maandag 2 februari 2015

Nails: Footsteps on a pink floor!


Soms kom je prachtige foto's en tutorials tegen op het internet. Sommige zet ik een tijdje op mijn computer en vergeet ze eigenlijk best wel vaak. Afgelopen week kwam ik op mijn computer een tutorial tegen van een nail art die mij erg aan sprak. Helaas zijn mijn nagels op het moment niet zo erg lang, maar toch besloot ik eens te kijken of ik iets kon met deze grappige tutorial. Oefening baart tenslotte kunst!
Als ik ietsjes later in mijn laatje met lakken sta te rommelen en in mijzelf mopper dat ik helemaal geen enkel roze lakje heb, hoor ik achter mij een soort van gegniffel. Er volgt direct een beetje lachende opmerking dat ons hele leven en huis roze is, dus dat het erg vreemd is dat ik helemaal geen enkel roze lakje heb. Tja! Er zit natuurlijk wel iets in!


Uiteindelijk vind ik in het laatje een lak van Catrice, The pinky and the Brain, een  zwarte Embellisch lak van Primark, een Essence Tip painter, en een Nail hardner van Kruidvat.
Ook gebruikte ik een dottingtool en een aantal Tip guides van Essence.Als eerste bepaalde ik de plaats waar ik de Tip guides wilde plakken. Vervolgens lakte ik mijn nagels met 2 laagjes van de Roze Catrice nagellak. Deze had ik nog nooit eerder gedragen. Ik ben er best van onder de indruk dat deze lak zo goed dekt. Voorzichtig haalde ik de Tip Guides van mijn nagels af. Vervolgens maakt ik met de dottingtool, op de nagel van mijn middelvinger, een zwarte kat.Op mijn ringvinger maakte ik een klein zwart pootafdrukje. Nadat dit goed gedroogd was maakte ik met de Tippainter op mijn wijsvinger een wit kattenvoetje. Ook maakte ik op mijn middelvinger een wit poesje wat gezellig naast de zwarte kater ging zitten...
Ik lakte mijn nagels af met de Nail hardner.


Eigenlijk ben ik als poezenmens best tevreden over mijn nagels, Wel is het een verbeterpuntje om alles nog iets preciezer aan te brengen...Wel heb ik besloten om vaker gebruik te maken van dit soort grappige en handige tutorials...Ik blijf  lekker door oefenen.

Gebruik jij vaak tutorials om iets te maken?19 opmerkingen:

 1. Hoe leuk Petra! Heb deze inderdaad wel eens voorbij zien komen maar nog nooit zelf gemaakt! Erg leuk, misschien toch ook maar eens doen! En ja ik gebruik voor nailart best wel vaak tutorials. Toch net effe wat makkelijker met een voorbeeld! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat leuke tutorial! Gaaf met die katten.. zelf doe ik dit nooit .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je echt mooi gedaan! Het resultaat ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk gemaakt! Ik zou dit niet kunnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan :D Heb zelf het geduld niet om zo veel aan mijn nagels te doen x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww hoe leuk & mooi gedaan :)
  Ik ben totaal niet zo creatief!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de katten onwijs leuk gelukt! En nail art... tja, ik vind het al een prestatie als ik mijn nagels netjes heb gelakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah wat cute! ik hou van katten. Dat heb je heel mooi gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wouw wat super leuk!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je dat leuk gedaan! Ik vind die poesjes ook zo schattig eruitzien. Ik heb wel eens een tutorial gebruikt, maar de laatste tijd doe ik eigenlijk nog heel weinig nail arts. Binnenkort misschien toch maar weer eens gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je nail art is goed gelukt en vind hem onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ben zo'n kattengek! Wat super cute!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig! Ik vind het heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooh! Superleuke tutorial :D! Ik vind het resultaat geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen