vrijdag 8 mei 2015

Miss Sporty Clubbing colors...Quick Dry!



Miss Sporty is voor mij een merk, waar voor mij een vleugje jeugdsentiment aan kleeft. Als jong meisje ontdekte ik dit merk . Juist in die periode droeg ik nog veel liever kleurige make up dan dat ik dit nu doe. Miss Sporty voldeed op dat gebied aan al mijn wensen, want ook de prijzen waren heerlijk betaalbaar voor een scholiere.

Op de een of andere manier verdween het merk toch uit mijn zicht. En sinds ik diverse drogisterijen bij mij heb die het merk verkopen, kijk ik weer iets vaker bij de collectie. Opvallend vond ik wel dat Miss Sporty nog steeds een eigen, duidelijk ietwat onderscheidende weg bewandeld... Ze hebben een geruime tijd  de kleinere flesjes met de ronde, bollere, zeer herkenbare buikjes. Deze hebben een inhoud van 7 ml. Niet al te groot, maar ik vind dat niet zo heel erg...




De Miss Sporty Clubbing Nagellak, Quick Dry is een lak die snel drogend is, In dit geval is dit met 60 seconden gebeurd. Dat is tenslotte wel handig, voor dames zoals ik die eigenlijk best wel op dat gebied een beetje ongeduldig zijn en dan met hun handen gaan zitten wapperen....Ideaal dus!
Ook zou deze lak in een keer dekken en geen strepen aanbrengen in de lak....Ik val er een beetje stil van, ...Oeps, dan zou dit echt  voor mij de ideale nagellak zijn...!




De lak heeft een Boeing Brush..Bij de naam van dit kwastje moest ik wel even goed nadenken wat men daar nu mee bedoelde..En het handigste is om het in dit geval gewoon even te laten zien.


Het kwastje is breed, niet te dik en is een beetje rond afgesneden. Hierdoor lukt het om met een streekje in een keertje de hele nagel te lakken. Het kwastje is erg soepel merk ik tijdens het aanbrengen. Echt fijn!

En dan natuurlijk het resultaat...Ik moet heel eerlijk zeggen , daar was ik ook heel erg benieuwd naar.
Wowwww....De kleuren vind ik best erg mooi en helder...


Jammer genoeg dekken de beiden lakken niet helemaal  naar mijn wens in een keer  en heb ik toch 2 laagjes aan gebracht...Zonde de ideale nagellak bestaat schijnbaar toch nog steeds niet helemaal...
Wel is hij makkelijk aan te brengen met de Boeing Brush en droogt hij inderdaad binnen 60 seconden. Zodoende vond ik het niet echt heel vervelend dat ik, het nodig vond om 2 laagjes aan te brengen op mijn nagels.


Ook hebben de Clubbing color , Quick Dry nagellakken Van Miss Sporty  geen naam maar een nummer. De roze die ik hier liet zien kreeg het nummer 120 en de blauwe heeft nymmer 185 meegekregen...

Na een aantal uurtjes rammelen op mijn toetsenbord, zijn er geen helemaal chippies van de nagellak af. Alleen heb ik na 2 dagen dragen licht zichtbare slijtrandjes  Hmmm dat is meer dan acceptabel voor deze nagellak vind ik....Zelf ben ik best blij met deze leuke nagellak van Miss Sporty. De kleuren zijn erg zomers.  Helaas verkoopt niet elke drogisterij Miss Sporty Cosmetica. Ook online zijn de   Miss Sporty Clubbing color, Quick Dry nagellalk te koop, bij DIO Drogisterij. De prijs is hier  2,09 .

Ben jij al bekend met de Miss Sporty nagellak?

( Dit artikel bevat een of meerdere gesponsorde producten )

15 opmerkingen:

  1. De flesjes van Miss Sporty vond ik vroeger ook al erg grappig, leuk dat die er nog net zo uitzien! Lekker felle kleurtjes, jammer dat ze dan toch niet helemaal goed dekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt echt super goed! Ik vind de kleurtjes ook prachtig. Opvallend, maar ideaal voor de zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw mooie kleurtjes! :) en ik vind miss sporty echt te gekke merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een felle kleurtjes! De blauwe lijkt op de foto's toch nog wat streperig. Is dat zo of valt dat in het echt wel mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toen ik las dat ze en drogen in 1 minuut en geen strepen achterlaten was ik wel erg benieuwd! En zo te horen voldoen deze lakjes wel aan deze twee eisen! Jammer dat hij niet in een keer dekt, maar ik ken maar weinig lakjes die wel genoeg hebben met een laagje. Prijs-kwaliteit lijkt me dus er goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waaauw wat een prachtige kleuren!
    Ik ben helemaal niet zo van de blauw maar deze vind ik prachtig..
    Wat ze bedoelen met een boeing brush weet ik niet, maar doet me denken aan de Essie kwastjes en die lakken onwijs fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een knallende kleuren! Ik vind ze allebei mooi maar de roze is toch mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. IK heb zelf voor laatst ook twee kleuren gekocht dus die moet ik ook maar snel eens gaan proberen:) fijne review!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Netjes gelakt Petra, ziet er goed uit! Ook zeker kleurtjes die ik zou aanschaffen. Lekkere vrolijke kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijne review Petra! Ik vind die blauwe kleur prachtig! Ik heb zo een soort gelijke kleur van Miss Sporty, alleen dan niet van deze lijn. Ik kan Miss Sporty makkelijk krijgen bij mijn Etos filiaal in mijn dorpje! Ik vind de nagellakjes echt goed! Voor de prijs tenminste.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat een mooie kleuren! Ik vind de blauwe echt knallen!!!! Heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kleurtjes!
    Alleen jammer van de dekking :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen