zondag 12 april 2015

Unboxing pakketje van de Swap met Saskia ...


Een behoorlijke tijd terug kreeg ik van Saskia van Virus Of Beauty een mailtje met de vraag of ik eventueel een keer een swap met haar wilde doen. Eigenlijk moest ik hier toch even goed over nadenken,  want Saskia schrijft over totaal andere beauty producten als ik. Aan de andere kant heeft dit natuurlijk ook wel een aantal voordelen bedacht ik mij. Ten eerste kijk je dan naar andere producten dan je zelf normaal gebruikt. En ten 2e je leert hierdoor ook totaal andere producten kennen. Dat is eigenlijk wel leuk een hele leuke uitdaging natuurlijk...

Nadat wij hadden afgesproken wat het budget was en elkaar een aantal algemene wetenswaardigheidjes hadden gegeven zijn we stukje voor stukje de producten bij elkaar gaan zoeken. Zaterdag was het zover, wij konden beiden ons pakket af gaan halen bij het Kiala afhaal punt bij ons eigen in de buurt! In ons geval Saskia in haar woonplaats in Belgie en ik hier in Utrecht.

Nieuwsgierig? Nou ik kan je een ding zeggen, dat was ik ook. Helemaal toen ik met de doos op het rek voorop mijn fiets naar naar huis reed...


Toen ik de doos thuis openmaakte stond ik verbaasd, wat een apart en chique cadeau papier!...
En ik had nog wel een waarschuwing gehad van Saskia van te voren over haar gebrek aan inpaktalent. Nog veel verbaasder stond ik over de gedichtjes die Saskia op de pakjes had gepakt...Helemaal niets mis met het inpaktalent.. Dat is namelijk leuk en vooral wat apart! Ik heb wel even behoorlijk zitten twijfelen met welke  pakje ik nu moest gaan beginnen....Het zijn zo veel pakjes!

 Ik koos voor een zacht aanvoelend pakje, met een gedichtje wat verwees naar het maken van een Nail art...
Spannend eigenlijk! Toen ik het openmaakt zag ik een prachtige nagellak in een roodbruine tint van Bourjois...Het is een echt heel erg aparte kleur! Erg mooi! En zeker binnenkort te zien in een nail art of review!



Hierna opende ik een 2 tal wat kleinere pakjes, daarin zaten deze 2 heerlijke producten van de Body Shop! De producten van de bodyshop vind ik meesta lekker ruiken, Toch schaf ik ze zelden aan, maar ik weet nu al dat deze lipbutter onwijs vaak gedragen zal gaan worden....Hij ruikt zo.... Amazing zomers!



Mijn merk ken je nog niet! Eerlijk gezegd moest ik er wel een behoorlijk om lachen, want zoals ik al eerder schreef, een heleboel van de producten waar Saskia over schrijft ken ik nog niet!  Inderdaad van dit merk, daar had inderdaad nog geen enkel product van, en vind het heerlijk dat ik deze prachtige lak ook kan gaan dragen...glitter en sparkles , ik ben er gek op!


Wat onwijs leuk, een product waar ik inderdaad  heel erg nieuwsgierig was, mijn haar is best belangrijk voor mij...En ik ben blij met dit product, Krulhaar is vaak lastig om goed te onderhouden...En in het verleden heb ik erg fijne ervaring gehad met de andere producten uit deze heerlijke lijn van Schwarzkopf!


Eventjes val ik stil na het openen van het pakje, waar dit onwijs gave Sleek "Vintage Romance" palette in zat, Dit had ik niet verwacht en hierbij is mijn allereerste Sleek palette een onvoldrongen feit geworden...De kleuren in dit palette zijn echt AMAZING..!



Heerlijk, ....Ik ben dol op thee,  en drink graag , haast dagelijks een paar kopjes zo in de avond! Volgens mij had Saskia "de tea-time tag" ook gelezen op mijn blog!


Ook aan mijn lippen werd door Saskia gedacht. In een van de pakjes zat een Yves Rocher Lipstick en in een andere pakje een Aphrodite lip balm. De laatste is helemaal natuurlijk en dat is altijd heel erg lekker op je lippen...De lipstick ruikt,..... hmmmm om op te eten!
Er komt geen einde aan alle pakjes, Saskia koos, ook een geweldige aparte glitterlak van China Glaze uit. Hij matched prima met de andere nagellak uit de doos...Wauw!....Ook kreeg ik een  aantal schattige miniatuurtjes om te testen, ....een getint lipbalm Pencil van Bourjois en een 2 in 1 eyeliner pen van Essence...


Inderdaad zou ik deze blush zelf niet zo heel snel mee hebben genomen uit de winkel, Ik kan jullie wel zeggen.....De verpakking is erg leuk en de blush zelf?... Hij ziet er onwijs mooi uit en ik zal deze heel snel gaan swatchen op mijn blog !...Ik ben zelf ook heel erg benieuwd!


Een klein vermoeden borrelde in mij op bij het lezen van de tekst en de vorm van het pakje...Het zou toch niet? Jawel...Inderdaad, Dit product stond al een behoorlijke tijd op mijn wishlist .Een lang gekoesterde wens ging in vervulling, met dit Londen Eyes palette Van W7.... Ik vind het zo lief dat je juist dit voor mij uitkoos ... Dank je wel, lieve Saskia


Op het etiketje van dit schattige kleine potje stond geschreven...
Weet je wat zo bijzonder is aan een vrouw?
Haar ziel is verbonden met haar ogen
Nu ben ik hier special voor jou
Ik bescherm je en dat is niet gelogen

Leuk, ik ben heel nieuwsgierig naar de inhoud van dit leuke schattige potje...!

