vrijdag 30 oktober 2015

Nailways Gradiënt ...Axial & Diffuse ...


Sinds ik een tijdje terug kennis maakte met een  nagellak van Nailways uit de Sweet Shades Collectie werd ik eigenlijk best wel nieuwsgierig naar de lakken van dit merk. In de Surprisebox van de maand September zaten 2 lakken uit de Gradiënt collectie van Nailways. Ik was er superblij mee toen ik de surprise box opende en besloot ze zeker eens te laten zien op mijn blog. Toch duurde het even voor ik er aan toe kwam, maar eindelijk kan ik ze laten zien...


Kijk je mee?

 Ik ontving de knalroze lak, die nummertje 21 kreeg maar ook de naam Axial...Leuk vind ik het als nagellak een naam krijgt, het geeft toch een ietipitie extra elan aan de de lak. Ook kreeg ik de donkerblauw/paarse , wat mysterieuze genaamd Difusse..Deze lak heeft nummer 25..De flesjes hebben een beetje een apart uiterlijk, door hun rondere buikjes en hun zilveren doppen. Ze hebben een zeer  royale inhoud van 15 ml. Op de achterzijde van de flesjes staat een Engelstalige gebruiksaanwijzing.

Als je het flesje opendraait valt het mij op dat de dop makkelijk te hanteren is bij het openen, door de ribbels in de dop heb je behoorlijk wat grip..Fijn vind ik dat want echt ik heb er zo een hekel aan om met een complete gereedschapskist aan de slag te moeten om een flesje nagellak op te draaien.


 Het kwastje is rechtafgesneden en niet al te breed. Tijdens het aanbrengen van de lak op mijn nagels valt mij op dat de lak fijn uitsmeert.

Toch valt mij direct na het aanbrengen nog iets anders op...Dat is namelijk, dat de dekking echt heel goed is..Ook de donkere kleur dekt met 2 best dunne laagjes. Ook is de droogtijd normaal en dat is prettig omdat ik best ook wel eens een beetje ongeduldig kan zijn op dat gebied...


Axial, de knalroze is een kleur die mij erg aanspreekt, maar echt heel exclusief vind ik hem eigenlijk niet.. Het is wel een opvallende kleur, dat wel .Difusse vind ik wel een heel bijzondere kleur, al weet ik niet zo heel goed of de kleur van Difusse nu heel donkerblauw is of  heel erg donkerpaars...Dat maakt mij ook niet zo heel veel uit eigenlijk, hij is uitermate geschikt voor het najaar vind ik...Ik vind hem erg mooi... Ja over beiden lakken ben ik weer dik en dik tevreden. Ze lakken fijn, blijven heel goed zitten zonder te chippen en hebben een heel leuk prijs gezien de hoeveelheid die in de flesjes, namelijk 3, 95 per stuk...Nou dat is volgens mij nog wel te doen, eigenlijk...

Welke kleur vind jij het mooiste?
20 opmerkingen:

 1. Oh, ik vind ze beiden prachtig! Denk dat ze ook mooi te combineren zijn in een watermarble!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De roze is meer een kleurtje voor mij, maar ik vind de paarse ook wel heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat zijn ze mooi! Vooral het paarse lakje vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw!! Echt hele mooie lakjes! Super mooi! Ik vind ze beide enorm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die blauw, grijzige lak is heel mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kleurtjes! Ik kende het merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw prachtige lakjes!
  Vooral het blauw/paarse lak vind ik top :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Difusse is inderdaad een bijzondere kleur, maar super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee prachtige kleuren! Die donkere zeker, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het kleurtje Difusse spreekt me het meeste aan, zeker nu het herfst is! Volgens mij is ie toch donkerblauw en niet donkerpaars. Leuk prijsje ook! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn allebei wel erg mooi, maar ik denk dat ik voor nu Diffuse het mooist vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In eerste instantie zou ik de donkere kleur misschien iets te donker vinden, maar nu het winter is zou het ook wel erg leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, prachtige kleurtjes. Vooral die roze! En voor de prijs hoef je het ook niet te laten...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga voor donker paar. Ik vind alle twee kleuren mooi al vind je dat ze niet exclusief zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kleurtjes zeg en wat een prijsje! Ik vind je nieuwe layout trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Difusse is heel erg mooi voor deze winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gave kleuren. Ik vind ze allebei erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen