dinsdag 10 februari 2015

Color of the day: Shooting star 03 van Catrice...Ik kan het gewoon niet laten, Ik moet van mijzelf toch echt regelmatig in de "Sale bakken" kijken in de winkels . Hierdoor scoor ik soms echt iets te veel leuke producten en spulletjes. hierdoor verdwijnen leuk en mooie producten soms iets verder achteruit in mijn laatjes en kastjes dat oorspronkelijk de bedoeling was. Dit overkwam ook de opvallende  Catrice,  Crushed  Crystals nagellak. De lak kreeg de opvallende naam, Shooting Star mee.
Eigenlijk had ik heel serieuze bedenkingen bij een liquid sand nagellak. Dit omdat ik het een beetje vreemd aan vind voelen op mijn nagels, maar ook omdat dit soort lakken, vaak moeilijk te verwijderen zijn van je nagels.. Tja en daar stond ik dan, in de winkel met een kleur lak in mijn handen, waarvan mijn hartje zo wat ging stuiteren. Shooting star is een knalroze lak, met paarsachtige shimmers En ja dit in combinatie met een bodem prijs, dat is haast niet te weerstaan voor mij.Het kwastje is wat breder en rond afgesneden. Hierdoor vind ik het altijd wat makkelijker om nagellak goed aan te brengen. De geur van de lak is een typische nagellak geur, niet overdreven sterk.
De kleur heeft voor mij een wauw factor, ik ging er haast van kwijlen toen ik hem in 2 laagjes op mijn nagels zag. helemaal gedekt en zo intens roze dat hij in het waterige winterzonnetje haast rood is...Maar zo ontzettend  mooi!Het effect wat Catrice, beloofde met deze 3D nagellak maakten ze zeker waar.De Crushed Crystals geven inderdaad het sand effect en  mijn nagels werden echt blikvangers. na een 2 tal dagen had ik nog geen chippies op mijn nagels en dat vind ik wel wat waard.tenslotte is het afhalen van dit soort Sand lakken niet even een klusje wat je graag dagelijks doet.
Verliefd worden op een nagellak? Nou en of het kan. gelukkig koste mijn liefde voor deze nagellak mij 1 hele harde euro. Dit omdat de lak al uit het assortiment is gehaald.Wel roep ik deze kleur vandaag uit tot lak van de dag. Klikt misschien overdreven..maar .....Agggh Ik heb een Crush on Shooting star... 

Welke kleur heeft jou dag vandaag?

34 opmerkingen:

 1. Heel mooi! :-) het lakken zelf gaat sneller dan t eraf halen! Ik vind het echt een heel mooi kleurtje !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, ik had het niet verwacht naar het eraf halen viel wel mee, deze keer...

   Verwijderen
 2. Hele mooie lak! Hmm als ik hem nog ergens zie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. meenem hoor, daar heb je echt geen misser aan, echt niet!

   Verwijderen
 3. Wat een mooi lakje. Voor valentijnsdag is dit echt een perfect lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar zou het inderdaad een heel mooi lakje voor zijn....goed idee!

   Verwijderen
 4. Wauw wat een toffe kleur! Super mooi voor Valentijnsdag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kleurtje Petra, dat glittertje geeft net dat extra effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur, ik heb nu wel zin om mijn nagels weer te lakken!

  X
  Hazal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat een mooierd !!! <3 kleur vandaag is voor mij roze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur! Ik heb nog zitten twijfelen om deze ook mee te nemen en nu heb ik wel een beetje spijt dat ik het niet gedaan heb haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik ook best wel vaak achteraf, meestal ga ik dan toch nog wel eventjes terug...

   Verwijderen
 9. Mooie kleur, lekker knal, ik vind het een mooie lak van de dag. Tja, als ik in de opruimbakken graai, vind ik alleen maar gebroken mono's in rare kleuren :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik ook best wel vaak, dat ik er helemaal niets bijzonders tussen vind, maar ik moet eerlijk bekennen, waar ik woon, ( net buiten het centrum in Utrecht ) heb je best veel drogisterijen in de buurt en dat is natuurlijk ook extra mazzel, met zulke dingen...

   Verwijderen
 10. Prachtige kleur en heb deze zelf ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oo wat een mooie kleur! En dat voor maar 1 euro, super! Alleen het verwijderen van dit soort lakjes is inderdaad echt een draaaama!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik moet heel eerlijk zeggen, dat viel deze keer erg mee, even zitten weken in zo een potje en toen was het er haast helemaal al af....( had ik niet verwacht hoor )

   Verwijderen
 12. Crushed crystals is altijd al mijn favoriet geweest, maar ik moet toegeven, het (rode) zusje ervan ziet er ook belange niet slecht uit! En dat voor maar €1! Goed uitgekozen! (;

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is natuurlijk gewoon ook heel erg veel geluk hebben met die bakken ...soms vind ik echt helemaal niets!

   Verwijderen
 13. Wat een mooie kleur, jammer dat hij uit het assortiment gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijk en lief kleurtje Petra! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor 1 euro kan je dit helemaal niet laten liggen zeg! Nice :-D

  BeantwoordenVerwijderen