Dan komen we aan bij het einde van alle pakjes, En ik moet heel eerlijk zeggen door de hint die op de verpakking stond wist ik al een beetje wat er in zou kunnen zitten..Saskia maakt namelijk ook zelf sieraden. Zij doet dit onder het label met de  naam SD Jewelry  Nee, het zijn geen sieraden die sterk verbonden zijn aan het heersende modebeeld...Het zijn heel unieke, handgemaakte sieraden en soms hebben ze ook wel een altenatief uiterlijk..
Sieraden die echte blikvangers zijn...

Voorzichtig maakt ik het pakje open en daar zat een zilverkleurig sieradendoosje in...
Eventjes  viel ik stil terwijl ik naar de inhoud gluurde ...Wowwww!


De zwarte bloemetjes die je boven in het doosje ziet is een broche Hij is heel subtiel, en schattig...

De ring, armband en ketting zijn bronskleurig metaal, Het metaal van deze sieraden hebben alleen filigraan patronen, die afgezet zijn met diverse stenen...Het zijn vrij klassieke sieraden, tijdloos, uniek.Ze zijn fantastisch Echte blikvangers, die ik zeker zelf ook uitgekozen zou hebben...Ik viel er een tijdje behoorlijk stil van...Ik weet nu al dat ik deze sieraden met heel veel plezier regelmatig ga dragen...Dank je wel...



Lieve Saskia, Je hebt mij echt schandalig verwend met de heerlijke spulletjes die je naar mij opgestuurd hebt...Ik had nog geen enkele van de producten en kan niet wachten om ze uit te gaan proberen. Het was megaspannend om de swap met je te doen,juist omdat wij beiden een smaak hebben die ontzettend verschilt van elkaar...Ik ben behoorlijk ontroerd door de prachtige cadeautjes en voel mij heel erg verwend...Dank je wel hiervoor!

Op Virus of beauty kun je zien wat ik voor Saskia uitzocht.
Het artikel wat zij schreef kun je HIER lezen.
Ik zou het leuk vinden als je ook bij haar een kijkje neemt..

Heb jijzelf wel eens een beauty Swap gedaan?

26 opmerkingen:

  1. Oooh ik ben blij dat het pakketje je bevalt! Zeker ook dat je het palette zelf nog niet had gekocht, want daar was ik een beetje bang voor. Maar het is met enorm veel plezier gedaan en ik kijk uit naar je reviews hierover!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw je hebt supermooie productjes gekregen. Je zal heel enthousiast zijn van het Sleek palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een geweldige inhoud!!!! Super leuk! Wow die palette van sleek is geweldig! Nog nooit een swap gedaan maar ik zou het wel een keer willen doen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waauw, wat een mooie dingen allemaal zeg! Prachtig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke spulletjes heb je gekregen! Ik ben wel benieuwd naar de blush :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi pakket zeg, wauw! Dat vintage romance palette is echt zo mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke items zeg! Ik ben zo benieuwd naar de Baked Blush! Geniet er lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een gaaf pakket! De baked blush en het Sleek palette en het W7 pakette daar ben ik echt wel nieuwsgierig naar! Hoevaak ik wel niet met het W7 palette in mijn handen heb gestaan....hij zal er dan ook echt nog wel een x gaan komen! Erg mooie spullen hoor! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk dat jullie een swap hebben gedaan, je hebt echt hele mooie producten gekregen x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke items! Wat een feest alles afzonderlijk ingepakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijne inhoud! Wat een ontzettend leuk initiatief veel plezier met de leuke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke swap! Je bent echt leuk verwend en er zitten echt prachtige producten bij! Heel veel plezier met uit proberen, maar daar zal je wel geen moeite mee hebben.

    Liefs Agneta

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ho ho ho, wat een mooie inhoud zeg! It's like Christmas morning :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jemig Petra!! Wat ben jij verwend zeg! En wat een super goed uitgekozen spulletjes. Hier ga je vast heel veel plezier van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nondeknetter... pomptipom! Wat een leuke swap zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wat een leuke dingen heb je ontvangen, heel leuk zo'n swap! Zo maak je ook kennis met onbekende merken, leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke spulletjes heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat heb je mooie producten gekregen! Leuk idee ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw wat heb je geweldige dingen gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw wat heeft Saskia je mooie spulletjes gegeven zeg! Heel leuk om te zien! Ik ga zo ook meteen kijken wat je voor haar hebt uitgezocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een ongelooflijke gave inhoud! Prachtige merken en producten. Ik wens je er heel veel plezier mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw wat mooi!!! Wat een leuk pakket. Heel veel plezier ervan!!!!!!!! Ik ga nu meteen kijken wat jij voor haar hebt gekocht ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een super leuke inhoud ! Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar wat je voor haar hebt gekocht! Dat sleek palet staat bij mij nog hoog op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauww leuke inhoud Petra :)
    Heel veel plezier ermee!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een mooie producten heb je ontvangen! Bourjois Color Boost lipstick is echt top en het Vintage Romance palette van Sleek is zoooo mooi. Ik ben benieuwd naar al je reviews :)

    BeantwoordenVerwijderen