipgloss?


19 opmerkingen:

 1. Hahaha.. idd waarom heb je dat gekocht. Waarschijnlijk door enthousiastheid en nieuwsgierigheid denk ik. Als ik make-up ga kopen moet ik ook echt van bewust zijn om echt iets te kopen dat bij me past en niet een hype en waar iedereen het over hebt. Want door mijn huidskleur staat het vaak niet. Over de verpakking je bent niet de enige. Ik heb ook echt een zwak voor als ik het niet ga gebruiken, maar de verpakking zo mooi is, dan koop ik toch. Vreemd trekje eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, toch twijfel ik. Waarom brengen mensen nou geen goedkope matte lipglosses uit?! Haha.
  XOXO esmeeo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleuren vind ik wel mooi maar ik hou er niet van als een lipgloss plakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel moi uit maar dat plakken van lipgloss trekt mij echt niet.. :(*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren lipgloss. Zelf ben ik niet van de lipgloss!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes, Ik herken het probleem zelf ook. Elke keer als ik in de winkel sta twijfel ik om ze mee te nemen. Alleen dan doe ik het toch niet. Nu ik dit zo gelezen heb ben ik blij dat ik het ook niet heb gedaan. Ik ben zelf niet van de lipgloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ze zelf niet kopen, ook al zijn ze best mooi! Maar ik weet zeker dat ze na 2x gaan verstoffen in mijn la.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet zo van liglossen en vind het al helemaal niet prettig als het op je lippen ligt.. Wel mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze erg mooi, maar ga ze toch niet kopen omdat ik nu ook meer lipstick draag of Gloss :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die donkere kleur is prachtige alleen super jammer dat ze plakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De kleurtjes zijn prachtig, maar ik ben niet echt overtuigd. Ik vind het verschrikkelijk als mijn lippen plakken en ook vaak bijwerken doe ik niet graag. Wel leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb er mee in mijn handen gestaan maar teruggelegd. De donkerste vind ik je het mooist staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze staan je allebei super! Alleen ben ik helaas niet van lipglossen haha! Dat geplak, iel!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben een enorme lipsticketer, dus lipgloss laat ik aan mij voorbijgaan.Die donkere kleur is overigens wel heel mooi! en heel goed opgebracht, zie ik. Netjes, netjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Sorry meid, je hebt mij helaas niet weten te overtuigen...Al vind ik de kleuren er wel mooi uitzien! Ik ben een echt lipstick-meisje, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben fan van dit soort formules. It's all a matter of taste, right.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw ik vind ze echt geweldig!!! <3 Ik draag soms lipgloss... niet altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De kleurtjes staan prachtig op je lippen ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleurtjes, maar verder trekken ze me niet zo! Mooie foto's trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen