woensdag 3 juni 2015

Max factor, Skin Luminizer foundation ...

Vorige maand merkte ik dat het tubetje van mijn heerlijke  CC Cream behoorlijk leeg begon te raken. Elke keer werd het lastiger om er wat uit te krijgen en omdat hij echt haast schoon leeg was, besloot ik aan een nieuw product, te beginnen. Omdat mijn gezichtshuid de laatste tijd vaker erg vlekkerig toont, besloot ik deze keer voor een foundation te kiezen. Deze geeft de huid een egale uitstraling, tenminste dat is de bedoeling....




Gelukkig gebruik ik dit soort producten niet dagelijks, en zeker niet in de zomer, maar helaas weinig zonnige dagen gezien deze lente en dat merk ik wel aan mijn huid...Wel vind ik het lastig om een juiste kleur te vinden, want swatchen op je hand, ...Tja bij mij heeft deze een heel andere kleur dan sommige gedeelten van mijn gezichtshuid. Ook de binnenkant van mijn arm is heel anders van kleur. Ook het verlichting in winkels maakt het er niet makkelijker op...Op hoop van zegen dan maar ....

De Max Factor, Skin Luminizer Foundation, heeft een plastic verpakking, die afgewerkt is met goudkleurige plastic accenten...Zelf vind ik het er wel leuk uitzien, maar dat is natuurlijk wel een kwestie van smaak en die verschillen nu eenmaal. De Skin Luminizer die ik hier laat zien is de tint, Golden...Een "normale" tint... ,Niet te licht en niet te donker. Deze tint heeft een gele ondertoon.





Op de achterzijde staat het lijstje met ingrediënten die de foundation bevat. Voor mij persoonlijk maakt het niet uit of er bepaalde stoffen in zitten ik heb het geluk dat ik geen overgevoeligheden heb voor bepaalde stoffen..Maar ik ervaar het wel als een groot pluspunt dat het er op vermeld staat.Hij heeft een inhoud van 30 ml.


Ook heeft de verpakking een pompje waardoor het product eruit komt, Zelf vind ik dat ook wel prettig om het doseren in de hand te houden, tenslotte kennen we het allemaal wel als we in een tube knijpen en er kom een hel flats uit ...dan baal je altijd als een stekker...Het gaatje in het pompje is niet te groot en ook dat vind ik wel handig.



Het product zelf voelt romig aan, maar ik vind het toch wel een beetje lastig om het goed uit te smeren ...Het voelt bij het aanbrengen wat stroef aan....maar met een kwast is het best te doen, zeker na de tips die ik van de visagiste die ik pas bezocht heb gekregen...





( Veiligheidswaarschuwings; Onderstaande foto's kunnen u erg laten schrikken.. Heelgewoondagelijks aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiende uit het bekijken van deze foto's. )



Op mijn blote billen gezicht zie je duidelijk dat ik een grote rode streep op het midden van mijn neus heb, en diverse pigment vlekken bij mijn haargrens en op mijn beide slapen. Ook kun je zien dat ik op mijn beide wangen last van Couperose heb....Helemaal niet erg allemaal, ik mag dat allemaal lekker hebben op mijn leeftijd ( knipoog)

Op de foto ernaast heb ik 2 pompjes van deze foundation gebruikt, die ik aangebracht heb met een kwast....De dekking is heel erg goed, en mijn huid toont inderdaad veel egaler en regelmatiger...Foundation moet je wel goed uitsmeren bij je hals anders lijkt het dat je een soort masker op hebt..zelf breng ik de foundation hier altijd een beetje gemengd met dagcrème aan...de kleur overgang is dan wat natuurlijker...



 Natuurlijk moest ik ook nog even een foto laten zien van het totale eindresultaat van deze opmaakbeurt van die dag.....
En dan ziet het er weer heel anders uit...

Deze foundation , heeft een geweldig goede dekking op mijn huid , wel geeft hij een heel erg lichte glowing tint, op de huid...Hij blijft echt de hele dag prima zitten..Tevens  heeft hij een verzorgende en hydraterende werking> Deze foundation van Max factor is te verkrijgen in 5 verschillende tinten, ..Nude..Natural,...Golden...Soft Honey en Caramel...

Max Factor, Skin Luminizer Foundation kun je aanschaffen bij o.a. Kruidvat voor 15,99

Welke foundation gebruik jij?
( dit product heb ik cadeau gekregen)

21 opmerkingen:

  1. Deze foundation ziet er goed uit, maar ik zou hem zelf kopen als er een leuke aanbieding is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een tijdje geleden zag ik deze foundation echt overal en wilde hem toen ook aanschaffen. Geen idee eigenlijk waarom ik toen een andere heb gekocht want ik vind het effect wel erg mooi! En de gele ondertoon zou voor mij ook erg geschikt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De verpakking is mooi maar gebruik nooit foundation. Trouwens vind dat jij je ogen altijd mooi opmaakt terwijl je hooded eyes hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele goede dekking, zo'n foundation zocht ik! Laatst heb ik namelijk een miskoop gedaan, de foundation is te oranje op mijn huid :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De dekking is zeker goed! Prachtige look ook Petra!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er goed uit! Je look is ook erg mooi, pretty lady!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo dat ziet er echt super goed uit! Voor mij zou die denk ik te donker zijn, maar jou staat die perfect

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind hem mooi staan, zeker met het eindresultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik gebruik nooit echt foundation... Liever een poeder ofzo :) Maar het effect is goed te noemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij geeft een mooi resultaat! Ik zou deze foundation ook wel eens willen proberen, maar ik weet niet of ze deze wel in een kleur zullen hebben die licht genoeg is voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. de foundation ziet er goed uit ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hij ziet er super mooi uit, niceee!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. de foundation ziet er goed uit! geeft een heel mooi glowy effect

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw, wat een mooie dekking! Ik gebruik een cc cream van dit merk en ben er erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat staat dit je ontzettend mooi. En als ik zo vrij mag zijn: wat heb jij een prachtige huid voor je leeftijd. Zit er met bewondering naar te kijken.

    Ik zou deze echt blijven gebruiken, Petra. Hij doet het echt goed bij je!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauww wat een mooi resultaat & prachtige dekking, inderdaad heeft de foundation een mooi Glow aan je gezicht! Prachtige make-up look Petra, vooral je lipstick WoW die staat je gewoon geweldig!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ziet er goed uit, ik vind het flesje ook wel wat hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw wat een fijn cadeau! !! En haha ik ben niet geschrokken van je foto's! :) staat erg goed deze foundation! :D ik probeer zelf geen foundation te gebruiken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het resultaat is heel mooi, net zoals de dekking! X

    BeantwoordenVerwijderen