zaterdag 31 januari 2015

Opgebruikt in de eerste maand van 2015 ..

Maandag is het in de wijk waar ik woon de dag waarop het huisvuil opgehaald word. Vandaag is het ook nog de laatste dag van de maand Januari. Dat zijn 2 vliegen in een klap en dat betekend, dat het tijd is voor alweer een nieuw opgebruikt artikel.
  


Tot mijn verbazing zat er helemaal niet zo heel veel in mijn mandje. Ik heb nog even gekeken of er niet toevallig een beetje achter de wasmachine was gevallen ( daar staat het mandje op ) in de douche. Maar nee, het is gewoon deze maand niet zo heel veel.. Schijnbaar ben ik deze maand minder bezig geweest met cosmetica, want ook geen lege zakjes van wattenschijfjes, of reinigingsdoekjes. Helemaal niet eentje! Toen ik er over nadacht klopte dit eigenlijk wel. Ik was 2 weken behoorlijk beroerd geweest en dan ga ik echt niet lekker zitten make up-pen.In mijn mandje vond ik een lege flacon Dove go fresh, Douchegel met de geur van blauwe vijg & oranjebloesem, Deze rook heerlijk, schuimde heerlijk en was eigenlijk best snel op.Veelzeggend! Want dan vind ik het een heerlijk product voor dagelijks gebruik. Deze zou ik zeker nog eens kunnen aanschaffen..

Ook zat er een lege flacon  Dove Bodymilk, voor een droge huid in. Met deze fles heb ik best een hele tijd gedaan, maar dat was meer omdat deze na een jeukaanval een tijdje in een kastje verdween en hij er pas weer uitkwam toen ik in het kastje iets anders wilde pakken. Ondertussen is de flacon wel helemaal leeg..De bodymilk heeft een heerlijke geur en is zeker een nieuwe aanschaf waard....


Ultradent mondwater, van het kruidvat, een dagelijks gebruikt product. Ik heb al een nieuwe mondwater gekocht bij een actie van Kruidvat, Mondwater is een beetje een standaard boodschap geworden, bij het Kruidvat.

Body deodorant, ( Europrofit ) Deze heeft echt wortel staan schieten op de badkamer, zo lang heeft deze er gestaan..Was het een fout of slecht product? Welnee, er stonden meerdere deo's en op de een af andere manier bleef deze steeds staan. Schaf ik voorlopig niet meer aan, vanwege een deo invasie op onze douche!


Forbidden Love, Eau de toilette for men...Mijn man vond hem niet lekker, ik wel en heb deze helemaal
 ( zelf )op gebruikt. Waarschijnlijk schaf ik deze nog wel eens aan...


Max & More, nagellakremover: Mijn man kocht dezeeens omdat ik vroeg of hij een nagellakremover mee wilde nemen. Een prima  product, een kleine flacon voor een kleine prijs! Deze schaf ik vast nog wel eens aan.

Etos, nagellakremover met spons, Dit is een heel fijn product, handig in gebruik, leuke prijs en een aangename geur.Hij ziet er na 6 maanden erg vies uit en de spons is helemaal kapot van het vele gebruiken. Een product wat ik zeker aan zou raden aan iedereen die eens een potje remover wenst te gaan proberen.. Ik heb er een artikel over geschreven, Die kan je HIER lezen. Deze schaf ik zeker nog eens aan.

Zo zie je maar, deze maand zal de vuilnisman niet door zijn rug gaan vanwege mijn beauty afval...
Heb jij deze maand veel opgemaakt?

17 opmerkingen:

 1. Wat heb je heerlijke producten gebruikt! Toevallig ken ik deze geur van Dove go fresh en hij ruikt inderdaad heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees altijd met bewondering de opgemaakt artikelen! Ikzelf maak echt nooit zoveel op, misschien komt dat omdat ik bijna elke dag wel weer iets anders gebruik! Het enige wat er bij altijd op gaat zijn de dag/nachtcremes en de gezichtsreinigers producten en tandpasta e.d maar echt niet elke maand! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk weer. Ik ben dol op dove! Ik ga straks bekijken wat ik heb opgemaakt :) dat zal je gauw op mijn blog zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind toch dat je aardig veel hebt opgemaakt hoor! Ik heb het gevoel dat ik nooit iets opmaak, haha :) Die Eau de Toilette ziet er leuk uit, vaak zijn mannengeurtjes echt z├│ lekker he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien. Ik ben deze week echt veel aan het opmaken plots, ineens alles tegelijk lijkt 't wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop opgemaakte producten. Ik heb volgens mij bijna niks opgemaakt, behalve een tube tandpasta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is inderdaad best bescheiden. Ik verzamel februari er nog even bij, zo weinig is het nog maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hetzelfde probleem met Dove, ze liggen bij mij ook in de kast te vergaan omdat ik er allergische reacties van krijg... :( Na een tijd haal ik ze er dan weer uit en probeer ik het opnieuw. Ik heb nu net het mondwater van Kruidvat gekocht maar nog niet geprobeerd. Ben erg benieuwd, gebruik nu Zendium mondwater maar die is gewoon bijna 6x!!! zo duur als het huismerk van Kruidvat...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dove is echt heel erg lekker! je hebt al lekker veel opgemaakt deze maand

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk om te zien, die dove producten lijken me heerlijk ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien. Ik heb in totaal 7 producten opgemaakt deze maand

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die bodymilk van Dove lijkt me erg fijn! Gelijk heb je dat je dat parfum van je man gebruikt! Als jij het goed vindt ruiken maakt het helemaal niet uit of het voor mannen of vrouwen is. Je man heeft zo te zien een goed keuze gemaakt om de nagellak remover van Max&More mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke producten heb je opgemaakt! Vooral de bodymilk van Dove lijkt me wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dove is zo'n heerlijk merk! Leuk om te zien wat er de prullenbak ingaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuke producten die je heb opgemaakt!! Dove is zeker heerlijk!!! :) die remover pot van Etos heb ik ook!! is echt geweldig.. Haha ik heb nog niet zoveel producten opgemaakt... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb ook niet zoveel opgemaakt & dat zal je morgen zien :)
  Je hebt fijne producten opgemaakt!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Die douchegel van Dove lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen