dinsdag 11 augustus 2015

Unboxing verrassingspakketje Ziaja...

Vrijdagmorgen ging bij ons vrij vroeg de deurbel. Nadat ik door de intercom had gevraagd wie er aan de deur was, stommelde ik een paar tellen later de trap af. Een pakketje? Van wie krijg ik een pakketje? vroeg ik mij in gedachten af. Toen ik de klaarwakkere bezorger met een glimlach van oor tot oor, met een keurig wit doosje in zijn handen zag staan wist ik het direct...Het was een verrassingspakketje van Ziaja...Pakketjes net voor het weekend ontvangen is altijd leuk. ...Omdat het nogvroeg in de morgen was, was het ook nog eens een heel leuk begin van de dag...Nadat ik een kop koffie ingeschonken had, sneed ik voorzichtig met een mesje de tape van het doosje los los...Tja op dat gebied ben ik wel echt een ongeduldig type. Ik moet weten wat er in een pakketje zit. Ben je ook nieuwsgierig? Ja? kijk dan even mee wat er in het verrassingspakketje van Ziaja zat...Nadat ik het bubbeltjesplastic opgetild had zag ik een aantal proefjes, van de Ziaja producten in het doosje liggen..Zelf ben ik gek op proefjes. Het is een fijne manier om dingen eerst te proberen, maar ook zijn ze fijn om mee te nemen op vakantie...Ook zag ik dat er een heerlijke grote pot, Orangebutter, Shower scrub in zat...De verpakking ziet er al heel zomers uit,...Ik ben echt erg benieuwd naar hoe deze scrub geurt...Een behoorlijk grote tube met ontharingscrème, zag ik er naast liggen...Dit product is voor mij een behoorlijke uitdaging...Ik ben namelijk een behoorlijke leek op het gebied van ontharingscrème...Voordat ik dit product ga gebruiken zal ik mijzelf goed moeten oriënteren op hoe ik dit correct moet gebruiken...Een leuke uitdaging, hihi!Ohhh, wat een schattig doosje zie ik daar, leuke verpakking zeg...In het doosje zit een potje met vochtinbrengende gezichtcreme wat een rijk vitamine complex bevat....het lijkt mij een fijn product, ik kan niet wachten om het te gaan testen.


Ik zie dat er ook nog een reisverpakking Natural Olive hair conditioner in het doosje ligt..Hier ben ik ook heel blij mee, tenslotte ben ik best wel een grote liefhebster van haarproducten.Als de producten voor mij op tafel staan zie ik dat er onder in het doosje een wit toilettasje ligt met het groene logo van Ziaja erop gedrukt in het middag, het tasje is heel erg handig er zit namelijk een ritsje in een een handvaatje aan...


Tjonge wat een leuke verrassing zo op de vrijdagmorgen...Ik ben er heel blij mee...Lekker, een aantal vast heel fijne producten om te gaan testen en mijzelf goed op te oriënteren..


Ziaja is tenslotte onder bloggers best wel al bekend. Ikzelf had al een tijdje terug een goede ervaring met de Intemate wash gel, waar Madeleine toezender een interessant artikel over schreef en nu dit heerlijke verrassingspakket.. Joeps!.....Ik ben echt een klein geluksvogeltje dat ik dit geweldige pakketje zo op de vroege morgen mocht ontvangen!....

Welk product van Ziaja vind jij erg fijn om te gebruiken?

12 opmerkingen:

 1. Wauw super leuk dat je een verrassing pakket kreeg !!! Er zitten leuke producten bij !!! Ik heb wel ziaja producten maar nog niet gebruikt! :0 haha toch maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou nou dat is nog eens een leuk pakket zeg. Ik ben benieuwd wat je van de scrub vind, ik heb hem ook gehad en vond hem erg fijn en heerlijk fris ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk!!!!! Ziaja is super fijn :) Wat lekkerder scrub die geur is zo lekker fris:) geniet ervan! Ps. Bedankt voor 't linken van m'n artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk dat je dit onverwachts mocht krijgen! De producten zien er ook echt wel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke verrassing! Ik ben vooral fan van de cocoa en natural olive lijn van Ziaja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heeft dit merk toch leuke producten! De scrub heb ik ook en die ruikt zo lekker! Leuke items heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super pakket Petra. Ik ben zeer benieuwd wat je van de orange butter vind. ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk pakketje! Ik ben heel benieuwd naar de conditioner en scrub

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijn pakket zeg. Ik heb tot nu toe twee dingen van Ziaja gereviewed. Het kleimasker (heel lekker) en de Enzyme Peeling (ook heerlijk). Fijne producten voor zeer vriendelijke prijsjes.

  Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oo wat leuk! Ik ben nieuwsgierig naar al die leuke producten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen